MJ Still Alive (in our hearts!)- fanmade Wrocław 24.06

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

give_in_to_me pisze:na największy i najpiękniejszy biust wieczoru
Ojoj... czuję się wywołana do tablicy ;P Dziękuję ;)

A więc... dziękuję całemu MJWDT za cudowną imprezę :) Świetny pomysł ze zdjęciami Michaela na wejściu i lampionami. Gratuluję występów, RTT było mega! I te stroje! :) Jowita, dzięki za oprowadzenie nas po Wrocławiu i legendy ;) Marlena i Mariurzka - za wspólne zwiedzanie miasta, fajnie było Was znów widzieć. Podziękowania należą się też wszystkim, którzy byli tam obecni na imprezie za stworzenie niesamowitej atmosfery (MJST :*). Tego mi było trzeba :) Teraz już tylko oby do MJowiska ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Coś się zebrać nie mogę do większego przemówienia, to może tak krótko - jesteście wspaniali!

Jasne, że sama się świetnie bawię przy samym organizowaniu imprezy, każda czynność sprawia mi niebywałą przyjemność sama z siebie, ale jakbyście nie byli takimi ludźmi jakimi jesteście, chyba bym sobie znalazła inny upływ energii. A tak... Parkiet był pełen gdy jeszcze było jasno na dworze! Żadnego opierania ścian, marudzenia, że przy następnej piosence, daliście się też spędzić z parkietu, żebyśmy jako dance team mogli go zająć na kwadrans, i wypędzić z klubu na zewnątrz. Gdyby nie świt i nadciągająca godzina zamknięcia klubu, impreza by trwała i trwała,Widziałam też to co się działo po drugiej stronie baru - barmani też podrygiwali :) Byliście mega kulturalnymi gośćmi! To też dla mnie ważne, żeby po udanej imprezie nie musieć świecić oczami przed właścicielem klubu - bo hołota przyszła. A tu - duma rozpiera, że fani są właśnie tacy! Tylko wedle tego co nam barmani powiedzieli, ci nasi fani to chyba głównie kawę, herbatę i wodę piją :) No to trochę "problem" na odwrót niż przy innych imprezach, i jakoś też do rozwiązania ;) Nosz kurka, dla Was aż chce się rozwiązywać wszelkie problemy! :D

PS. Nie, nie ma dalszej części Historii O Lampionach, nigdzie radio nie podaje, że Wrocław został podpalony w 14 miejscach naraz i że sprawa nadal poszukiwany. Ha.
Awatar użytkownika
anias

Post autor: anias »

Ja również dziękuję WSZYSTKIM za wspaniałą zabawę i miłą atmosferę, i za to, że MJ jest w nas. Cieszę się, że mogę spędzać czas w towarzystwie takich fajnych ludzi. I tutaj należą się podziękowania Michaelowi, bo to właśnie Michael nas połączył.
Dzięki wielkie za gorące przyjęcie naszych występów, wspólne puszczanie lampionów dla Michaela, za wspaniałe występy wokalne i tańce do rana, za trzymanie się za ręce podczas Hold My Hand, Man In The Mirror i Heal The World, za pociąg do Say Say Say. Jeanny100, dzięki za profesjonalne zdjęcia! weronika_poznan, dzięki za najlepsze w świecie zapowiedzenie naszego występu!
Równie miło spędziłam sobotnie popołudnie i wieczór. MJowitek, Maria, Mariurzka, anja, MJwroc, give_in_to_me, Chriek, rozi, kikula, Wojtek, Artur, Ola dzięki za wspólny spacer i oglądanie fontanny multimedialnej.
Wielkie całusy dla mojego kochanego dance teamu! Dzięki za każdą wspólnie spędzoną chwilę!
Dzięki wszystkim i do zobaczenia!
Ostatnio zmieniony wt, 28 cze 2011, 1:21 przez anias, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

Wszystkie multimedia (wasze oklaski, fragment wokalnego popisu Weroniki i wizualizacja z pierwszego występu) już są. Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć lub posłuchać, to wiecie gdzie :)

Dalszej części Historii o Lampionach nie ma, ale opowiem wam inną, bo dokopaliśmy się do pośredniego majkelowego smaczku związanego z samym miejscem imprezy. Otóż właściciele tego klubu są wielkimi fanami kreskówek. Urzekło nas to zresztą, kiedy robiliśmy rekonesans szukając odpowiedniego lokalu - siedzimy sobie przy barze a na ekranie telewizora lecą Odlotowe wyścigi :) Ale do rzeczy. Dawno, dawno temu, w roku 1987. (i oczywiście później w Polsce) w telewizji leciała kreskówka o mrocznym rodzie kaczek wampirów. Tym razem jednak coś poszło nie tak i najmłodszy Hrabia Kaczula (Count Duckula) jest wegetarianinem :) W każdym razie jedną z postaci drugoplanowych była właśnie niejaka Lulu Belle! :) A gdzie tu Michael? Otóż wstęp i zakończenie każdego odcinka opatrzone było krótkim komentarzem samego Vincenta Price'a!

A, przypomniało mi się! Zgodnie z obietnicą mamy dla was zdjęcia (serdeczne podziękowania dla Jeanny100). Jest ich trochę, więc lecą partiami (gotowych jest około stu, w drodze drugie tyle), ale niecierpliwych już teraz zapraszam do naszej galerii!

Jeszcze jedno. Już teraz zaklepcie sobie urlopy na koniec czerwca 2012, bo bardzo możliwe, że w przyszłym roku spędzimy razem dwukrotnie więcej czasu ;)
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Zebrać się nie mogłam, żeby coś tu skrobnąć, a jak najbardziej wypada coś miłego napisać w tym wątku :)

Dla mnie to był extra weekend, oderwanie od codziennych trosk i problemów, tej cholernej pracy itp. dlatego cieszę się, że udało mi się pomieszkać we Wrocławiu te parę miłych dni, pochodzić, pozwiedzać, pogadać od rzeczy i do rzeczy, heh :p

MJWDT - tradycyjnie wyłożyliście nam swoje serducha na dłoni. Co ja zrobię, jeśli za którymś razem nie będę mogła do Was przyjechać, no to zamknę się w sobie nooo. Cały swój grafik roczny układam tak, żeby pomieścić Wasze imprezy. U Was to tak mega familijnie jest, i to bez wazeliny gadam!

Występy taneczne, wokalne umiliły bardzo cały wieczór no i noc, bo do białego rana tańce trwały przecież. Lampiony poleciały, choć jeden trochę sobie jaja zrobił z nas w tej koronie drzewa, ale wiadomo - jaka ekipa, taki lampion LOL ;-) :*

Poznań tradycyjnie stawił się w niemałej grupce, miło było też spędzić czas z ekipą "szczecińsko-warszwską" :)
ba! miło było też spędzić kilka chwil z MJowitkowymi kotami :]

Nie chcę nikogo wyszczególniać, bo ja zawsze w takich sytuacjach boję się, że kogoś pominę, ale tak konkretnie i szczerze, to ślę podziękowania za towarzystwo dzienno - spacerowe, nocno - spacerowe, oraz mieszkaniowe, no i całe towarzystwo parkietowe - jesteście WIELCY! :D Do zobaczenia następnym razem!

Fotki mam, ale nie dam nenene
- żartuję. Piszcie PW, to zalinkuję :D

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
pawlinka

Post autor: pawlinka »

JA TEŻ PRZYŁĄCZAM SIĘ DO PODZIĘKOWAŃ:)
BARDZO GRATULUJĘ CAŁEMU MJWDT! ZROBILIŚCIE OGROMNE POSTĘPY OD KIEDY OSTATNIO WAS WIDZIAŁAM:) I FAJNIE, ŻE CIĄGLE PRZYBYWA LUDZI KTÓRZY WKŁADAJĄ W TO TYLE SERCA...
MAM NADZIEJĘ, ŻE JESZCZE NIE RAZ SPOTKAMY SIĘ W TYM LUB NAWET SZERSZYM GRONIE I ZAWSZE BĘDZIE NAM TOWARZYSZYŁA TA MAJKELOWA ENERGIA!
:):):)
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

HEJ!!!

Od czego tutaj zacząć? :knuje: Może od tego że kiedy następnym razem będę stawiać sobie pytania z cyklu:jechać czy nie jechać?przypomnę sobie właśnie tą jak i inne imprezy organizowane przez wrocławski team.Oszczędzę energii na niepotrzebne rozkminy....

Kochani z biegiem czasu widać że wkładacie coraz więcej serducha we wszystko czym nas zaskoczyliście-bo pitu pitu na na forum o tym co nas czeka a uczestnictwo w tym to dwie różnie przeżywane rzeczy...
Brawo za lokalizację klubu w ścisłym centrum gdzie po drodze można było zwiedzić galerię dominikańską i uderzyć na browara tudzież zintegrować się ze zwierzątkami kaczuszkami...to chyba były kaczki....
Sam wybór klubu był rewelacyjną decyzją...było dużo miejsca na integrację parkietową jak i pisuardesową....oraz kanapowo-pogaduchową...po prostu żyć nie umierać...Ale od początku....dziękuję weronice_poznańza to że na widok moich maślanych oczu zgodziłaś się zamienić ze mną na najbardziej rasową fotkę MJa z Billie Jean jaką niespodzankowy zestaw oferował-starałam się wybrać jak najbardziej rasową" ulę z mięsnego" specjalnie dla Ciebie japrosic
Dziękuję
Kasi i Piotrowiza to że mój był kawałek podłogi w waszym mieszkanku,za śniadanko i herbatkę w kubku z wizerunkiem BAD,zwiedzanie Wrocławia oraz poranne rozmowy między innymi za najazd na złote gacie :smiech:
Dziękuję całemu Michael Jackson Dance Team Wrocławza serce,energię i optymizm jakim emanowaliście podczas całej imprezy,za integrację z nami i za to że nikt nie czuł się sam podczas tego wieczoru.
Za układy które nam zaprezentowaliście-za serce i energię w nie włożone-zwłaszcza za debiutancki Remember The Time-świetny układ,świetne stroje i wogóle i w szczególe mogłabym się rozpłynąć...
billie_jean i Biankasuper było Was poznać i się dointegrować bo przecież połowicznie znamy się z wcześniejszych imprez
Drodzy PoznaniacyBasia,Hania,Agnieszka,Weronika dziękuję za wspólny spędzony czas do i z Wrocławia...LOVE LOVE LOVE

Dziękuję za pociąg do SAy,SAy,Say...Man in the mirror....i Heal The World podczas którego zintegrowałam się pisuarem....jak nigdy wcześniej nenene

Dziękuję za to że uczestnicząc w waszych imprezach każdy z nas może sprawić trochę radości drugiemu człowiekowi...LOVE

WROCŁAW RULEZZZZZ loveMJPT
Obrazek

Jeanny100 pisze:debiutancki Remember The Time
Właśnie, jak ktoś chce obejrzeć, to jest okazja. :) Póki co to nagranie z jednej kamery, bez obróbki i montażu. Docelowo wrzucę "teledysk" nagrywany z różnych ujęć i z oryginalnym podkładem, ale to wymaga czasu, więc bądźcie cierpliwi :) Jeszcze raz serdeczne dzięki za te brawa na końcu!
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

Zazwyczaj nie bywam zbyt wylewna, ale muszę Wam ogromnie podziękować za to co dla nas zrobiliście.

Widzę na własne oczy jak różne grupy stopniowo się wykruszają, tracą zapał i powoli rezygnują z jakiegokolwiek działania... a tu proszę :cool:
Kolejny raz świetnie bawiłam się na imprezie, którą zorganizowaliście z pełnym zapałem :)) Fantastyczne jest to, że jako grupa taneczna nie poprzestaliście na tym co ogólnie dostępne i łatwe, widać, że robicie to z sercem i jesteście coraz lepsi.
Zapewniliście nam noc pełną Michaela z atrakcjami extra - Wasze występy, wokalne niespodzianki, forumowe wydruki, teledyski, filmy, LAMPIONY, lista drinków.. pomyśleliście chyba o wszystkim :D

Cudownie spędziłam czas we Wrocławiu za czym bardzo tęskniłam, nie mogłam lepiej wykorzystać tego długiego weekendu i bardzo serdecznie raz jeszcze Wam dziękuję, kawał dobrej roboty :calus:
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Hej!
Żeby zamknąć już tak ten wątek 8 dni po imprezie pragniemy jeszcze raz wszystkim podziękować (zostawiliście również ciepłe słowa na naszym profilu na FB :))

W sierpniu z pewnością pojawi się na naszej stronie i tutaj krótka relacja z tego, na co konkretnie dla naszych dzieciaków z Pogotowia przeznaczyliśmy pieniądze zebrane z biletów (jeszcze musimy o tym zdecydować)

Bardzo się cieszymy, że Michael wciąż jest w naszych i Waszych sercach, że razem jesteśmy another part of Him. Na imprezach, które robimy jako zespół i organizatorzy nie chcemy nigdy postawić się ponad niego, bo nie my jesteśmy ważni, tylko on i jego przesłanie. Mamy nadzieję, że czujecie, że tak jest... Jeśli coś było nie tak z naszej strony-- przepraszamy i obiecujemy poprawę :)

Pamiętajcie też, że pomimo występów, kostiumów, itd. nie jesteśmy żadnymi artystami. Chcemy tylko dać trochę radości Wam, sobie nawzajem i potem dzieciakom.

Kolejna impreza jesienią- szczegóły za jakiś czas :)

We L.O.V.E. You more!!!!

:happy:
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

anja pisze:Żałuję tylko,że nie poznałam @nety.
no ja nie wiem jak mogłyśmy się nie poznać!!!!! ja tu patrze a Ty kochana tam byłaś!!!!!!!!
A ja się pałętałam w koszuli z czerwonymi pagonami i stałam gapiąc się wciąż w ekran!!
Następnym razem plakietka na czoło z nickiem!!!!
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Chriek jak z ta wersja ulepszona ??;) Chociaz mnie tam nie bylo to chcialabym zobaczyc bo bardzo ladnie Wam wyszlo ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Chriek

La_Pantera_Rosa pisze:Chriek jak z ta wersja ulepszona ??;) Chociaz mnie tam nie bylo to chcialabym zobaczyc bo bardzo ladnie Wam wyszlo ;)
Montaż (i postprodukcja :P) zacznie się, kiedy będę miał już filmy od wszystkich, co wiem, że mają. Póki co wakacje w pełni i nawet członków zespołu trudno zebrać do kupy. Myślę, że to może zająć jeszcze z półtora tygodnia. Ale mogę wrzucić też taki surowy filmik z pierwszego występu (12 min) :) Chcesz?
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

to chyba ten co na Waszej stronie jest :) ;) choreografia do RTT jest trudna a poradziliscie sobie z nia bardzo dobrze ;)
czekam na Ghosta Waszym wykonaniu ;D chyba nikt sie jeszcze nie odwazyl tego zatanczyc;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Chriek

Nie, nie, wystepy byly dwa. Jeden to RTT, drugi to przeglad calej dyskografii Michaela :)
ODPOWIEDZ