Gwiazdki Disneya

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Gdzies pewnie można :P Ja zapożyczałam z chomikuj.pl.

Aaa co do Miley.. hmm.. przytoczę inny przykład. Wszyscy znają Britney Spears, zaczynała karierę w Disney'u. Jej pierwsze dwa albumy "Baby One More Time" i "Oops! I Did It Again" są grzeczne, typowe dla młodszych dziewczynek. Potem Britney zaczęła pokazywać różki.. i oto co się z nią stało, odwyki, załamania nerwowe, rozwód. Kolejne płyty nie pomogły Britney wrócić na szczyt. A Miley? Z nią może być tak samo, podąża dokładnie tą samą ścieżką co Britney. Czyli.. nic dobrego nie będzie.
Obrazek
MKK

Post autor: MKK »

Zgadzam się z tym, że Miley nie powinna tak szybko zrywać z wizerunkiem Hanny Montany. Jednak ja ją lubię. Jako osobę oraz piosenkarkę. Wydaje się być sympatyczna, ma niezły głos, a to co robi po godzinach to tylko i wyłącznie jej sprawa.
Co myślicie o jednym z nowszych seriali "Powodzenia Charlie"?
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Jak dla mnie to ta Miley zerwała z wizerunkiem Hannah Montana bo dziewczyna ma juz z 17lat i nie chce być do końca życia idolką 12-13 latek, tylko chce pokazać szerszej publiczności co potrafi. Wcale jej sie nie dziwie.
To moje zdanie ;)
btw. uwielbiam ten klip i piosenkę :
http://www.youtube.com/watch?v=sjSG6z_13-Q
Obrazek
Awatar użytkownika
doriseq

billiejean89 pisze:Jak dla mnie to ta Miley zerwała z wizerunkiem Hannah Montana bo dziewczyna ma juz z 17lat i nie chce być do końca życia idolką 12-13 latek, tylko chce pokazać szerszej publiczności co potrafi. Wcale jej sie nie dziwie.
To moje zdanie ;)
btw. uwielbiam ten klip i piosenkę :
http://www.youtube.com/watch?v=sjSG6z_13-Q
Bejbe, ale ona moze nie za dobrze na tym wyjsc ;p byl niedawno filmik w sieci jak jara ziółko, do tego starzy się rozwodzą, podobno strasznie to przeżwya, bo jest silnie związana z rodzicami. No a poza tym Miley idzie śladem Britney. Prawie kropka w kropke jest to samo.

Demi Lovato też przecież przeszła załamanie nerwowe i leczy się. Dostała przepustkę na święta bo widziałam, że tmz ją przyłapał z rodziną jak wychodziła z kina czy tam teatru.
Nie dziwie się, że przerasta ich to wszystko. Wyciekają filmiki z imprez, fotki i wszyscy są oburzeni, że gwiazdy Disney'owskie odkrywają trochę więcej ciała. Oni dojrzewają, większość już jest pełnoletnia. A wszyscy wymagają od nich żeby nadal byli dzieciakami z Disney Channel. Przecież to naprawde idzie zwariować. A rodzice amerykańskich dzieci są zszokowani. O dzizys, taki wiek, oni tez beda mieli takie klopoty z dziecmi ;-) nikogo to nie ominie :-P

Trzymam kciuki za Demi, bo uważam, że to jest prawdziwy talent.
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Ja chyba najbardziej z tych gwiazdek jeśli już to najbardziej lubię Jonas Brothers. Ich serial to nie jest typowo amerykański humor nie ma śmiechów i innych głupot. Poza tym oni nie wybili się dzięki Disneyowi i to jest ważne. Pamiętam jak miałem 9 lat, a na Disney Channel puszczali SOS to uwielbiałem te piosenkę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie<3

Post autor: Susie<3 »

billiejean89 pisze:idolką 12-13 latek
Pozwól że wybuchnę śmiechem... HAHAHA! :smiech:
Mam 12 lat, ale słucham legend a nie takich pierdół. Słucham Guns N' Roses, Michaela, Rolling Stones, Led Zeppelin. A taka wytapetowana dziunia nigdy nie będzie moją idolką, koniec kropka. Niedoczekanie. :P
Niektóre dziewczyny słuchają tych całych gwiazdeczek Disneya dlatego są traktowane tak a nie inaczej. Ale cóż, skoro ich fanki to takie ,,SsŁiTtaśSnNe'' nastolatki glupija to co się dziwić. xD Ja nie jestem taką różowiutką dziewczynką, raczej wredną sadystką, błahaha xDD

Pozdr. ludziska ;P
Obrazek
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Ja uważam, że każdy powinien słuchać tego, czego chce .

Nie przepadam za tymi gwiazdkami Disney'a, nie słucham ich piosenek, ale fajnie czasem po prostu pooglądać sobie i tą stację no nie ?

Każdy słucha czego chce .

Susie<3 pisze:Mam 12 lat, ale słucham legend a nie takich pierdół. Słucham Guns N' Roses, Michaela, Rolling Stones, Led Zeppelin. A taka wytapetowana dziunia nigdy nie będzie moją idolką, koniec kropka. Niedoczekanie. :P
:surrender:

Z resztą, te dziewczyny też mają talent, nie wylansowano ich przypadkowo no nie ? ;-)

Uważam, że każdy robi co chce .
A skoro ktoś tak bardzo nienawidzi tych gwiazdek Disney'a, to po jakiego grzyba krytykuje upodobania innych, no nie ? ^^

Pozdrawiam : DDD XD
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie<3

MichuP15, tu nic jak tylko wstawić *facepalm*
Po prostu forum jest po to, by dyskutowac i chciałam sprostować to co napisała billiejean, czy to źle? :P
Obrazek
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Susie<3 pisze:MichuP15, tu nic jak tylko wstawić *facepalm*
Po prostu forum jest po to, by dyskutowac i chciałam sprostować to co napisała billiejean, czy to źle? :P

Oczywiście, można dyskutować .
Ale czy od razu trzeba być tak negatywnie nastawionym ?
nie rozumiem . : D
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie<3

Cóż, taka jestem, wredna i sadystyczna, mam swoje zdanie i tyle :D I się po prostu wkurzyłam że nie wie a pisze :D
Obrazek
Awatar użytkownika
doriseq

Susie<3 pisze:I się po prostu wkurzyłam że nie wie a pisze :D
Trochę tolerancji.
Obrazek
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

doriseq pisze:
Susie<3 pisze:I się po prostu wkurzyłam że nie wie a pisze :D
Trochę tolerancji.
Dzisys.Taka Hannah Montana to za wysoki poziom jak dla co po nie których. W stanach H.H słuchają od 12 -20 i jakoś nie jest to dziwne zjawisko.Hannah była produktem dla dzieci od Disneya i rodzicom było na rękę. I nie wiem czemu to Cię dziwi.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Mogę się wtrącić?
Ja osobiście nie lubię takich gwiazdek jak Hannah Montana czy Miley Cyrus , z tego najbardziej lubię Selene Gomez . Nie wiem , wydaję mi się całkiem sympatyczna i miła . I ma kilka fajnych piosenek .
Susie<3 pisze:Pozwól że wybuchnę śmiechem... HAHAHA! Buhahahaha
Mam 12 lat, ale słucham legend a nie takich pierdół. Słucham Guns N' Roses, Michaela, Rolling Stones, Led Zeppelin. A taka wytapetowana dziunia nigdy nie będzie moją idolką, koniec kropka. Niedoczekanie. :P
Ale czy użytkowniczka billiejean89 miała ciebie na myśli? No chyba nie . Więc radzę przemyśleć co chcesz napisać , przed napisaniem
:wariat:

Hannah Montany słucha koleżanka mojej kuzynki , która ma 18 lat i nie jest jej wstyd . Niech sobie słucha , jak lubi i nic nam do tego . Jak uważa ją sobie za idolkę , niech tak będzie .
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Pozwól że wybuchnę śmiechem
pozwalam
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie<3

Dziękuje
Obrazek
ODPOWIEDZ