Gwiazdki Disneya
Gdzies pewnie można :P Ja zapożyczałam z chomikuj.pl.
Aaa co do Miley.. hmm.. przytoczę inny przykład. Wszyscy znają Britney Spears, zaczynała karierę w Disney'u. Jej pierwsze dwa albumy "Baby One More Time" i "Oops! I Did It Again" są grzeczne, typowe dla młodszych dziewczynek. Potem Britney zaczęła pokazywać różki.. i oto co się z nią stało, odwyki, załamania nerwowe, rozwód. Kolejne płyty nie pomogły Britney wrócić na szczyt. A Miley? Z nią może być tak samo, podąża dokładnie tą samą ścieżką co Britney. Czyli.. nic dobrego nie będzie.
Aaa co do Miley.. hmm.. przytoczę inny przykład. Wszyscy znają Britney Spears, zaczynała karierę w Disney'u. Jej pierwsze dwa albumy "Baby One More Time" i "Oops! I Did It Again" są grzeczne, typowe dla młodszych dziewczynek. Potem Britney zaczęła pokazywać różki.. i oto co się z nią stało, odwyki, załamania nerwowe, rozwód. Kolejne płyty nie pomogły Britney wrócić na szczyt. A Miley? Z nią może być tak samo, podąża dokładnie tą samą ścieżką co Britney. Czyli.. nic dobrego nie będzie.

Zgadzam się z tym, że Miley nie powinna tak szybko zrywać z wizerunkiem Hanny Montany. Jednak ja ją lubię. Jako osobę oraz piosenkarkę. Wydaje się być sympatyczna, ma niezły głos, a to co robi po godzinach to tylko i wyłącznie jej sprawa.
Co myślicie o jednym z nowszych seriali "Powodzenia Charlie"?
Co myślicie o jednym z nowszych seriali "Powodzenia Charlie"?
- billiejean89
Jak dla mnie to ta Miley zerwała z wizerunkiem Hannah Montana bo dziewczyna ma juz z 17lat i nie chce być do końca życia idolką 12-13 latek, tylko chce pokazać szerszej publiczności co potrafi. Wcale jej sie nie dziwie.
To moje zdanie ;)
btw. uwielbiam ten klip i piosenkę :
http://www.youtube.com/watch?v=sjSG6z_13-Q
To moje zdanie ;)

Bejbe, ale ona moze nie za dobrze na tym wyjsc ;p byl niedawno filmik w sieci jak jara ziółko, do tego starzy się rozwodzą, podobno strasznie to przeżwya, bo jest silnie związana z rodzicami. No a poza tym Miley idzie śladem Britney. Prawie kropka w kropke jest to samo.billiejean89 pisze:Jak dla mnie to ta Miley zerwała z wizerunkiem Hannah Montana bo dziewczyna ma juz z 17lat i nie chce być do końca życia idolką 12-13 latek, tylko chce pokazać szerszej publiczności co potrafi. Wcale jej sie nie dziwie.
To moje zdanie ;)
Demi Lovato też przecież przeszła załamanie nerwowe i leczy się. Dostała przepustkę na święta bo widziałam, że tmz ją przyłapał z rodziną jak wychodziła z kina czy tam teatru.
Nie dziwie się, że przerasta ich to wszystko. Wyciekają filmiki z imprez, fotki i wszyscy są oburzeni, że gwiazdy Disney'owskie odkrywają trochę więcej ciała. Oni dojrzewają, większość już jest pełnoletnia. A wszyscy wymagają od nich żeby nadal byli dzieciakami z Disney Channel. Przecież to naprawde idzie zwariować. A rodzice amerykańskich dzieci są zszokowani. O dzizys, taki wiek, oni tez beda mieli takie klopoty z dziecmi

Trzymam kciuki za Demi, bo uważam, że to jest prawdziwy talent.

- marcinokor
Ja chyba najbardziej z tych gwiazdek jeśli już to najbardziej lubię Jonas Brothers. Ich serial to nie jest typowo amerykański humor nie ma śmiechów i innych głupot. Poza tym oni nie wybili się dzięki Disneyowi i to jest ważne. Pamiętam jak miałem 9 lat, a na Disney Channel puszczali SOS to uwielbiałem te piosenkę.

Pozwól że wybuchnę śmiechem... HAHAHA!billiejean89 pisze:idolką 12-13 latek

Mam 12 lat, ale słucham legend a nie takich pierdół. Słucham Guns N' Roses, Michaela, Rolling Stones, Led Zeppelin. A taka wytapetowana dziunia nigdy nie będzie moją idolką, koniec kropka. Niedoczekanie. :P
Niektóre dziewczyny słuchają tych całych gwiazdeczek Disneya dlatego są traktowane tak a nie inaczej. Ale cóż, skoro ich fanki to takie ,,SsŁiTtaśSnNe'' nastolatki

Pozdr. ludziska ;P
Ja uważam, że każdy powinien słuchać tego, czego chce .
Nie przepadam za tymi gwiazdkami Disney'a, nie słucham ich piosenek, ale fajnie czasem po prostu pooglądać sobie i tą stację no nie ?
Każdy słucha czego chce .
Z resztą, te dziewczyny też mają talent, nie wylansowano ich przypadkowo no nie ?
Uważam, że każdy robi co chce .
A skoro ktoś tak bardzo nienawidzi tych gwiazdek Disney'a, to po jakiego grzyba krytykuje upodobania innych, no nie ? ^^
Pozdrawiam : DDD XD
Nie przepadam za tymi gwiazdkami Disney'a, nie słucham ich piosenek, ale fajnie czasem po prostu pooglądać sobie i tą stację no nie ?
Każdy słucha czego chce .
Susie<3 pisze:Mam 12 lat, ale słucham legend a nie takich pierdół. Słucham Guns N' Roses, Michaela, Rolling Stones, Led Zeppelin. A taka wytapetowana dziunia nigdy nie będzie moją idolką, koniec kropka. Niedoczekanie. :P

Z resztą, te dziewczyny też mają talent, nie wylansowano ich przypadkowo no nie ?

Uważam, że każdy robi co chce .
A skoro ktoś tak bardzo nienawidzi tych gwiazdek Disney'a, to po jakiego grzyba krytykuje upodobania innych, no nie ? ^^
Pozdrawiam : DDD XD

- Man in the mirror
Dzisys.Taka Hannah Montana to za wysoki poziom jak dla co po nie których. W stanach H.H słuchają od 12 -20 i jakoś nie jest to dziwne zjawisko.Hannah była produktem dla dzieci od Disneya i rodzicom było na rękę. I nie wiem czemu to Cię dziwi.doriseq pisze:Trochę tolerancji.Susie<3 pisze:I się po prostu wkurzyłam że nie wie a pisze :D
Mogę się wtrącić?
Ja osobiście nie lubię takich gwiazdek jak Hannah Montana czy Miley Cyrus , z tego najbardziej lubię Selene Gomez . Nie wiem , wydaję mi się całkiem sympatyczna i miła . I ma kilka fajnych piosenek .
Hannah Montany słucha koleżanka mojej kuzynki , która ma 18 lat i nie jest jej wstyd . Niech sobie słucha , jak lubi i nic nam do tego . Jak uważa ją sobie za idolkę , niech tak będzie .
Ja osobiście nie lubię takich gwiazdek jak Hannah Montana czy Miley Cyrus , z tego najbardziej lubię Selene Gomez . Nie wiem , wydaję mi się całkiem sympatyczna i miła . I ma kilka fajnych piosenek .
Ale czy użytkowniczka billiejean89 miała ciebie na myśli? No chyba nie . Więc radzę przemyśleć co chcesz napisać , przed napisaniemSusie<3 pisze:Pozwól że wybuchnę śmiechem... HAHAHA! Buhahahaha
Mam 12 lat, ale słucham legend a nie takich pierdół. Słucham Guns N' Roses, Michaela, Rolling Stones, Led Zeppelin. A taka wytapetowana dziunia nigdy nie będzie moją idolką, koniec kropka. Niedoczekanie. :P

Hannah Montany słucha koleżanka mojej kuzynki , która ma 18 lat i nie jest jej wstyd . Niech sobie słucha , jak lubi i nic nam do tego . Jak uważa ją sobie za idolkę , niech tak będzie .
- billiejean89