Kraków - Spotkania fanów.

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
kasiash

Post autor: kasiash »

a fani z krakowa jak spędzą dzień 25 czerwca ? :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

chyba nijak spedzą bo cieżko ich zebrać to ja z Tarnowa bym na stówe bym była ...Krakowiacy nie umieja się zorganizować :P
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Tu zawsze coś nawala, w tym roku klub :-/ Chyba że będziemy organizować jakieś większe spotkanie pod gwiazdą na bulwarach.
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

Patty pisze:chyba nijak spedzą bo cieżko ich zebrać to ja z Tarnowa bym na stówe bym była ...Krakowiacy nie umieja się zorganizować :P
a to zawsze ja mam wrażenie, że nikt do nas nie chce przyjeżdżać bo ilekroć są 'majkelowe' imprezy -pare raqzy do roku -to nikogo poza naszym zespołem nie ma :-)
chyba że reszta fanów pozostaje incognito ;)
co do imprezy. nawalił może nie tyle klub, co osoba, która zajmowała się organizacją.
ale bardzo prawdopodobne, że Celebrities Music Club szykuje jakąś imprezę. niestety na ich stronie jeszcze nie ma żadnych konkretnych informacji więć ciężko mi ręczyć na 100% że impreza takowa będzie.
nie mniej jednak nasz polski Majkel Dżekson (vel Kasia) przyjeżdża na tą imprezę i szczeciński Dance Team również, więc pomimo braku oficjalnego info coś się chyba szykuje ;-)
bo gdzie Majkel Dżekson to i impreza 'majkelowa',nie? glupija
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Sama impreza w zasadzie już jest pewa, na to wyglada :-)

Michael Jackson Night
25.06.2011, Celebrities Music Club

http://www.facebook.com/event.php?eid=152681268139149
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

a to zawsze ja mam wrażenie, że nikt do nas nie chce przyjeżdżać bo ilekroć są 'majkelowe' imprezy -pare raqzy do roku -to nikogo poza naszym zespołem nie ma Smile
Ja się ciągle zastanawiam, mam chęć przyjechać w końcu na taką imprezę, jak te Tatry mi nie wyszły (już nie wyszły,wiem to). Nic nie wiedziałam, że będzie Kaśka M.Dż.* .... No i tak więc nie chcę spędzać soboty, na dodatek 25 czerwca sama (ta data i tzw."believersom" zgrzyta w kalendarzu). I tak pewnie pod koniec tygodnia będę w Krakowie. Zobaczę jeszcze.
A czy MJCDT będzie tam tańczyć? Czy może Kasia będzie mieć swój występ?
I powodzenia jutro, dziewczyny! Bawcie się dobrze. :)

edit:
to, co najbardziej mnie rozbroiło w opisie imprezy na FB:
Na imprezie nie zabraknie nieśmiertelnych hitów takich jak: "Thriller", "Librarian Girl", "Bad", "Black or White", czy "Smooth Criminal".
to jest to, z czego śmiałyśmy się ostatnio z moni -"jaka dziewczyna z biblioteki?? dlaczego z biblioteki??" :smiech:
Awatar użytkownika
Patty

Impreza w Klubie Celebrities była......cieniutka....bardzo cieniutka ;/:P
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

To chyba byłaś na innej imprezie. :smiech:
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
akaagnes

Impreza w Klubie Celebrities była......cieniutka....bardzo cieniutka ;/:P
Dzwoneczek MJJ pisze:To chyba byłaś na innej imprezie. Buhahahaha
Chyba nasza ekipa - MJCDT + goście - bawiła się najlepiej ;D, choć rację koleżance wyżej przyznać też trzeba, że jeśli chodzi o ilość Michaela w Michaelu to nie wypadła ta impreza najlepiej. Klub Celebrities, wydawałoby się wyższa półka, wszystko pięknie i nawet selekcjonerka przebrana, ale DJ na stanie posiadał chyba tylko z 10 kawałków MJ'a w czystej postaci, kilka remixów (zepsuł moni "Dirty Dianę".... Po interwencji puścił "Scream" i dopiero, jakoś po 10ej więcej ludzi pojawiło się na dancefloor. O "Dziewczynie z Labiryntu" ;) nie było mowy chyba (nie słyszałam), nie miał nawet "In The Closet" :(
Poza tym.... jeszcze nigdy w życiu za piwo nie zapłaciłam 10 zł ;D ,no ale już mniejsza z tym.;) Rozdawali przy wejściu tylko białe rękawiczki, w środku z metką i napisem "rękawice robocze",hahaha :D

Ale ja ogólnie bawiłam się dobrze.:) Grunt, że towarzystwo było świetne ;D, całkiem niezła muzyka leciała (ta oprócz Michaela;p), no i spotkaliśmy się. :) Potem razem z moni, MadziaLenką, Kaśką i jeszcze jedną koleżanką przeniosłyśmy się do innego klubu na 'afterparty' i tam się też działo :D / kto nie poszedł z nami, niech żałuje;))/
Uściski dla moni, która potem biegała bez butów nawet na dwór :D, dla Madzi, madisson, dla Gosi D., Dzwoneczka, Intelmet, Artura, Niny i wszystkich, którzy tam byli;) :* It's all for L.O.V.E ;)

peace.
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

Patty pisze:Impreza w Klubie Celebrities była......cieniutka....bardzo cieniutka ;/:P
e tam! ja się wybawiłam na 102!! fakt, że DJ nie powalił ilością MJowych kawałków ale towarzystwo nadrobiło wszystko!!!! :*:*:*
bo nie liczy sie to jak się imprezuje ale Z KIM ;-)
Moje Kochane Mysie Pysie -> LOVE!!!!!!!!! :hug:
a i różnorodność też jest fajna bo i Timberlake'a puścił i Janet i Timbalanda..

PS. rada na przyszłość: jak się nie podoba to trzeba walić do DJa żeby puszczał Michaela (jak my :-) ) a nie smędzić po fakcie, że impreza cieniutka nenene
Awatar użytkownika
gosieq

akaagnes pisze:Chyba nasza ekipa - MJCDT + goście - bawiła się najlepiej ;D
Nihil novi, Kochana nenene
akaagnes pisze:choć rację koleżance wyżej przyznać też trzeba, że jeśli chodzi o ilość Michaela w Michaelu to nie wypadła ta impreza najlepiej.
Nie ma Mieszka za sterami, nie ma porządnej imprezy michaelowej w Krakowie. Taka prawda... :beksa:
akaagnes pisze:Poza tym.... jeszcze nigdy w życiu za piwo nie zapłaciłam 10 zł ;D
Hoho, Złotko, przyzwyczaj się...dużo jest takich klubów i pewnie będzie coraz więcej :-/
akaagnes pisze:Potem razem z moni, MadziaLenką, Kaśką i jeszcze jedną koleżanką przeniosłyśmy się do innego klubu na 'afterparty' i tam się też działo :D / kto nie poszedł z nami, niech żałuje;))/
Poczuwam się - żałuję. Ale nie co tydzień ma się egzamin licencjacki 1,5 dnia później ^^ next time...
akaagnes pisze:Uściski dla (...) dla Gosi D. (...)
:calus: :hug: !
madisson pisze:bo nie liczy sie to jak się imprezuje ale Z KIM ;-)

Moje Kochane Mysie Pysie -> LOVE!!!!!!!!! :hug:
O to to właśnie! <3
madisson pisze:PS. rada na przyszłość: jak się nie podoba to trzeba walić do DJa żeby puszczał Michaela (jak my :-) ) a nie smędzić po fakcie, że impreza cieniutka nenene
AMEN. nenene

LOL. "Gooooosiaaaaaa, iiiiidź zamów (...)" :smiech: :calus:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Poczuwam się - żałuję. Ale nie co tydzień ma się egzamin licencjacki 1,5 dnia później ^^ next time...
No to czemu się nie chwalisz jak poszło? :D Mam nadzieję,że ok! :*

Ogólnie to nie było tak źle. Po zdjęciach widać z resztą, że bawiłyśmy się nieźle :smiech: Czarodziejki z Księżyca, objawienie... jak kiedyś będziemy sławne i prasa dokopie się do tych zdjęć, to jesteśmy ugotowane ;D
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Rękawice robocze miażdżą mam 2 sztuki, bo kobicie się skleiły ale Ci... xD

Krótko byłyśmy z Intel, ale treściwie i tego mi się zarzucicie, że nie! :mj:

Po tym jak usłyszałam, że DJ nie ma ITC może życie erotyczne uległo podniszczeniu, więc musiałam iść do domu to naprawić. :smiech:

Lofffciam Was i kofffciam! <3

W ciecie banan i nie ma, że boli! :*
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Patty

madisson pisze:
Patty pisze:
PS. rada na przyszłość: jak się nie podoba to trzeba walić do DJa żeby puszczał Michaela (jak my :-) ) a nie smędzić po fakcie, że impreza cieniutka nenene

A ty myslisz że nie byłam u Dj ale powidział że nie może tak dużo Michaela puszczać ;/ I do dzuięki mnie przestał mixowac :P. Ps dziwne ze nie mogł puszczeć Mj duzo jak to impra dla niego to sorry wielkie ;/
Awatar użytkownika
gosieq

akaagnes pisze:No to czemu się nie chwalisz jak poszło? :D Mam nadzieję,że ok! :*
5! :happy:
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ