F1
bo trochę głupio Robert postąpił startując w rajdzie... nie powinien ryzykować, zwłaszcza z jego pechem... mam nadzieję, że się chłopak pozbiera i wróci do formy7cialko7 pisze:Dlaczego głupotę
Ostatnio zmieniony pn, 07 lut 2011, 9:06 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 1 raz.

sport.pl- Nigdy nie wpisywaliśmy do kontraktów naszych kierowców klauzuli zabraniającej startów w takich rajdach. To nie nasza polityka, nie nasz styl. Tym bardziej nie mogliśmy uczynić tego w przypadku Kubicy, bo wiemy, że rajdy samochodowe to rzecz bardzo ważna dla Roberta. Coś, co jest częścią jego życia, jego pasją. Obie strony - zespół i Robert - miały świadomość ryzyka. To była nasza wspólna decyzja - powiedział Boullier.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Michael FOREVER!!!
Robert TRZYMAJ SIĘ......
Stało się i nie ma co teraz gdybać co ,lub kto zawinił....
najważniejsze teraz żeby z tą ręką i nogą wszystko ok. było, bo Robert Kubica dla mnie to bardzo zdolny,pracowity,twardy i przede wszystkim bardzo skromny sportowiec....
Stało się i nie ma co teraz gdybać co ,lub kto zawinił....
najważniejsze teraz żeby z tą ręką i nogą wszystko ok. było, bo Robert Kubica dla mnie to bardzo zdolny,pracowity,twardy i przede wszystkim bardzo skromny sportowiec....
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
Sądzę że zaraz po wybudzeniu się Roberta, myślał tylko o jednym.kiedy wrócę na tor.Każdy zawodnik ma takie myśli zaraz, bo odzyskaniu świadomości.Na ten temat wypowiadał się Tomek Gollob, nie raz miał wypadek, przez który był nie przytomny, też zaraz gdy Robert się wybudził na pewno myślał i pewnie nie może się doczekać kiedy wróci.
Rechabilitacja Kubicy ma trwać ponoć rok, w końcu wiadomo, ma zmiażdżoną poważnie rękę.
Nie jestem fanem F1, ale wiem jak każdy zawodnik, każdego jednego sportu, ludzie myślą że wsiadają i jeżdżą, a wcale nie.W każdym jednym sporcie czy to motorowym, czy siłowym itd itp, trzeba włożyć ogromny wysiłek i poświęcenie.To widać ile włożył w siebie, ile się namęczył i ile pracował aby jeździć :)
Miejmy nadzieję że najszybciej wróci.
Niech zdrowieje.
Rechabilitacja Kubicy ma trwać ponoć rok, w końcu wiadomo, ma zmiażdżoną poważnie rękę.
Nie jestem fanem F1, ale wiem jak każdy zawodnik, każdego jednego sportu, ludzie myślą że wsiadają i jeżdżą, a wcale nie.W każdym jednym sporcie czy to motorowym, czy siłowym itd itp, trzeba włożyć ogromny wysiłek i poświęcenie.To widać ile włożył w siebie, ile się namęczył i ile pracował aby jeździć :)
Miejmy nadzieję że najszybciej wróci.
Niech zdrowieje.
:>