Michael Jackson's Ghosts Night- WROCŁAW 12 Listopada 2011 r.

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Michael Jackson's Ghosts Night- WROCŁAW 12 Listopada 2011 r.

Post autor: give_in_to_me »

Już niebawem kolejna impreza organizowana przez MJ Wrocław Dance Team...

ObrazekKliknij, aby powiększyć

Tym razem mamy zamiar trochę Was przerazić...
Zapraszamy Was do ukrytego w piwnicy nowo otwartego klubu, który na jedną listopadową noc zamieni się w dom pełen strachów... Zanurzcie się z nami w świat duchów i zombiaków, w którym nic nie jest takie, jak się wydaje, a każdy zakamarek skrywa mroczne tajemnice i niesamowite historie. Rozwikłajcie z nami zagadkę nawiedzonego barokowego dworku, grając w grę terenową LARP (Live Action Role Play). Popiszcie się swoją wiedzą na temat horrorów w quizie, w którym będziecie mogli wygrać coś fajnego :)

Napijcie się specjalnych strasznych drinków, a przede wszystkim posłuchajcie i potańczcie do muzyki, która może zabić (ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu)- na playliście nie tylko Michael, ale też inni „straszni” wykonawcy!

A przede wszystkim- poznajcie dawne wcielenia członków MJ Wrocław Dance Team w premierowym występie-niespodziance.

Mile widziane przebranie za ducha lub zombie!

Zapraszamy Was na Michael Jackson's Ghosts Night w sobotę 12 listopada (długi weekend) do klubu LOG:IN który znajduje się w okolicach Pl. Jana Pawła II. Część kwoty z ceny biletu będzie tradycyjnie już przeznaczona dla dzieciaków z wrocławskiego Pogotowia Opiekuńczego Przystanek Dobrej Nadziei przy ul. Borowskiej we Wrocławiu.

Are you SCARED YET?

No kochani, co tu dużo mówić- drzeć ciuchy, malować na biało papy i smarować się keczupem (to wersja dla zombiaków), tudzież "zakurzyć się" talkiem, ubrać perukę z epoki Ludwika XIV, gorset, długą suknię, wziąć w rękę zjedzony przez mole wachlarz lub też w wersji dla panów przebrać się za topielca pirata (to wersja dla duchów).

Wrocław czeka, a Wasza wyobraźnia co do strojów jest nam znana, bo przepysznie wyglądaliście w klimacie lat 20-tych na Smooth Criminal Party czy też w klimacie disco kiczu na Burn this Disco Out.

To będzie pełna wrażeń listopadowa noc! Duchy i zombiaki- przybywajcie!!!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ot i na tego newsa czekałam od sierpnia... nenene Nie od wczoraj wiadomo że moje drugie oblicze jest upiorne i ujawnia się w listopadowe noce-czyli innymi słowy będę w swoim żywiole.A że technicznie do zombie mi dużo nie brakuje to i nad make-upem nie będę długo pracować glupija Mam nadzieję że będzie mega strasznie-ale co ja piszę-Wrocław zawsze staje na wysokosci zadania...więc zmykam tapirować perułę i czyscic obiektywy :zgon: Do zobaczenia w listopadzie kochani :happy:
Obrazek

Post autor: MJowitek »

Info o imprezie jest już tez na facebooku, jeśli ta forma komuś bliższa :)

http://www.facebook.com/event.php?eid=170307583053921
Awatar użytkownika
MJowitek

Na stronie www.mjwdt.pl jest też dostępny formularz do rezerwacji.
Jest ona bezpłatna, jeśli ktoś chce być pewny, że będzie miał miejsce siedzące (klub jest mniejszy niż poprzednie) może tam zaklepać siedzonko:) Pomoże to nam też usadzać gości, zawsze jak wiemy, że będzie ktoś sam, usadzamy go razem z ludźmi, których zna i lubi (tylko nie wiedział, że też będą) albo z takimi, wśród których wg nas będzie się dobrze czuł:] Oczywiście ci, do których chcemy kogoś dosadzić o tym też wiedzą, nie podrzucamy fanów-niespodzianek do stolików :)
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

już nie mogę się doczekać!!!! jupiiiii!!!!! :happy: :happy: :happy:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Werka, to Ty będziesz we Wrocku jednak? .. bo się pogubiłam już

Mnie również będzie miło znowu gościć w pięknym Wrocławiu z fajnymi ludkami, bo już się stęskniłam na maxa noooo! :D

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

no wreszcie będzie można pociąć te firanki i się ładnie umalować na biało :smiech: Ostatnio zastanawiałam się czy afro posypane mąką da radę na zombie?
świetny plakat!
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

@neta pisze:świetny plakat!
Dziękuję :)

Niech zjawi się kto może ;)
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
Awatar użytkownika
DaX
Site Admin

Post autor: DaX »

Można ?:-P
Obrazek
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Ty się jeszcze pytasz? :P

Można można, ale prosimy o strój ducha lub zombie-a jak masz koszulę z żabotem może byś się przebrał za MJa z filmu/teledysku Ghosts? Bo nikt z zespołu tej postaci nie planuje z tego co wiem :)
Awatar użytkownika
DaX
Site Admin

Uhuhuhuhuu :D z jak najwieksza checia i jesli bym mogl zatanczyl bym 2bad :D

PS:. Koszule z żabotem od mojej drugiej polowki zaltawie :D nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
give_in_to_me

DaX pisze:Uhuhuhuhuu :D z jak najwieksza checia i jesli bym mogl zatanczyl bym 2bad :D
Niestety nie ma możliwości "publicznego" zatańczenia 2bad, wszyscy się chyba domyślają z jakich powodów nenene nenene

A koszule z żabotem bierz od swojej lubej jak najbardziej, w ogóle panowie-bez żabotów nie wpuszczamy :)
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Dla Panów którzy są obrzydliwie bogaci i nie mają od kogo pożyczyć żabotu

http://www.ebay.pl/itm/Michael-Jackson- ... 3cbb2dc814

nenene
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
DaX
Site Admin

Rozumiem :D ale i tka pewnie bedzie przednia zabawa.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Już za parę dni, za dni parę... :)

http://loginklub.pl/imprezy.php?data=12-11-2011

Atrakcje:
-Muza MJ pół na pół z wybraną przez nas pasującą do strasznego klimatu, od Marylina Mansona i Depeche Mode, po elektronikę i soundtracki z filmów.
-Gra LARP (Live Action role Play), trwająca około godzinę
-Quiz ze znajomości filmów grozy
-Występ danceteamu do Ghosta, czyli "Jak przetrwać to całe kicanie w gorsecie"
-dekoracje hand made :)
-na telebimach filmy: Noc żywych trupów 1968 rok, Nosferatu:Symfonia grozy 1922 rok?, Dracula 1931 rok, "Frankenstein" (1931) i krotkometrazowy "Vincent" z Vincentem:), Ghosts i Thriller
-straszna karta drinków
-dla zwycięzców LARPa i quizu mamy klimatyczne nagrody :)

Chyba o niczym nie zapomniałam, trudno, najwyżej będzie niespodzianka :)

Impreza jest przebierana, ale za ducha, upiora czy zombie już tak trudno nie jest coś wykombinować:) Najwyżej nie śpijcie od dziś do soboty, to przebranie nie będzie potrzebne, a jak ekonomicznie i naturalnie...:diabel:
ODPOWIEDZ