garnitury MJ

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

garnitury MJ

Post autor: Majkel »

Mimo, że temat o MJ, to w gruncie rzeczy nie o nim, więc na razie tu go wpakowałem ;)

Mianowicie... szukam sobie jakiegoś garnitury... dziś byłem w kilku sklepach sobie popatrzeć... nudy... wszędzie to samo, zazwyczaj w paski (blleee Obrazek), ale w jednym miejscu przykuła moją uwagę niesamowita kamizelka... nooo mówię Wam - boska! Biała z pięknymi zdobieniami, ale nie takimi festyniarskimi - to było piękne... ale Pani powiesiła ją na wystawie pod garniturem w paski i to tak brzydkim, że wogóle od czapy... miała do tego piękną krawatkę taką, ale garnitury do niej niet.

I wtedy mi się przypomniało, że nasz Michael chyba nosił jakieś białe, czy bliskie białemu kolorowi garnitury... i tak takiego czegoś jasnego szukałem... i tak sobie pomyślałem, że skoro już szukam to czerpać natchnienie z nie byle czego :-)
Stąd prośba, bo ja nie kojarzę teraz kiedy Michael był tak ubrany - proszę o linki, czy wysłanie mi na maila ewentualnie, zdjęć gdzie Michael jest tak ubrany, w jakiś w miarę normalny biały/jasny garnitur, ale tak aby zdjęcie było sensowne, aby coś było widać na nim, a nie, że gdzieś tam jest Michael :wariat:

Mam czas na poszukiwania, może i tak będę musiał na miarę uszyć ;)
...
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Był gdzieś tu na forum wątek o gościu szyjącym garnitury Michaelowi. Były też zdjęcia. Pamięta ktoś, gdzie to było- pod jakim tematem?
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Kto prał ciuchy Michaela na trasach koncertowych?
Ale o białych garniturach ani slowa ;-)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

To ja też się zmobilizowałem i poszukałem dla Ciebie jakiś Fotek,dobrze wybierasz.Potem jak Sobie kupisz to pokazał byś fotki:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Narazie tyle znalazłem,jak coś znajde to dorzuce.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

bardzo serdecznie dziękuję...

wiecie, że na razie nigdzie nie widziałem aby gdzieś mieli białe garnitury, albo "ekri" - cholera, jak to się pisze?!?! chyba tylko dziewczyny wiedzą... ona znają więcej kolorów niż można pomysleć :wariat:
...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Majkel pisze:"ekri" - cholera, jak to się pisze?!?!
Ecru ;-)

Co do garnituru....
Swietny wybór- zupełnie nie domysłam się po co Ci takowy :party:
W sklepie trudno kupić tego typu bajery, a jeśli już, to kosztują jakieś dziwne pieniądze, bo albo to Boss albo Armani :wariat:
Gdybyś szukał krawca, artysty prawdziwego z krwi i kości, to polecam Ci swojego- robi cudeńka, a dokładny jest przy tym, że aż strach.
No i gwarancja, że garnitur będzie niepowtarzalny :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Maro

M.Dż.* pisze:
Majkel pisze:"ekri" - cholera, jak to się pisze?!?!
Ecru ;-)

Co do garnituru....
Swietny wybór- zupełnie nie domysłam się po co Ci takowy :party:
W sklepie trudno kupić tego typu bajery, a jeśli już, to kosztują jakieś dziwne pieniądze, bo albo to Boss albo Armani :wariat:
Gdybyś szukał krawca, artysty prawdziwego z krwi i kości, to polecam Ci swojego- robi cudeńka, a dokładny jest przy tym, że aż strach.
No i gwarancja, że garnitur będzie niepowtarzalny :-)
Kasia pożyć Majkelowi Swoją marynarke tę białą :-) A spodnie to Sobie załatwi,ostatnio widziałem super białe dżinsy takie jak MJ miał na występach YRMW w MSG2001.były one dostępne w Big Starze za 99zł.Ale ja nie lubie białych rzeczy bo się szybko brudzą glupija
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Maro pisze:Kasia pożyć Majkelowi Swoją marynarke tę białą :-) A spodnie to Sobie załatwi,ostatnio widziałem super białe dżinsy takie jak MJ miał na występach YRMW w MSG2001.
:-o Na ślub w mundurze i w dżinsach? :smiech:
No, Maro- to chyba nie jest najlepszy zestaw ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Maro

M.Dż.* pisze:
:-o Na ślub w mundurze i w dżinsach? :smiech:
No, Maro- to chyba nie jest najlepszy zestaw ;-)
:knuje: hmmm pewnie nie ale zawsze można Jaja porobić sobie :smiech: Ale dżiny wyglądały jak normalne spodnie :-)
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Majkel..... A czemu nie chcesz mieć czarnego garnituru??
Nie koniecznie musi byc w paski.... :wariat:
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Maro pisze:pewnie nie ale zawsze można Jaja porobić sobie
jakoś nie zamierzam robić sobie jaj z własnego ślubu :podejrzliwy:
Anitka pisze:Majkel..... A czemu nie chcesz mieć czarnego garnituru??
Nie koniecznie musi byc w paski....
Chciałem mniej standardowo i miałem taką wizję, a co dopiero po zobaczeniu wspomnianej już kamizelki... :)
...
Awatar użytkownika
Anitka

Majkel pisze:Chciałem mniej standardowo i miałem taką wizję, a co dopiero po zobaczeniu wspomnianej już kamizelki... :)
no ale to kamizelka musi sie ladnie komponowac z resztą... ja sie nie znam ale to sie chyba wszystko razem kupuje, nie? :podejrzliwy:
Ale czarne garnitury są.... no ładne są ;-)

Nie podoba mi się jak mężczyzna idzie do ślubu w białym garniturze, ponieważ ślub(kościelny) jest jedyną okazją(oprocz Komunii) w życiu kobiety kiedy zakłada piękną, czyściuteńką, białą suknie i idzie przed otarz podjąć prawdopodobnie najwazniejszą w zyciu decyzję...
Ale garnitur ecrue bedzie ok ;-)
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Anitka pisze:ja sie nie znam ale to sie chyba wszystko razem kupuje, nie? :podejrzliwy:
właśnie niekoniecznie :)
Anitka pisze:Nie podoba mi się jak mężczyzna idzie do ślubu w białym garniturze, ponieważ ślub(kościelny) jest jedyną okazją(oprocz Komunii) w życiu kobiety kiedy zakłada piękną, czyściuteńką, białą suknie
Nie widzę związku, to zdanie ma coś wykluczać, ale nie wyklucza...
Moja dziewczyna ma suknię białą, właściwie lekko ... jak to było?!... ecru.
Miałaś na myśli, że jak ja mam być na biało to ona nie może?
...
Awatar użytkownika
Anitka

Hehe.... nie.. Źle mnie zrozumiałeś..
Uważam, że jak panna młoda ma białą skunie (biala czy ecru mniejsza ;-) ) to nie podoba mi się jak pan młody jest w tym samym kolorze...
Uważam, że suknia panny młodej powinna sie odbijać...
Ale to moja opinia a Twój ślub ;-)

* Louis Horst
ODPOWIEDZ