Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Jestem za ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Post autor: agnieszka1978 »

Więc tak jeżeli bedzie większość fanów to ja będę tylko proszę bardziej wieczorem, bo ja do 15 pracuje;)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Więc mamy już ustalone że grillujemy w ten weekend nenene
Postarajcie się określić czy ma to być piątek czy sobota a ja wtedy postaram się dotrzeć do najszerszego grona fanów i ich przywlec na tego grillasa :mj:
Obrazek

W piątek mam wolne....sobota rano....ale spokojnie dam rade;)....ach i nawet Hubert ma być;) Cieszę się;)
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

to ja odejdę na chwilę od tematu... jeśli ktoś poluje na marynarkę a la Billie Jean to w River Island w Starym browarze wisi kilka sztuk przecenionych na 95zł. może komuś informacja ta się przyda. ;]

odnośnie sobotniego grilla póki co zdeklarować się nie mogę.
Obrazek
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

I ja będę. ;-)
Awatar użytkownika
kakamil225

Post autor: kakamil225 »

Wstepnie tak, popytam znajomych
Awatar użytkownika
Iskierka

Post autor: Iskierka »

mi też powinno pasować :)
Awatar użytkownika
agnieszka1978

No Iskierka Ty to musisz być......;)..no to już pare osób jest...tylko teraz prosze dajcie znac kiedy znaczy w jaki dzień i o ktorej...piatek czy sobota...byle nie o wschodzie słońca bo w pracy jest
jest
em.....
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Jeśli chodzi o mnie to mi to obojętnie, dostosuje się. ;)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

onlyKATE pisze:to ja odejdę na chwilę od tematu... jeśli ktoś poluje na marynarkę a la Billie Jean to w River Island w Starym browarze wisi kilka sztuk przecenionych na 95zł. może komuś informacja ta się przyda. ;]

odnośnie sobotniego grilla póki co zdeklarować się nie mogę.
Dziękówa onlyKate za cynka-zaczłapałam się tam dzisiaj i w sumie powiem że kurka wodna żaden szok macicy na ulicy to to nie było... :smiech: no chyba że ktoś ma na zbyciu stówkę i koniecznie chce cekinowo-billiejeanowo substytutem się uraczyć glupija

A co do grilla to przyjmijmy że będzie on w sobotę.Jutro dam cynka wszystkim zrzeszonym którzy tu dawno nie zawitali i zmobilizuję do pojawienia się na grillu.Skoro Iskierka ze Środy może się przywlec to nie mają innego wyjścia jak tylko się pojawić :-P
Obrazek

Post autor: onlyKATE »

Jeanny100 pisze:Dziękówa onlyKate za cynka-zaczłapałam się tam dzisiaj i w sumie powiem że kurka wodna żaden szok macicy na ulicy to to nie było... Buhahahaha no chyba że ktoś ma na zbyciu stówkę i koniecznie chce cekinowo-billiejeanowo substytutem się uraczyć Głupi głupi...
Jeanny, ja żadnej macicy nie miałam na myśli, tylko właśnie taki substytut billiejeanowy, dla kogoś kto ma tę stówkę na zbyciu i poluje na błyszczące gówienko. ;p notabene i tak chyba najlepsze jakie w sieciówkach widziałam, w sumie czego tam chcieć więcej. ale... ja klimatu nie czuję. ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

W tą sobotę jednak nie mogę przybyć - wyjeżdżam.
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Ja również odpadam w ten weekend.
Awatar użytkownika
kakamil225

Post autor: kakamil225 »

To jak spotkanie odwolane?
ODPOWIEDZ