Ne-Yo

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
elanvital

Post autor: elanvital »

Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

Niektóre utwory mają ciekawe brzmienia, ale jego wokal nadal jest trudny do zaakceptowania. "Jęki a'la Michael Jackson" wolę w wykonaniu oryginalnym, choć jak wiadomo, w nadmiarze wszystko szkodzi.
Plus za głośniejsze dopuszczenie do głosu żywych instrumentów i za inspirację Steviem - te albumy które wymienił, są rzeczywiście klasyką. Zresztą on stanowi niewyczerpane źródło inspiracji.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Ne-Yo jest bardzo ciekawym artystą. Beautiful Monster to super piosenka, właśnie jej sobie słucham. Lubię też One In A Million :)
Pozdro.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Ostatnio strasznie często słucham Give Me Everything z Pitbullem. Stasznie fajny song :).
Obrazek
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

A mi nie podobają się nowe piosenki Ne-Yo, szczególnie drażni mnie ta z pitbullem (w ogóle skąd się wziął ten pseudo raper?...) Podoba mi się jego piosenka Closer. Zrobił do niej bardzo fajny teledysk inspirowany Michaelem, wszystkie te światła i cienie tworzą ciekawy klimat.
ODPOWIEDZ