Więc mamy już ustalone że grillujemy w ten weekend
Postarajcie się określić czy ma to być piątek czy sobota a ja wtedy postaram się dotrzeć do najszerszego grona fanów i ich przywlec na tego grillasa
No Iskierka Ty to musisz być......;)..no to już pare osób jest...tylko teraz prosze dajcie znac kiedy znaczy w jaki dzień i o ktorej...piatek czy sobota...byle nie o wschodzie słońca bo w pracy jest
jest
em.....
onlyKATE pisze:to ja odejdę na chwilę od tematu... jeśli ktoś poluje na marynarkę a la Billie Jean to w River Island w Starym browarze wisi kilka sztuk przecenionych na 95zł. może komuś informacja ta się przyda. ;]
odnośnie sobotniego grilla póki co zdeklarować się nie mogę.
Dziękówa onlyKate za cynka-zaczłapałam się tam dzisiaj i w sumie powiem że kurka wodna żaden szok macicy na ulicy to to nie było... no chyba że ktoś ma na zbyciu stówkę i koniecznie chce cekinowo-billiejeanowo substytutem się uraczyć
A co do grilla to przyjmijmy że będzie on w sobotę.Jutro dam cynka wszystkim zrzeszonym którzy tu dawno nie zawitali i zmobilizuję do pojawienia się na grillu.Skoro Iskierka ze Środy może się przywlec to nie mają innego wyjścia jak tylko się pojawić
Jeanny100 pisze:Dziękówa onlyKate za cynka-zaczłapałam się tam dzisiaj i w sumie powiem że kurka wodna żaden szok macicy na ulicy to to nie było... Buhahahaha no chyba że ktoś ma na zbyciu stówkę i koniecznie chce cekinowo-billiejeanowo substytutem się uraczyć Głupi głupi...
Jeanny, ja żadnej macicy nie miałam na myśli, tylko właśnie taki substytut billiejeanowy, dla kogoś kto ma tę stówkę na zbyciu i poluje na błyszczące gówienko. ;p notabene i tak chyba najlepsze jakie w sieciówkach widziałam, w sumie czego tam chcieć więcej. ale... ja klimatu nie czuję. ;]