F1

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

shamar Dlaczego głupotę. Jego wypadek był spowodowany przez wystający korzeń z jezdni. Stracił kontrolę na pojazdem. To nie jego wina.
Zdrowiej Robert ;C
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

7cialko7 pisze:Dlaczego głupotę
bo trochę głupio Robert postąpił startując w rajdzie... nie powinien ryzykować, zwłaszcza z jego pechem... mam nadzieję, że się chłopak pozbiera i wróci do formy
Ostatnio zmieniony pn, 07 lut 2011, 9:06 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

- Nigdy nie wpisywaliśmy do kontraktów naszych kierowców klauzuli zabraniającej startów w takich rajdach. To nie nasza polityka, nie nasz styl. Tym bardziej nie mogliśmy uczynić tego w przypadku Kubicy, bo wiemy, że rajdy samochodowe to rzecz bardzo ważna dla Roberta. Coś, co jest częścią jego życia, jego pasją. Obie strony - zespół i Robert - miały świadomość ryzyka. To była nasza wspólna decyzja - powiedział Boullier.
sport.pl
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Michael FOREVER!!!

Post autor: Michael FOREVER!!! »

Robert TRZYMAJ SIĘ......

Stało się i nie ma co teraz gdybać co ,lub kto zawinił....
najważniejsze teraz żeby z tą ręką i nogą wszystko ok. było, bo Robert Kubica dla mnie to bardzo zdolny,pracowity,twardy i przede wszystkim bardzo skromny sportowiec....
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

Ręka Roberta najprawdopodobniej uratowana :-)
http://www.tvn24.pl/0,1691833,0,1,wiadomosc.html
1958 - forever...
Awatar użytkownika
Mj_fan95

Post autor: Mj_fan95 »

Sądzę że zaraz po wybudzeniu się Roberta, myślał tylko o jednym.kiedy wrócę na tor.Każdy zawodnik ma takie myśli zaraz, bo odzyskaniu świadomości.Na ten temat wypowiadał się Tomek Gollob, nie raz miał wypadek, przez który był nie przytomny, też zaraz gdy Robert się wybudził na pewno myślał i pewnie nie może się doczekać kiedy wróci.
Rechabilitacja Kubicy ma trwać ponoć rok, w końcu wiadomo, ma zmiażdżoną poważnie rękę.
Nie jestem fanem F1, ale wiem jak każdy zawodnik, każdego jednego sportu, ludzie myślą że wsiadają i jeżdżą, a wcale nie.W każdym jednym sporcie czy to motorowym, czy siłowym itd itp, trzeba włożyć ogromny wysiłek i poświęcenie.To widać ile włożył w siebie, ile się namęczył i ile pracował aby jeździć :)
Miejmy nadzieję że najszybciej wróci.
Niech zdrowieje.
:>
Detox

Post autor: Detox »

Całe szczęście ,że nie musieli mu amputować ręki. Mam nadzieję ,że powróci do F1 jak najszybciej! Bez niego (dla mnie) oglądanie F1 nie będzie miało sensu.. :surrender:
ODPOWIEDZ