Michael... Michael?

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Nie, to jest z 'She's out of my life'. Zawsze jak to śpiewał to mikrofon do podłogi i chował twarz.
Hmm. Bardzo ładny rysunek, aczkolwiek coś z twarzą nie tak zbytnio, nie do końca bardzo dobra, ale wiem jaki skan jest wredny, także rysunek baaaardzo mi się podoba, masz talent a Twoje rysunki są coraz to lepsze. Czekam na kolejne dzieła. ;-)
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Mnie się bardzo podoba, narysować takie ujęcie w tak dobrym stylu... szacun! Tylko ten bucik trochę jak u chinki (wiem czepiam się). Bardzo mi się podoba.
Obrazek
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Post autor: AdamSzczecin »

Te rysunki są super czekam na kolejne :happy:
Awatar użytkownika
Castuse

Post autor: Castuse »

Po tym, co słyszę w radiu, telewizji (Norwegia, Oslo), doszłam do wniosku, że dłużej nie wytrzymam. Musiałam narysować ten rysunek. Jestem przerażona rosnącą przemocą, a piosenka "We've had enough" idealnie pasuje do obecnej sytuacji.. zresztą, ona zawsze pasowała i wciąż pasuje.

Zasmucił mnie tata, gdy zapytałam się go, czy widział mój rysunek. Odpowiedział, że nic nie widział i nie chce widzieć, bo rysuję bzdury. Zabolało... Mam nadzieję, że Wy nie oceniacie tak negatywnie moich rysunków. Co do obecnego, pozostawia wiele do życzenia, ale już naprawdę miałam dość rysowania wojny, która mnie tak przeraża.

W rzeczywistości rysunek jest o niebo lepszy, (moim skromnym zdaniem ;-) ), Michael nie jest taki szeroki, ale te skanery... Brr.

http://img825.imageshack.us/img825/7202/rys3pop.jpg
Niezależnie od koloru skóry czy ilości operacji, miał to samo serce, ten sam śmiech, ten sam uśmiech, który potrafił zabić...
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Jedno pytanie - coś ty mu zrobiła w kroczu??
Jeśli chodzi o postać MJ, to proporcje moja droga. Te ręce są nieproporcjonalne, trochę krzywe te palce no i mała głowa. Ale reszta podoba mi się, ćwicz dalej.
Castuse pisze:Zasmucił mnie tata, gdy zapytałam się go, czy widział mój rysunek. Odpowiedział, że nic nie widział i nie chce widzieć, bo rysuję bzdury. Zabolało... Mam nadzieję, że Wy nie oceniacie tak negatywnie moich rysunków.
No to bardzo miłego masz tatę. Ja mam szczęście że mój interesuje się moimi rysunkami.

Nie przejmuj się nim, pnij do swego, i ćwicz.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
Castuse

ręce muszą być krzywe, bo on trzyma się za głowę. tak ma być. a krocza nie potrafię rysować, nie mam wprawy :smiech: chyba wyrzucę ten rysunek, mnie też się już nie podoba.
Niezależnie od koloru skóry czy ilości operacji, miał to samo serce, ten sam śmiech, ten sam uśmiech, który potrafił zabić...
Awatar użytkownika
Castuse

hmm hmm, rok mnie nie było :-/ wybaczcie, teraz nie będzie Michaela, lecz wilk. teoretycznie wilk, bo bardziej przypomina psa glupija

http://desmond.imageshack.us/Himg809/sc ... es=landing
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Post autor: AdamSzczecin »

:-o Przepiękny rysunek chyba twój najlepszy masz talent i to wielki
szacun
Awatar użytkownika
Michaelowa_klaudia

Post autor: Michaelowa_klaudia »

wow świetny rysunek. Masz wielki talent jestem mega zdziwiona jak można tak dobrze rysować.
ODPOWIEDZ