"Do You Know Where Your Children Are" [koment.]
Te "lasery" nie wiadomo do końca czy będą czy nie będą, mam nadzieję, że nie będzie, chociaż tutaj w piosenkach Jasona Derulo w kilku się pojawiają np. na samym początku "The Sky Is The Limit" http://www.youtube.com/watch?v=MYGjxZh0W7U oraz na samym końcu "In My Head" http://www.youtube.com/watch?v=LU-ZQWZSGfc.
Ja mógłym oczyścić ale problem jest tego typu ,że te grzmoty się nakładają na wokal i jak się je wytnie to będzie strasznie dziurawy wokal i będzie jeszcze gorzej. Naprawdę nie warto tego czyścić.Maverick pisze:Czy ktoś dotarł do wersji oczyszczonej z laserów, syren i grzmotów, albo jest w stanie taką zrobić? Schmittko, Ty zdaje się oczyściłeś "All I Need"?
- Man in the mirror
Ej a ja miałem nadzieje, że ta piosenka będzie z tymi laserami, one dodają jej uroku no ....;(Detox pisze:Ja mógłym oczyścić ale problem jest tego typu ,że te grzmoty się nakładają na wokal i jak się je wytnie to będzie strasznie dziurawy wokal i będzie jeszcze gorzej. Naprawdę nie warto tego czyścić.Maverick pisze:Czy ktoś dotarł do wersji oczyszczonej z laserów, syren i grzmotów, albo jest w stanie taką zrobić? Schmittko, Ty zdaje się oczyściłeś "All I Need"?
Piosenka jest świetna, słucham już ją po raz 120 któryś w przeciągu 2 dni :D, podoba mi serce i lasta :D
Geniusz widzę na chwile obecną w dwóch piosenkach mimo tego,że nie wyciekły one w całości i nie słyszeliśmy ich w porządnej jakości.
Much too soon - po prostu zwala mnie z nóg,i nawet poleciało mi kilka łez jak odsłuchiwałem tek kawałeczek. Cudo ! Tu jest dusza Michaela. Breaking news nie ma jej za grosz. BN to syf.
DYNWYCA - Prawdopodobnie kolejny "wciskacz w fotel". Nie mam wątpliwości,że ten utwór jest w całości równie dobry co kawałek który wyciekł.
Much too soon - po prostu zwala mnie z nóg,i nawet poleciało mi kilka łez jak odsłuchiwałem tek kawałeczek. Cudo ! Tu jest dusza Michaela. Breaking news nie ma jej za grosz. BN to syf.
DYNWYCA - Prawdopodobnie kolejny "wciskacz w fotel". Nie mam wątpliwości,że ten utwór jest w całości równie dobry co kawałek który wyciekł.
No przyjemny ten snippet. Nie jakaś rewelacja, ale rytm i melodię pamięta się od pierwszego przesłuchania. Dla mnie tych efektów dźwiękowych za dużo trochę jest. Ta domniemana przeładowana okładka nowej płyty świetnie więc będzie pasować do zawartości, jeśli pozostałe utwory obfitują w równie bogate muzyczne zdobienia.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

Potrzebowałbym osobno nagranego dokładnie tego samego dźwięku, którym zagłuszono DYKWYCA. Próbowałem go wyciąć z tych utworów podanych przez Trinity (tak na marginesie - co za shit :P), ale mimo że brzmią tak samo, mają minimalnie inny przebieg. Do "odejmowania" ścieżek trzeba mieć dwie o doskonale identycznej głośności - inaczej nie ma żadnego efektu.Maverick pisze:Czy ktoś dotarł do wersji oczyszczonej z laserów, syren i grzmotów, albo jest w stanie taką zrobić? Schmittko, Ty zdaje się oczyściłeś "All I Need"?
Ale może komuś się uda... ja to tak amatorsko próbowałem :)
Bawiłem się też z Carry On, ale z trzech "brzydkich" fragmentów udało mi się wyczyścić tylko pierwszy.
----------------------
m.
Do you know where your children are - niepublikowany utwór
na youtube pojawił się nowy utwór, Do you know where your children are
Nie jest to wersja oryginalna, a zmiksowana z partiami Jay-z, tekst Michaela jest kompletny.
Nie rozumiem po co ktoś wkleił tu Jayz. Wersja oryginalna wkrótce będzie do pobrania.
Nie jest to wersja oryginalna, a zmiksowana z partiami Jay-z, tekst Michaela jest kompletny.
Nie rozumiem po co ktoś wkleił tu Jayz. Wersja oryginalna wkrótce będzie do pobrania.
Cudeńko. Gitara wymiata, bit jest jak ze środkowych płyt Janet i ma motwonowy touch, wokal - nie wymaga kometarza
, power wciska w fotel.
Zdecydowanie nie jest to współczesna piosenka, bo aż pachnie profesjonalizmem, wszystko cudownie do siebie pasuje i jednocześnie jest zadziorne i chropowate.
Rozpłyniętam.

Zdecydowanie nie jest to współczesna piosenka, bo aż pachnie profesjonalizmem, wszystko cudownie do siebie pasuje i jednocześnie jest zadziorne i chropowate.
Rozpłyniętam.
- billiejean89
http://w723.wrzuta.pl/audio/7Hc4Yt7lOJN ... ildren_are wrzuciłem na wrzutę ;)
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'