W żadnym wypadku. Fakt, miał długie przerwy niekiedy ale jak już wrócił to obrońcy mieli pełne majty bo kręcił nimi, że aż miło. Uwielbiałem gdy grał w galaktycznym Realu Madryt... Zdecydowanie jeden z najlepszych piłkarzy wszech czasów. Gdy przestał grać dla reprezentacji to Canarinhos skończyły się sukcesy. Mieli go zastąpić Ronaldinho, Robinho... Nikomu się nie udało. Nie ta klasa :)amj pisze:Szkoda tych kontuzji ale to i tak nie przekreśla Jego fenomenu.
Pogaduchy o piłce nożnej :)
Na pewno nie 'w żadnym wypadku'. Kontuzje to najgorsza rzecz dla każdego sportowca. Tak, kręcił ale gdyby nie kontuzje to może zdobyłby tą Ligę Mistrzów, której mu brakuje (na pocieszenie ma Puchar UEFA)W żadnym wypadku. Fakt, miał długie przerwy niekiedy ale jak już wrócił to obrońcy mieli pełne majty bo kręcił nimi, że aż miło.

- Damianos60
Mimo że jestem fanem Juventusu szanuje Ronaldo jest to wielki piłkarz.
http://www.youtube.com/watch?v=ZuUf4h2bgGQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZuUf4h2bgGQ
Finał Copa del Rey będzie w TVP1! 20 kwietnia, 21:30.
Dodam też, że Schalke miłą niespodziankę sprawiło. U siebie muszą przegrać różnicą 4 bramek, żeby odpaść. O Realu nie wspomnę ;) Poza tym myślałem, że na Polsacie dadzą Manchester-Chelsea (w programie tak pisało), a nie Barcelonę z Szachtarem
Ach te Borki, Kowalczyki. Za bardzo Katalonię lubią. Chyba, że chcą aby można było porównać i Real (za tydzień) i Barcę przed ew. półfinałem i CdR.
Polecam zobaczyć bramkę Stankovicia: YT (dzięki za linka ;) )
Dodam też, że Schalke miłą niespodziankę sprawiło. U siebie muszą przegrać różnicą 4 bramek, żeby odpaść. O Realu nie wspomnę ;) Poza tym myślałem, że na Polsacie dadzą Manchester-Chelsea (w programie tak pisało), a nie Barcelonę z Szachtarem

Polecam zobaczyć bramkę Stankovicia: YT (dzięki za linka ;) )

Widzę, że cisza nastała w tym temacie, a w świecie piłki nożnej dzieje się oj dzieje. Polskie drużyny po raz n-ty walczą o awans do piłkarskiego raju i jedna z nich swoją rywalizację już zakończyła, odpadając z "piłkarską potęgą" z Kaukazu, mianowicie - 3 drużynę zeszłego sezonu Ligii Kazachstańskiej FK Irtysh- em Pavlodar. Dziś pomimo słabego występu i przewagi przeciwników, Mistrz Polski - Wisła Kraków pokonała mistrza Bułgarii - Litex Łowecz 2-1w wyjazdowym spotkaniu. Jest to 3 runda Kwalifikacji Ligii Mistrzów i wszystkie znaki na niebie i ziemie wskazują, że to nie jest ostatni pojedynek mistrzów polski w walce o Champions League. W 4 Rundzie czekają na nas zespoły pokroju : Glasgow Rangers, Partizan Belgrad, FC Kopenhaga czy BATE Borysow. Jak sądzicie czy piłkarski raj zostanie zdobyty? Po 13 latach nieobecności w Ch. League Mistrz Polski- Wisła Kraków puka po raz 7 do najlepszych rozgrywek na starym kontynencie. Moim skromnym zdaniem w końcu uda nam się awansować. jestem optymistom i jeśli nie osiągniemy tego w tym roku to kiedy? Losowanie nam sprzyja, mamy w końcu szczęście, bo dzisiejszy mecz powinniśmy przegrać. De facto droga jest prosta, wystarczy odrobina piłkarskiego sprytu i jesteśmy w gronie 32 "najlepszych" drużyn Europy. Warto dodać, że w dzisiejszym meczu w barwach Mistrza Polski wystąpiło ... 2 Polaków :)
Co sądzicie o przyznawaniu polskiego obywatelstwa zagranicznym piłkarzom? Szczerze, nie rozumiem tego, dlaczego takie Egony Polanskie, Damien'y Perquis czy E. Arboledy mają reprezentować nasz kraj, skoro nie czują żadnej więzi emocjonalnej, nie biorą czynnego udziału w życiu Polski, a będą biegali w koszulkach z orzełkiem na piersi. Kiedyś czytałem wywiad z D. Perquis'em (babcia Polka), który zapytany przez dziennikarza, czy zna choć jedno polskie słowo odpowiedział, że nie. Kolejne pytania dotyczyły polskich zwyczajów etc i również odpowiedzi były negatywne
Co sądzicie o przyznawaniu polskiego obywatelstwa zagranicznym piłkarzom? Szczerze, nie rozumiem tego, dlaczego takie Egony Polanskie, Damien'y Perquis czy E. Arboledy mają reprezentować nasz kraj, skoro nie czują żadnej więzi emocjonalnej, nie biorą czynnego udziału w życiu Polski, a będą biegali w koszulkach z orzełkiem na piersi. Kiedyś czytałem wywiad z D. Perquis'em (babcia Polka), który zapytany przez dziennikarza, czy zna choć jedno polskie słowo odpowiedział, że nie. Kolejne pytania dotyczyły polskich zwyczajów etc i również odpowiedzi były negatywne

"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
- Man in the mirror
Nie i nigdy nie zostanie zdobyty, nasza liga jest słabsza od albańskiej, nie mówiąc o malezyjskiej. Kobiety są wyżej w Rankingach niż mężczyźni. Polki o mały włos nie zakwalifikowały się na MŚ, główna imprezę dla europejskich państw, które chcą myśleć o Io (Londyn 2012).Tam jest przyszłości, nie w męskiej kopanej gdzie nawet w juniorach nie ma żadnych wyników i dostajemy baty, malutka Szwajcaria czy sąsiedzi z Białorusi jada na Igrzyska Olimpijskie, zero szkolenia nic, może za kilkanaście lat gdy orliki będą mieć swoich wychowanków w co ja nie wierzę. Piłkarski ŚWIAT JEST WYRÓWNANY, tylko my jesteśmy ... . Copa America się zakończyła Argentyna i Brazylia dały ciała, Wenezueli czy Peru biło się o medal.
Świat idzie naprzód, tylko my nie potrafimy. ok 1/3 medali na IO to medale europy, nie dość, że Świat odpływa Europie, to my nie mamy z czym iść do Europy.
Polski sport to pojedyncze gwiazdy, nie ma systemów szkolenia, młode talenty w juniorach, są tracone. Nasze sukcesy sportowe obecnie to tylko i wyłącznie zasługa osób, które ciężko pracują z trenerami za psie grosze.
Zamiast budować kolejne stadiony koło, których nawet nie będzie bieżni lekkoatletycznych, i nędznych klubów i spółek powinniśmy zainwestować w szkolenie, trenerów i kluby w innych dyscyplinach. Bo szansy na medale olimpijskie z roku na rok są coraz mniejsze. Sport opanowany przez tatusiostwo i korupcje, zabiera pieniądze z Ministerstwa Sportu, a nie ma z tego nawet radości, bo nasze kluby przegrywają z Kazachstanem i innymi. Te pieniądze w ogóle gdzieś tam idą do tych klubów, czy do prywatnych kieszeni?
Denerwuje mnie strasznie, że w moim kraju pierwsze miejsce zajmuje piłka nożna, chwała Bogu, że Siatkówka, ręczna czy Żużel z Skokami Narciarskimi jeszcze interesują ludzi. Siatkówka to wizytówka naszego kraju, zwłaszcza kibice, piłka nożna to wstyd dla naszego kraju, zwłaszcza kibice.Taka prawda, martwi mnie sytuacja polskiego sportu zwłaszcza jako fana Olimpizmu.
Świat idzie naprzód, tylko my nie potrafimy. ok 1/3 medali na IO to medale europy, nie dość, że Świat odpływa Europie, to my nie mamy z czym iść do Europy.
Polski sport to pojedyncze gwiazdy, nie ma systemów szkolenia, młode talenty w juniorach, są tracone. Nasze sukcesy sportowe obecnie to tylko i wyłącznie zasługa osób, które ciężko pracują z trenerami za psie grosze.
Zamiast budować kolejne stadiony koło, których nawet nie będzie bieżni lekkoatletycznych, i nędznych klubów i spółek powinniśmy zainwestować w szkolenie, trenerów i kluby w innych dyscyplinach. Bo szansy na medale olimpijskie z roku na rok są coraz mniejsze. Sport opanowany przez tatusiostwo i korupcje, zabiera pieniądze z Ministerstwa Sportu, a nie ma z tego nawet radości, bo nasze kluby przegrywają z Kazachstanem i innymi. Te pieniądze w ogóle gdzieś tam idą do tych klubów, czy do prywatnych kieszeni?
Denerwuje mnie strasznie, że w moim kraju pierwsze miejsce zajmuje piłka nożna, chwała Bogu, że Siatkówka, ręczna czy Żużel z Skokami Narciarskimi jeszcze interesują ludzi. Siatkówka to wizytówka naszego kraju, zwłaszcza kibice, piłka nożna to wstyd dla naszego kraju, zwłaszcza kibice.Taka prawda, martwi mnie sytuacja polskiego sportu zwłaszcza jako fana Olimpizmu.
Fakt fani piłki siatkowej, przychodzący na mecze polskiej reprezentacji oraz polskich drużyn są wizytówką naszego kraju. Ba, powinni być stawiani za wzór tym piłkarskim. Skoki narciarskie tracą popularność, na ostatnie zawody z cyklu Grand Prix nie przybyło wielu fanów tego sportu, a Kamil Stoch z całym szacunkiem do tego człowieka, nigdy nie będzie drugim Małyszem i nie zatrzyma polskich fanów pod skocznią. Skończył się pewien etap naszych skoków i czeka nas regres, który doprowadzi do tego, że skoki narciarskie zniknął z tv. Stadiony zapewnią za to pewną rzecz: polska piłka zyska inwestorów, stanie się przepustką do wielkiej piłki. Pierwsze przesłanki tego już są - piłkarze z Holandii, Brazylii, Izraela przybywają do naszej ligii w celu promocji. Przyciągają nowe stadiony, coraz lepsze szkolenie i większe możliwości. Również potwierdzają, że w Polsce można zarobić, a więc coś poszło do przodu. Mam nadzieje, że Pan G. Lato szybko opuści stołek prezesa PZPN i zajmie jego miejsce ktoś, kto sprawi, że polska piłka stanie się choć na równi belgijskiej czy szkockiej. Coraz większe możliwości, coraz lepsi piłkarze i trenerzy. Czy do niedawna pomyślałby ktoś, że w naszej lidze pracować będą najwięksi fachowcy z Holandii? Nasza piłka w końcu idzie w dobrym kierunku. Lech pokazał, że można, przetarł szlaki, Śląsk wyeliminował 4 drużynę szkocką, coś ruszyło, oby w dobrym kierunku. Zgodzę się, że sporty, w których jesteśmy potentatami - np. Żużel są niszowe i nie są dostępne dla wszystkich Polaków. Ostatnio szczerze, pierwszy raz oglądnąłem całe spotkanie żużlowe( Drużynowe mistrzostwa świata) i emocjonowałem się tak jak "żyję" meczem mojego ulubionego sportu - piłki nożnej.
Co do piłki ręcznej, to najlepsi nasi zawodnicy grają w niemieckiej lidze, a nasze zespoły nie robią furory w rozgrywkach europejskich.
Co do piłki ręcznej, to najlepsi nasi zawodnicy grają w niemieckiej lidze, a nasze zespoły nie robią furory w rozgrywkach europejskich.

"GO FOR YOUR DREAMS!"
- Man in the mirror
Tu się mylisz, kobiety jak i mężczyźni występują tam co rak. A Vive Targi leje się na równi z równym z Lwami z Niemiec. I tak jak w Piłce, Barcelona jest najlepsza.(to tak BTW)
W Skokach, sam Morgenstern powiedział, że nie wyobraża sobie skakania w Polsce bez Małysza, jednak zmienił zdanie po tym konkursie, Polacy już za długo w tym siedzą. Stoch osiągnął w letnim konkursie dobre wyniki.
Polacy nie osiągają żadnych sukcesów na poziomie juniorskim od kilu lat, więc od jakim szkoleniu mówimy? A Prym w naszym kraju wiedzie drużyna, gdzie gra więcej cudzoziemców niż Polaków.Holender wiedział na co się brał prowadząc Wisłę, Cupiał lubi wydawać pieniądze.
Inwestuje się pieniądze związkowe w marne kluby nie promujące polskiej młodzieży (Zagłębie jedynie dobrze się wywiązuje ze swojej roli).A w naszym kraju nie ma normalnie pływalni czy tras narciarskich na międzynarodowych warunkach (Oprócz polany) czy głupiego toru saneczkowego,
W Skokach, sam Morgenstern powiedział, że nie wyobraża sobie skakania w Polsce bez Małysza, jednak zmienił zdanie po tym konkursie, Polacy już za długo w tym siedzą. Stoch osiągnął w letnim konkursie dobre wyniki.
Polacy nie osiągają żadnych sukcesów na poziomie juniorskim od kilu lat, więc od jakim szkoleniu mówimy? A Prym w naszym kraju wiedzie drużyna, gdzie gra więcej cudzoziemców niż Polaków.Holender wiedział na co się brał prowadząc Wisłę, Cupiał lubi wydawać pieniądze.
Inwestuje się pieniądze związkowe w marne kluby nie promujące polskiej młodzieży (Zagłębie jedynie dobrze się wywiązuje ze swojej roli).A w naszym kraju nie ma normalnie pływalni czy tras narciarskich na międzynarodowych warunkach (Oprócz polany) czy głupiego toru saneczkowego,
Fakt występuje, ale kończy ze srogimi porażkami. Co do Stocha to jest to zawodnik, który dzięki nowemu systemowi dużo zyskał. Jakim szkoleniu? Coraz więcej naszych zawodników gra za granicą w 1 składach i to nie małych klubów, a w teamie mistrza Niemiec ( Piszczek, Lewy , Kuba) czy tureckich zespołach. Nie wspomnę, że nasi bramkarze są bardzo cenieni w całej Europie, a przykładem tego są (byli): Dudek, Boruc, Tytoń, Fabiański, Szczęsny, Kuszczak, niedługo Sandomierski. To jest niedorzeczne, że nasz kraj jest"upośledzony" jeśli chodzi o inne sporty. Pomijam tu Siatkówkę, Koszykówkę oraz p. ręczną, bo jest gdzie trenować, ale możliwości do trenowania lekkoatletyki nie ma. Ale przykład Blanika czy Włodarczyk pokazują, że nie trzeba wiele by zdobywać medale i przodować w swojej konkurencji. Blanik trenował w jakiś bunkrach, zaś Włodarczyk pod mostem.

"GO FOR YOUR DREAMS!"
- Man in the mirror
Czy 10 piłkarzy zagraniczną to jest wyznacznik polskiej piłki nożnej?
Skoro są tacy świetni, to niech i reprezentacja złożona z nich osiąga sukcesy,a nie osiąga.
W przeciwieństwie do nich piłkarze ręczni są w czołówce światowej.
Juniorskie drużyny dostają lanie. Taka prawda. Nie ma ich w finałach U 20,U-18 itd.
Włodarczyk jest kontuzjowana, i wraca powoli do treningów, rekord odebrała jej Niemka, która ma gdzie trenować, Niemcy nawet zabraniają nam trenować u nich, bo ich ogrywamy (przykład z Rogowską) Silke ma teraz najlepszy wynik sezonu! Anna pomimo kontuzji dłoni też będzie się liczyć, ale tyczka się strasznie wyrównała. ok 20 zawodniczek pokonało 4,50!!! Tak można trenować pod mostem, ale w Polsce, lekarze fizjoterapeuci i takie to bajka, większość sportowców trenując w mokrych halach z rozwalonych tartanach, w sezonie ma kontuzję. W tym roku Włodarczyk, Plawgo, Małachowski, Jesień,Janik, Bednarek i wielu wielu innych, Niemcy mają taką bazę szkoleniową, że to bajka. Ich czołowi zawodnicy mają warunki.
Judo, zapasy, szermierka sporty w, których mieliśmy grad medali, możemy liczyć na góra kilka kwalifikacji olimpijskich. Pływaków jeśli 5 pojedzie będzie sukcesem. Środki na piłkę Nożną powinny być mniejsze, wstyd, żeby 40 milionowe państwo , nie miało nawet 10 medali olimpijskich. A tak może być. Pomimo tego, że jestem optymistą i liczę na więcej, taak rzeczywistość może mnie zaskoczyć
Skoro są tacy świetni, to niech i reprezentacja złożona z nich osiąga sukcesy,a nie osiąga.
W przeciwieństwie do nich piłkarze ręczni są w czołówce światowej.
Juniorskie drużyny dostają lanie. Taka prawda. Nie ma ich w finałach U 20,U-18 itd.
Włodarczyk jest kontuzjowana, i wraca powoli do treningów, rekord odebrała jej Niemka, która ma gdzie trenować, Niemcy nawet zabraniają nam trenować u nich, bo ich ogrywamy (przykład z Rogowską) Silke ma teraz najlepszy wynik sezonu! Anna pomimo kontuzji dłoni też będzie się liczyć, ale tyczka się strasznie wyrównała. ok 20 zawodniczek pokonało 4,50!!! Tak można trenować pod mostem, ale w Polsce, lekarze fizjoterapeuci i takie to bajka, większość sportowców trenując w mokrych halach z rozwalonych tartanach, w sezonie ma kontuzję. W tym roku Włodarczyk, Plawgo, Małachowski, Jesień,Janik, Bednarek i wielu wielu innych, Niemcy mają taką bazę szkoleniową, że to bajka. Ich czołowi zawodnicy mają warunki.
Judo, zapasy, szermierka sporty w, których mieliśmy grad medali, możemy liczyć na góra kilka kwalifikacji olimpijskich. Pływaków jeśli 5 pojedzie będzie sukcesem. Środki na piłkę Nożną powinny być mniejsze, wstyd, żeby 40 milionowe państwo , nie miało nawet 10 medali olimpijskich. A tak może być. Pomimo tego, że jestem optymistą i liczę na więcej, taak rzeczywistość może mnie zaskoczyć
Dziś w Nyonie odbyło się losowanie Ch. League oraz do Ligii Europejskiej. Nasz Mistrz Polski- Wisła Kraków w ostatniej rundzie eliminacyjnej spotka się w dwu meczu z mistrzem Cypru - Apoelem Nikozja. Do niedawna w klubie tym grało 3 naszych krajanów - M. Żewłakow, K. Kosowski oraz A. Sikora. Nie ulega wątpliwości, że mieliśmy szczęście, gdyż nikłe byłyby nasze szanse z potentatem duńskiej piłki - Kopenhagą czy chorwackim D. Zagrzeb. Jestem zadowolony z losowania, myślę, że jeśli nie teraz to nigdy nie awansujemy do Ch. League. Mamy prostą drogę, najłatwiejszą w ostatnich latach. Podobnie wypowiadają się na temat meczu z Białą Gwiazdą . . . cypryjskie gazety, twierdząc że łatwiejszego rywala mieć nie będzie już nigdy Apoel. Szykuje się pełen potu, zmęczenia i walki do upadłego mecz i to dosłownie - szczególnie w rewanżu, ponieważ o tej porze słupki na termometrze wskazują 35 stopni C. Pierwszy mecz gramy u siebie, więc warto wygrać 1:0 a jeśli się uda to 2:0, tylko byśmy nie stracili gola a strzelili choć 1. Mamy wymarzone losowanie, stawiam 60 % do 40 % na awans Wisły. Ponownie szykuje się mecz w południowym kotle jak miało to miejsce z drużyną z półwyspu bałkańskiego - Panathinaikosem Ateny. Rozgrzani do maksimum fani cypryjskiego zespołu za pewne okażą się przys. 12 zawodnikiem na murawie. Wisła może poszczycić się podobną widownią, gdyż od tego sezonu na Reymonta 22 może zasiąść nawet w tej chwili 23 tys. fanów Białej Gwiazdy.
Co do losowania Ligii Europejskiej, kibice "wojskowych" nie mogą zaliczyć tego popołudnia do udanych. Przygoda z pucharami wydaje się dobiegła końca i Spartak Moskwa będzie ostatnim rywalem w europejskich pucharach. Klub ze stolicy jest jednym z najbardziej utytułowanych klubów ze Zbornej, ma w składzie kilku naprawdę dobrych zawodników jak S. Mc Geady, król strzelców Premier League - Wellington, D. De Zeeuw, wielki talent gruzińskiej piłki - Ż. Ananidze czy Ari da Silva. Stawiam niestety na Rosjan i to oni bez problemów awansują do fazy grupowej. Obym się mylił, bo jak wiadomo piłka nożna jest nieprzewidywalnym sportem i pieniądze nie zawsze wygrywają. Jak wiadomo na rosyjskich boiskach żadnemu potentatowi europejskiemu nie gra się łatwo, przekonała się o tym min. najlepsza drużyna ost sezonu Barcelona, która traciła punkty z przeciwnikami na wschodzie czy też Inter Mediolan. Mój typ - Spartak 75 % - Legia 25%
WKS Śląsk W. miał więcej szczęścia i uniknął takich zespołów jak Lazio, Birmingham, PSV czy Celtic. Rywalem drużyny z Wrocławia będzie obecnie 9 zespół ligi rumuńskiej, a 4 w ubiegłym sezonu- Rapid Bukareszt. Sądzę, że Śląsk ma większe szanse na awans niż Legia, która wydaje się być outsiderem. Typ: 55 % Rapid B. 45 % Śląska Wrocław.
Futbol jest piękny i nieprzewidywalny i nie zawsze bogatszy wygrywa. Obiektywnie stawiam na awans Białej Gwiazdy oraz zaciętą walkę Śląska Wrocław. Legię skazuje na "pożarcie".
Co do losowania Ligii Europejskiej, kibice "wojskowych" nie mogą zaliczyć tego popołudnia do udanych. Przygoda z pucharami wydaje się dobiegła końca i Spartak Moskwa będzie ostatnim rywalem w europejskich pucharach. Klub ze stolicy jest jednym z najbardziej utytułowanych klubów ze Zbornej, ma w składzie kilku naprawdę dobrych zawodników jak S. Mc Geady, król strzelców Premier League - Wellington, D. De Zeeuw, wielki talent gruzińskiej piłki - Ż. Ananidze czy Ari da Silva. Stawiam niestety na Rosjan i to oni bez problemów awansują do fazy grupowej. Obym się mylił, bo jak wiadomo piłka nożna jest nieprzewidywalnym sportem i pieniądze nie zawsze wygrywają. Jak wiadomo na rosyjskich boiskach żadnemu potentatowi europejskiemu nie gra się łatwo, przekonała się o tym min. najlepsza drużyna ost sezonu Barcelona, która traciła punkty z przeciwnikami na wschodzie czy też Inter Mediolan. Mój typ - Spartak 75 % - Legia 25%
WKS Śląsk W. miał więcej szczęścia i uniknął takich zespołów jak Lazio, Birmingham, PSV czy Celtic. Rywalem drużyny z Wrocławia będzie obecnie 9 zespół ligi rumuńskiej, a 4 w ubiegłym sezonu- Rapid Bukareszt. Sądzę, że Śląsk ma większe szanse na awans niż Legia, która wydaje się być outsiderem. Typ: 55 % Rapid B. 45 % Śląska Wrocław.
Futbol jest piękny i nieprzewidywalny i nie zawsze bogatszy wygrywa. Obiektywnie stawiam na awans Białej Gwiazdy oraz zaciętą walkę Śląska Wrocław. Legię skazuje na "pożarcie".

"GO FOR YOUR DREAMS!"
Już tak bardzo nie interesuje się piłką nożną, ale moim ulubionym klubem piłkarskim jest Real Madryt kiedyś lubiłam też AC Milan ale teraz ma głupi skład. Ale zawsze uwielbiam sobie zagrać z rodziną i znajomymi w mecz, jestem w tym nawet dobra bo gram już od dziecka.
http://fanka-mj.blogspot.com/ Mój blog, zapraszam!
Man miałeś rację, jesteśmy piłkarskim dnem, mistrz cypru klepie nas niemiłosiernie. Szkoda słów. Powiem tylko to, w takich sytuacjach, wstyd mi, że jestem Polakiem, żałuje, że nie urodziłem się na cyprze.Piłkarskie dno, jesteśmy zaściankiem Europy. I to nie tylko piłkarsko.
Wstyd.....
Obiecałem sobie, że nie obejrzę już żadnej polskiej drużyny na boisku. Jesteśmy w tej chwili chłopcami do bicia, na równi z San Marino, Liechteinsteinem, Mołdawią, Andorą. Brawo Apoel.
Wstyd.....
Obiecałem sobie, że nie obejrzę już żadnej polskiej drużyny na boisku. Jesteśmy w tej chwili chłopcami do bicia, na równi z San Marino, Liechteinsteinem, Mołdawią, Andorą. Brawo Apoel.

"GO FOR YOUR DREAMS!"
Osobiście uwielbiam grać w piłkę nożną. Moim ulubionym klubem także jest Real Madryt , a jego teraźniejszy skład jest ok , ale bardziej pasował mi ten z 2006 roku , kiedy grali Robihno ( nie wiem jak się piszę tą jego ksywkę ) i Mahomudo Diarra , czyli Diarra M inaczej ;) . Kiedyś przez trzy lata trenowałam piłkę w klubie piłkarskim w Poznaniu , w Warcie Poznań ;) Ach ta piłka , połowa mojego życia :D
A ja tam zawsze kibicuję Polakom w każdym sporcie ;D
tylko że właśnie w piłce nożnej to jakoś specjalnie nie pomaga ;<
tylko że właśnie w piłce nożnej to jakoś specjalnie nie pomaga ;<
"(...) many people have options about me and they haven't even met me. They don't even know me (...)"
na zawsze w moim sercu <3.!
"Nie sztuką jest kochać konie ,sztuką jest sprawić ,aby one pokochały Ciebie." Pat Parelli
na zawsze w moim sercu <3.!
"Nie sztuką jest kochać konie ,sztuką jest sprawić ,aby one pokochały Ciebie." Pat Parelli