Kraków - Spotkania fanów.
chyba nijak spedzą bo cieżko ich zebrać to ja z Tarnowa bym na stówe bym była ...Krakowiacy nie umieja się zorganizować :P
http://www.youtube.com/watch?v=mLYK3V7dyjA&feature=plcp
Parodia Harrego Pottera
Parodia Harrego Pottera
a to zawsze ja mam wrażenie, że nikt do nas nie chce przyjeżdżać bo ilekroć są 'majkelowe' imprezy -pare raqzy do roku -to nikogo poza naszym zespołem nie maPatty pisze:chyba nijak spedzą bo cieżko ich zebrać to ja z Tarnowa bym na stówe bym była ...Krakowiacy nie umieja się zorganizować :P

chyba że reszta fanów pozostaje incognito ;)
co do imprezy. nawalił może nie tyle klub, co osoba, która zajmowała się organizacją.
ale bardzo prawdopodobne, że Celebrities Music Club szykuje jakąś imprezę. niestety na ich stronie jeszcze nie ma żadnych konkretnych informacji więć ciężko mi ręczyć na 100% że impreza takowa będzie.
nie mniej jednak nasz polski Majkel Dżekson (vel Kasia) przyjeżdża na tą imprezę i szczeciński Dance Team również, więc pomimo braku oficjalnego info coś się chyba szykuje

bo gdzie Majkel Dżekson to i impreza 'majkelowa',nie?

Sama impreza w zasadzie już jest pewa, na to wyglada 
Michael Jackson Night
25.06.2011, Celebrities Music Club
http://www.facebook.com/event.php?eid=152681268139149

Michael Jackson Night
25.06.2011, Celebrities Music Club
http://www.facebook.com/event.php?eid=152681268139149
Ja się ciągle zastanawiam, mam chęć przyjechać w końcu na taką imprezę, jak te Tatry mi nie wyszły (już nie wyszły,wiem to). Nic nie wiedziałam, że będzie Kaśka M.Dż.* .... No i tak więc nie chcę spędzać soboty, na dodatek 25 czerwca sama (ta data i tzw."believersom" zgrzyta w kalendarzu). I tak pewnie pod koniec tygodnia będę w Krakowie. Zobaczę jeszcze.a to zawsze ja mam wrażenie, że nikt do nas nie chce przyjeżdżać bo ilekroć są 'majkelowe' imprezy -pare raqzy do roku -to nikogo poza naszym zespołem nie ma Smile
A czy MJCDT będzie tam tańczyć? Czy może Kasia będzie mieć swój występ?
I powodzenia jutro, dziewczyny! Bawcie się dobrze. :)
edit:
to, co najbardziej mnie rozbroiło w opisie imprezy na FB:
to jest to, z czego śmiałyśmy się ostatnio z moni -"jaka dziewczyna z biblioteki?? dlaczego z biblioteki??"Na imprezie nie zabraknie nieśmiertelnych hitów takich jak: "Thriller", "Librarian Girl", "Bad", "Black or White", czy "Smooth Criminal".

Impreza w Klubie Celebrities była......cieniutka....bardzo cieniutka ;/:P
Parodia Harrego Pottera
Parodia Harrego Pottera
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Impreza w Klubie Celebrities była......cieniutka....bardzo cieniutka ;/:P
Chyba nasza ekipa - MJCDT + goście - bawiła się najlepiej ;D, choć rację koleżance wyżej przyznać też trzeba, że jeśli chodzi o ilość Michaela w Michaelu to nie wypadła ta impreza najlepiej. Klub Celebrities, wydawałoby się wyższa półka, wszystko pięknie i nawet selekcjonerka przebrana, ale DJ na stanie posiadał chyba tylko z 10 kawałków MJ'a w czystej postaci, kilka remixów (zepsuł moni "Dirty Dianę".... Po interwencji puścił "Scream" i dopiero, jakoś po 10ej więcej ludzi pojawiło się na dancefloor. O "Dziewczynie z Labiryntu" ;) nie było mowy chyba (nie słyszałam), nie miał nawet "In The Closet" :(Dzwoneczek MJJ pisze:To chyba byłaś na innej imprezie. Buhahahaha
Poza tym.... jeszcze nigdy w życiu za piwo nie zapłaciłam 10 zł ;D ,no ale już mniejsza z tym.;) Rozdawali przy wejściu tylko białe rękawiczki, w środku z metką i napisem "rękawice robocze",hahaha :D
Ale ja ogólnie bawiłam się dobrze.:) Grunt, że towarzystwo było świetne ;D, całkiem niezła muzyka leciała (ta oprócz Michaela;p), no i spotkaliśmy się. :) Potem razem z moni, MadziaLenką, Kaśką i jeszcze jedną koleżanką przeniosłyśmy się do innego klubu na 'afterparty' i tam się też działo :D / kto nie poszedł z nami, niech żałuje;))/
Uściski dla moni, która potem biegała bez butów nawet na dwór :D, dla Madzi, madisson, dla Gosi D., Dzwoneczka, Intelmet, Artura, Niny i wszystkich, którzy tam byli;) :* It's all for L.O.V.E ;)
peace.
e tam! ja się wybawiłam na 102!! fakt, że DJ nie powalił ilością MJowych kawałków ale towarzystwo nadrobiło wszystko!!!! :*:*:*Patty pisze:Impreza w Klubie Celebrities była......cieniutka....bardzo cieniutka ;/:P
bo nie liczy sie to jak się imprezuje ale Z KIM

Moje Kochane Mysie Pysie -> LOVE!!!!!!!!!

a i różnorodność też jest fajna bo i Timberlake'a puścił i Janet i Timbalanda..
PS. rada na przyszłość: jak się nie podoba to trzeba walić do DJa żeby puszczał Michaela (jak my

Nihil novi, Kochanaakaagnes pisze:Chyba nasza ekipa - MJCDT + goście - bawiła się najlepiej ;D

Nie ma Mieszka za sterami, nie ma porządnej imprezy michaelowej w Krakowie. Taka prawda...akaagnes pisze:choć rację koleżance wyżej przyznać też trzeba, że jeśli chodzi o ilość Michaela w Michaelu to nie wypadła ta impreza najlepiej.

Hoho, Złotko, przyzwyczaj się...dużo jest takich klubów i pewnie będzie coraz więcejakaagnes pisze:Poza tym.... jeszcze nigdy w życiu za piwo nie zapłaciłam 10 zł ;D

Poczuwam się - żałuję. Ale nie co tydzień ma się egzamin licencjacki 1,5 dnia później ^^ next time...akaagnes pisze:Potem razem z moni, MadziaLenką, Kaśką i jeszcze jedną koleżanką przeniosłyśmy się do innego klubu na 'afterparty' i tam się też działo :D / kto nie poszedł z nami, niech żałuje;))/
akaagnes pisze:Uściski dla (...) dla Gosi D. (...)

O to to właśnie! <3madisson pisze:bo nie liczy sie to jak się imprezuje ale Z KIM
Moje Kochane Mysie Pysie -> LOVE!!!!!!!!!![]()
AMEN.madisson pisze:PS. rada na przyszłość: jak się nie podoba to trzeba walić do DJa żeby puszczał Michaela (jak my) a nie smędzić po fakcie, że impreza cieniutka

LOL. "Gooooosiaaaaaa, iiiiidź zamów (...)"

No to czemu się nie chwalisz jak poszło? :D Mam nadzieję,że ok! :*Poczuwam się - żałuję. Ale nie co tydzień ma się egzamin licencjacki 1,5 dnia później ^^ next time...
Ogólnie to nie było tak źle. Po zdjęciach widać z resztą, że bawiłyśmy się nieźle

- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Rękawice robocze miażdżą mam 2 sztuki, bo kobicie się skleiły ale Ci... xD
Krótko byłyśmy z Intel, ale treściwie i tego mi się zarzucicie, że nie!
Po tym jak usłyszałam, że DJ nie ma ITC może życie erotyczne uległo podniszczeniu, więc musiałam iść do domu to naprawić.
Lofffciam Was i kofffciam! <3
W ciecie banan i nie ma, że boli! :*
Krótko byłyśmy z Intel, ale treściwie i tego mi się zarzucicie, że nie!

Po tym jak usłyszałam, że DJ nie ma ITC może życie erotyczne uległo podniszczeniu, więc musiałam iść do domu to naprawić.

Lofffciam Was i kofffciam! <3
W ciecie banan i nie ma, że boli! :*
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
madisson pisze:Patty pisze:
PS. rada na przyszłość: jak się nie podoba to trzeba walić do DJa żeby puszczał Michaela (jak my) a nie smędzić po fakcie, że impreza cieniutka
A ty myslisz że nie byłam u Dj ale powidział że nie może tak dużo Michaela puszczać ;/ I do dzuięki mnie przestał mixowac :P. Ps dziwne ze nie mogł puszczeć Mj duzo jak to impra dla niego to sorry wielkie ;/
Parodia Harrego Pottera
Parodia Harrego Pottera