Dzien dobry wszystkim! Jestem nowym sublokatorem tej strony!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
piotr01

Dzien dobry wszystkim! Jestem nowym sublokatorem tej strony!

Post autor: piotr01 »

Nazywam sie Piotr i jestem z Klodzka(niedaleko wroclawia) Moja przygoda zaczela sie 14 lat temu(mam na mysli przygode z Michaelem Jacksonem!) Nauczylem sie tanczyc (prawie!!!) jak on choc obecnie nie jestem aktywny w tancu(chyba ze przed telewizorem gdy leci"Taniec z gwiazdami" hihihi...) Od wrzesnia ubieglego roku mam dostep do sieci i to byl strzal w dziesiatke! W koncu moglem zrealizowac swoje odwieczne marzenie!Mianowicie zobaczyc choc jeden concert wiecej nizeli ten z Bukaresztu z 1992 roku!!! Choc przyznam ze w 1997 kiedy pojawil sie concert z Monachium stalem sie jego posiadaczem na vhs.Od tamtej pory rozgrzalem sie na nowo i nawet stworzylem grupe taneczna w skladzie moj kuzyn(tez wielki fan M.J) oraz moj najblizszy owczasy kolega.Potrwalo to trzy miesiac i pozniej klapa!Kilka wspolnych wystepow i wielki plany na przyszlosc z tym zwiazane spalily na panewce!Kuzyn poszedl do wojska a koledze sie owidzialo! Pozniej ja wyjechalem za granice i siedze tak do dzisiaj z nadzieja ze kiedys poznam osobiscie Michaela.J. Ktoz to wie? Przynajmniej jedno sie spelnilo!Mam wszystkie concert i inne tam reportarze,wywiady etc.i jestem zadowolony! Mam nadzieje ze tu,na tej nowej stronie poznam paru fajnych ludzi bo to pierwsza strona polska n aktorej jestem!Dotychczas ciagle na zagranicznych. Coz..pozdrawiam wszystkich wlacznie z adminem i do zobaczenia(poznania sie) wkrotce!
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Serdecznie witam i zyczę zrealizowania marzeń ;-)
Pozdrawiam
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Kak216

Post autor: Kak216 »

Witam serdecznie!Życzę tak jak Anitka zrealizowania marzeń ;-) ;-)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

A ja będe orginalny i nie życze zrealizowania marzeń....(nie no żart oczywiście) Witam i miłej Zabawy :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Asieńka =D

Post autor: Asieńka =D »

Witamy serdecznie japrosic ja też życzę Ci spełnienia swoich marzeń a mówiąc na marginesie mam podobne... :-)
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Witam cie Piotrze!
Obrazek
Awatar użytkownika
Stanisław Leon Kazberuk

Post autor: Stanisław Leon Kazberuk »

Pozdrawiam serdecznie!
thewiz

Post autor: thewiz »

W takim razie milego poznawania polskich fanow :-)
Awatar użytkownika
Damita Jo

Post autor: Damita Jo »

WELCOME!! Życzę, aby Twoje marzenia się spełniły... Mam bardzo podobne<jak nie takie same...> :-P Życzę, miłego postowania na MJPT.
Obrazek
Awatar użytkownika
Michael_fan

Post autor: Michael_fan »

Heja! Witam na forum, czuj się jak u siebie ;-) i nie rezygnuj z marzeń. Jak uda Ci się gdzieś dorwać Michaela, załatw mi autograf. Powodzenia! :-)
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Re: Dzien dobry wszystkim! Jestem nowym sublokatorem tej str

Post autor: Majkel »

piotr01 pisze:Mam nadzieje ze tu,na tej nowej stronie poznam paru fajnych ludzi bo to pierwsza strona polska n aktorej jestem!
zapewne poznasz - a kto wedle Ciebie będzie fajny to Twój wybór ;) i Twoja seleckja, ale jakich byś nie miał wytycznych w szukaniu fajnych ludzi to i tak takich tu znajdziesz :) Dla każdego coś miłego :cool:
piotr01 pisze:Coz..pozdrawiam wszystkich wlacznie z adminem
aaa... dziękuję :piwo:

co do nagrania z Bemowa, to tu znajdziesz parę linków i opis tematu co jest osiągalne:
www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1031
www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1093
...
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Witam. ;-)
Michael is the best !!!
ODPOWIEDZ