MJ Still Alive (in our hearts!)- fanmade Wrocław 24.06

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MJowitek

MJ Still Alive (in our hearts!)- fanmade Wrocław 24.06

Post autor: MJowitek »

Obrazek

Link do plakatu w wiekszej rozdzielczości, tam też jest mapka :)
http://dl.dropbox.com/u/7070097/plakat2.png

Michael Jackson Wrocław Dance Team szalał ostatnio z Michaelowymi interpretacjami, w szerszym kontekście muzycznym dopasowanym do wybranej epoki.

Teraz jednak chcemy się skupić na imprezie poświęconej wyłącznie Michaelowi i Jego fanom.
Zmienia się też klub, choć do Saloniku powrócimy w przyszłości.

W nocy z 24 na 25 czerwca zapraszamy fanów do...krypty.
Tak, pisząc to też mam wrażenie, że oszalałam.

Jednak wszystko jest na serio.
Znaleźliśmy piękny klub, tuż przy Galerii Dominikańskiej, w podziemiu dawnego klasztoru dominikanek.
Dostaliśmy dziś pozwolenie na zmajkelizowanie go na maxa na tę naszą noc.
Lulu Belle Cafe --> http://www.lulubellecafe.pl
A tu coś z Pascala--> http://www.pascal.pl/atrakcja.php?id=51528

Tak jak w poprzednim klubie, dali nam wolną rękę odnośnie wejściówek. Nic od nas nie chcą, my też nic nie bierzemy. Tak jak ostatnio - będziemy zbierać na dzieciaki. Wstęp 5zł - całość idzie na "nasze" urwipołcie.
Wstęp dla osób powyżej 18 lat.

Wystrój jest niebanalny, zatem nie chcemy tym razem ingerować zbytnio w dekoracje własnej produkcji. Nie znaczy to jednak, że pozostawimy wszystko własnemu losowi.

Poza paroma niespodziankami, o których napiszemy w przyszłości, chcielibyśmy udekorować stoliki prawdziwymi perełkami. Tym, co wieczne - wspomnieniami. To forum to kopalnia ciekawych postów o muzyce Michaela, spostrzeżeń, relacji, opowieści o naszym fanowskim życiu.
Poszperajcie po forum, po wszystkich działach związanych z MJem, może są jakieś posty, które szczególnie Wam zapadły w pamięć. Jeśli natraficie na taką perełkę, podeślijcie proszę linka do tego posta na PW do mnie lub do Kasi give in to me. Mogą być też krótkie acz trafne wypowiedzi, pojedyncze zdania. Mam nadzieję, że się włączycie do Wielkiego Przekopywania Forum. Poza kłótniami dzieje się tu mnóstwo wspaniałych rzeczy, sam Michael również zasługuje na to, by poznać Jego historię od nowa, by odkurzyć zapomniane posty.

Planujemy jeszcze jedną akcję, do której będziemy Was potrzebować, a oto link do tematu w twórczości fanów:

Foto Projekt

24 czerwca to piątek, mamy jednak nadzieję, że nie będzie to stanowiło dużego problemu dla przyjezdnych. 23 czerwca jest Boże Ciało, szkoły piątek mają już zatem wolny (liczę na zlot nauczycieli, hyhyhy) a jeśli ktoś ma ochotę zrobić sobie dłuższy weekend, Wrocław może być ciekawą propozycją.
Tym bardziej, że 25 czerwca również możemy spędzić razem.
Chcemy zorganizować ognisko dla wytrwałych :), można zabrać gitarę, należy się zaopatrzyć w kiełbaski. Tudzież bakłażany, co kto woli na tym patyku... Ciągle mi po głowie chodzi też bitwa na balony wodne. Tego nie planujemy, ale co spontan to spontan :party:
Ostatnio zmieniony śr, 13 kwie 2011, 15:11 przez MJowitek, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

Skoro zbieracie kasę dla dzieci to po jaką potrzebę te ograniczenia?
Obrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Które ograniczenia?
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

MJowitek pisze:Które ograniczenia?
Zgaduję, że wiekowe. Jeśli tak, to nie zależy od nas, a od właściciel lokalu.
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
thewiz

Post autor: thewiz »

Brzmi bardzo sympatycznie.... nie wiedziałam, że to jest długi weekend z Bożym Ciałem. Może jednak odwiedzę wreszcie Wrocław ;-D.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Jeżeli mam brać udział w jakiejkolwiek imprezie tego typu-to wyobrażam to sobie tylko we Wrocławiu ;-)

P.S.A obiecałam sobie nie żebrać o wolne na żadne wyjazdowe imprezy.
:chlosta: :-P

JEDNAK BĘDĘ z Wami kochani!!!!! :happy:
Ostatnio zmieniony śr, 25 maja 2011, 14:11 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Post autor: @neta »

przebranie jakieś mile widziane??? czy strój odpowiedni do krypty???;-P
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

heja japrosic jesteście po prostu nieziemscy ludzie....
zrobię wszystko, żeby się pojawić!!!

buziaki!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Ja tu tylko tak nieśmiało, że wkrótce pojawi się plakat :) Za jakieś parę dni, bo treść już jest i pomysł wizualny też :)

I wkrótce jak nasza Jowita wróci bezpiecznie z drugiego końca świata, to zedytuje pierwszego posta i go wklei.
Awatar użytkownika
Anna_Michael

Post autor: Anna_Michael »

Wstęp dla osób powyżej 18 lat to znaczy, że z rodzicem też nie można?
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...

You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

Obrazek
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Z rodzicem można lub z pełnoletnim opiekunem typu siostra/brat. Opiekunem nie jest natomiast pełnoletni kolega lub koleżanka ;]
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

i tu bym się spierała gdyż jako fani Michaela jesteśmy wszyscy spokrewnieni jako rodzina ;-DDD choćby szaleńców ale jednak nenene
Kogoś zaadoptować???mam 2x18 mogę się jednym podzielić :smiech:
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

@neta pisze:Kogoś zaadoptować???mam 2x18 mogę się jednym podzielić
Mnie zaadoptuj, mnie! :P A tak na serio, to trochę nie dziwie się co do ograniczeń wiekowych, ale z drugiej strony jest też sporo fanów, którzy chcieliby a jednak nie mogą bo to jest taką barierą. Nie może być tak, że jeśli chodzi o alkohol po prostu nie sprzedawać osobom nieletnim? Ilekroć jest jakaś impra to jest ten sam problem, co o tym Wy myślicie? :)
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Looknijcie na plakat, jako że Jowita zedytowała swojego pierwszego posta :)
Awatar użytkownika
MJowitek

Mały update.

Na naszej stronie pojawiło się więcej info o imprezie:
http://mjwdt.pl/

Ponadto rusza FotoProjekt:
Chcielibyśmy zaproponować Wam udział w fanowskim projekcie, polegającym na tym, że chcemy stworzyć plakat MJa złożony ze zdjęć fanów, taki jak ten obraz Mony Lisy poniżej. Chcemy pokazać, że polscy fani potrafią się zjednoczyć, być razem, pomimo różnic a przesłanie Michaela żyje w nich. Prosimy Was więc o nadsyłanie zdjęć z waszej fanowskiej działalności - z koncertów, imprez, zlotów, z plakatem lub kolekcją płyt albo jakimiś MJowymi akcesoriami. Planujemy przygotować plakat w formacie A2 (42x59cm) lub nawet A1 (59x84cm). Oczywiście im więcej zdjęć, tym łatwiej uzyskać duży format! Nie jest to dokumentacja fanowania naszej grupy - to coś dla wszystkich fanów, więc Nas, przez wielkie N. Dlatego, choć technicznie my go wykonamy, chcemy go Wam oddać - ażdy będzie mógł go mieć dla siebie, w wersji elektronicznej, nadającej się też do wydrukowania. Nie będzie na nim żadnych napisów o naszym dance teamie itp. To nie o nas tu chodzi, ale o Michaela i jego fanów. Zdjęcia nadsyłajcie do 15 czerwca na nasz adres mailowy (mjwdt@mjwdt.pl). Jeśli macie pytania - piszcie, z pewnością odpowiemy!
O którym więcej Kasia napisała w twórczości fanów.

Zwracam się też ponownie z prośbą o nadsyłanie wszelkich postów, ciekawostek lub innych wartych zapamiętania momentów z życia forum (i fanowskiego świata poza nim również).
To co się dzieje aktualnie też jest ważne, ale tak wiele perełek spoczęło gdzieś w czeluściach forum...
Jeśli jest coś o czym fajnie by było sobie przypomnieć - -wysyłajcie PW do mnie lub Kasi giveintome z linkiem do postu lub zacytowanym tekstem. Można podsyłać też własne. Te z pewnością łatwiej Wam będzie wygrzebać :party:
ODPOWIEDZ