Hello there!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Barm

Hello there!

Post autor: Barm »

Napisałem temat po angielsku więc jestem fajny. Dalej jest jeszcze lepiej.

Nazywam się Barm, tak sobie wybrałem bo prawdziwe imie mi się nie podobało.
"Lubię krwawe mordobicie i się z tym nie kryje" jak napisał jeden fan boksu a do takich ja również należę. Boks jest moją największą pasją więc jestem łysy i dokoksowany.

Poza tym lubie słuchać Johnnego Casha, udawać ,ze się na czymś znam (dopóki nie spotkam osoby ,która rzeczywiście się na czymś zna), jeździć rowerem, tłuc się młotkiem po głowie ---> glupija o tak (ciekawa emotikona), słuchać MJ ( a zacząłem przed tym jak uzyskałem coś co można nazwać samoświadomością lub duszą, jeśli wiecie o czym mówię).

Jestem już duży i mogę kupować sam alkohol dlatego jest mi smutno ,że mój wygląd nie ulegnie zmianie na lepsze.

Lubię rozmawiać na poważne i osobiste tematy z nieznanymi mi osobami. Chyba dlatego się tu tak rozpisuje. Lubię mówić ludziom nietypowe, mało banalne komplementy prawie tak samo jak się z nich naśmiewać.
Stoje pod prysznicem bo jest ciepło, często przesładzam herbate i sprawdzam co drugie słowo w google nie będąc pewnym jego pisowni.
Lubię "Boską Komedie" Dantego. Jeśli opisuje ona prawdę to będe w niemal wszystkich kręgach piekła (pomijając ten z papieżami, chociaż kto wie co mnie czeka).

A jeszcze co do muzyki to słucham wszystkiego. Od Mozarta po Rammstein. Wliczając w to rap, punk. Słuchając szybszego (nie mylić z dynamiką) metalu macham głową w przód i tył a słuchając bluesa macham głową na boki.

Mam nadzieję ,że z powodu mojej niezwykłej charyzmy (aczkolwiek znacznie zubożałej z powodu możliwościa użycia jej tu jedynie w formie pisemnej) wszyscy mnie pokochacie.

Chciałbym kiedyś wejść na Mount Everest, zdobyć biegun południowy (bo północy jest mainstreamowy i są tam rosjanie).

Lubię stereotypy. Oczywiście nie biorę ich poważnie bo to czysta głupota, ale stereotypy bywają zabawne. Pewnie przez to wylecę niedługo z forum gdyż wywołam rozłam i poruszenie wśród osób ,które lubią człowieka w kapeluszu. Lubię śmiać ze stereotypów. "Czarny humor" też lubię.

Mój dziwaczny, przekombinowany styl wypowedzi nie jest chwilowy. Trwa nieustannie skazujac mnie na męke.
Maverick

Post autor: Maverick »

Why so cynical? :diabel:

Heloł :]
Awatar użytkownika
Michaelowa_klaudia

Post autor: Michaelowa_klaudia »

witaj, mam nadzieje ze szybko sie zadomowisz na maszym forum :smiech:
Barm

Maverick pisze:Why so cynical? :diabel:

Heloł :]
Oczywiście dlatego ,że świat jest zły, ja jestem tu ostatnim sprawiedliwym, miałem trudne dzieciństwo, kiedyś zmarła mi rybka. Więc oczywiście mam prawo do wielu rzeczy.

Albo poprostu chce być fajny. Laski to uwielbiają.

Pytanie. Czy Marco Antonio Rubio ma tą samą chorobę na ,którą cierpiał MJ(Jackson nie Jordan)?
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

Barm
Kolejny z rozdwojeniem jaźni? Tacy tu już byli. Nie jesteś fajny.
Raczej lekko żenujący, lecz żyj ze świadomością swej wyższości. ; )
Czyżbyś utożsamiał się z Kordianem? Będziesz Winkelriedem narodów?
Czy też może z Konradem? Pragniesz władzy w imię ludzi?

BTW. Cześć!
Obrazek
Barm

Jestem fajny. Masz poprostu wypaczony gust. Może nie muzyczny.

Nie utożsamiam się z Kordianem (swoją drogą dziwne porównanie). Utożsamiam się z samym sobą. To powinien być powód do dumy (dla mnie)
Trudno jest być skromnym kiedy jest się kimś tak wspaniałym jak ja!
Ale czy ja się gdzieś wyżej wychwalam? Oprócz tej liniki zaraz na górze.

TheMajkeL. Nie bierz wszystkiego na poważnie. Bo Cie szlag trafi gwarantuje Ci to. Troszkę "angielskości" dobrze Ci zrobi.

Zapomniałem dodać ,że nie używam emtikonek co dla niektórzych jest problematyczne. Jestem przez to wiecznie wredny.

Ten post jest chaotyczny. Kończę go.
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

A czy ja Cię biorę na poważnie? Nie poczuwaj się. Dla mnie jesteś powietrzem, wręcz Cię nie ma. Tylko trochę nudny jesteś. Zrób coś z sobą. Nie wiem. Utop się? Oczywiście mentalnie.

Mnie to ani ziębi, ani grzeje...
Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Barm pisze:Laski to uwielbiają.
Nie tylko to.

http://www.youtube.com/watch?v=LWJ31ILl ... ure=relmfu
Awatar użytkownika
King.

Post autor: King. »

Maverick pisze:
Barm pisze:Laski to uwielbiają.
Nie tylko to.

http://www.youtube.com/watch?v=LWJ31ILl ... ure=relmfu

Hahaha dobre! japrosic Kolejny, który dostanie ode mnie browarka za 4 lata xpp japrosic

Swoją drogą witamy nowego kolegę! :) Skromność co prawda skromna, ale życzę miłej zabawy na forum! :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

ja już cię kocham.

ale na pewno jestem fajniejsza i z pewnością mam lepszy gust muzyczny.

siej ferment i łam co tam masz łamać, byle bez chamstwa.

joł.

[po głębszym przemyśleniu nie używanie dużych liter i nadmierne przywiązanie do kropek z jednoczesnym nonszalanckim stosunkiem do przecinków czyni mnie zapewne wredną i pospolitą.]
'the road's gonna end on me.'
Martha

Post autor: Martha »

łoooo człowiekuuu :smiech:

dobre masz jazdy :mj:

witam tak poza tym :macha:

hehe lubie takich zakręconych :love:
L.O.V.E
Barm

TheMajkeL. Przeczysz sam sobie. W dodatku w jednym zdaniu. Poza tym. Nigdy ze mną nie rozmawiałeś, nie miałeś ze mną kontaktu. Skąd możesz wiedzieć czy jestem nudny? Na czym to polega.
hehe lubie takich zakręconych
Mówiłem ,że laski to uwielbiają.

Maverick. Dzięki za radę. Napewno nie skorzystam. Ale dzięki.

homesickOj. Skali fajności się nie porównuje. Napewno nie ze mną. To czyste samobójstwo.
Już Cię składniam do głębszych przemyśleń? Cóż może być dalej?

"siej ferment"?! Fragment mnie znajdujący się pod innym fragmentem mnie(tzw czaszką) nie przetwarza tej informacji. Fakt ,że musze się golić odsuwa mnie od wszelkich nowych tworów językowych. Jedna z moich nóg żyje w wiktoriańskiej anglii i chce bekon a drugiej nie chce mi się opisywać.

Nie jestem chamski. Jestem słodki.
Martha

ile masz lat? :szepcze:

już Cie uwielbiam za to Twoje zakręcenie :party:

TheMajkel? może byś sie tak pokierował MIŁOŚCIĄ do kolegi?
pamiętasz? L.O.V.E :mj:
L.O.V.E
Barm

Mój wiek jest wystarczający według prawa pozwolić sobie na niemal wszystko (pomijając zostanie prezydentem) i nie wystarczający by według rodziców mieć prawo na cokolwiek (brzmię jak zbuntowany nastolanek). Skończyłem 18, dobijam do 19, jutro (metaforycznie) dobije do 20 a pojutrze pojadę do USA na piwo.
Martha

Barm pisze:Mój wiek jest wystarczający według prawa pozwolić sobie na niemal wszystko (pomijając zostanie prezydentem) i nie wystarczający by według rodziców mieć prawo na cokolwiek (brzmię jak zbuntowany nastolanek). Skończyłem 18, dobijam do 19, jutro (metaforycznie) dobije do 20 a pojutrze pojadę do USA na piwo.
heheh dobre japrosic :smiech: :luz:

niezłe jajca z Tobą są :D

ja mam 17 ale czuje sie na około 7 :knuje:
L.O.V.E
ODPOWIEDZ