Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Anitka pisze:jak panna młoda ma białą skunie (biala czy ecru mniejsza ) to nie podoba mi się jak pan młody jest w tym samym kolorze...
Uważam, że suknia panny młodej powinna sie odbijać...
Coś na ten gust by mi się ogólnie widziało:
Czy taki garnitur nie byłby fajny? Pobieramy się w maju, więc do tej pory roku by pasował jasny garnitur.
Zdjęcie nie jest super, ale tu jakaś para razem na biało, aby można było zobaczyć jak to się ogólnie komponuje:
Ja uważam że biały garnitur na ślubie jest super !takie małe odejście od normy :D sama w ostatnią sobotę grałam na ślubie mojej kuzynki i jej teraźniejszy już mąż miał właśnie biały garnitur bardzo mi się to podobało!
Anitka pisze:Uważam, że suknia panny młodej powinna sie odbijać...
Rafałku, proponuję rewolucję- Ty na biało, a Ania na czarno
A tak na poważnie- nie rozumiem, dlaczego tylko panna młoda miałaby być na biało....
W końcu biel to kolor bardzo elegancki, a "barwę" całości można nadać poprzez dyskretne szczegóły.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* znakomity pomysl.... ale nie no... juz tak serio.... ladny jest jasny garnitur.. nie mowie, że nie... ale bardziej mi sie podoba jak panna mloda ma chociazby delikatnie odbijającą sie suknie niz pan mlody garnitur....
Pozdro serdeczne
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.' * Louis Horst
Wydaję mi się, ze tylko aukcje internetowe. czasami takie rzeczy widuję na allegro za kosmiczne ceny
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
W zeszłym roku na którymś ze zlotów (nie pamiętam, czy Toruń czy Łódź) dziewczyny mówiły, że cekinowe marynarki dostały w zwykłym Tesco czy innym takim markecie na stoisku z odzieżą karnawałową, w dodatku za niewielkie pieniądze. Brzmi niepoważnie, ale te marynarki naprawdę wyglądały świetnie. Teraz, przed karnawałem, takich rzeczy będzie coraz więcej, więc warto mieć oczy szeroko otwarte, bo może akurat trafi się okazja.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ
Mam jeszcze jedno pytanie. Gdybym zamawiał z tej strony : http://michaeljacksoncelebrityclothing. ... page=index
-Czy istniałaby możliwość wysyłki na mój adres skrzynki w Plus Express?
-Jeżeli nie to gdybym zamówił wprost do Polski to kurier przyszedłby i kazał płacić w dolarach,czy w PLN?