A tak na serio nie wiem, czy wiecie, ile to czasu schodzi, by zrobić coś ciekawego. Wczoraj wraz z Olą-od strony- główkowałyśmy cały dzień przez gg.
Mam nadzieję, że jeszcze wytrzymacie. Musicie

Zgadza się!!! Nie zdążyłam powiedzieć słowa, gdy menager mi zagwarantował, że ten dj to porażka i na żadnej imprezie michaelowej więcej grać nie będzie, więc spokojnie wasze rozczochrane:Pmadisson pisze:co do DJa faktycznie porażka ale z tego co Madzialenka pisała był to pierwszy i ostatni raz :)
Tak!! zdecydowanie szkoda, że Cię nie było:P mam nadzieje, że poprawisz się na przyszłośc i już na kolejnej imprezie tj. 23-go będziesz i oczywiście na wszystkich kolejnych.buziaczek pisze: Ałłłaaaaaa
Gdybym wiedziała, że to będzie tak bolało, przybyłabym choćby nie wiem co. Ale zdaje się, że Ty jesteś legendą a ja jasnowidzem. Wiedziałam, że nie będzie ITC, Twoja potencja, znaczy gwóźdź programu, nie będzie miała jak się rozwinąć, więc zostałam w domu.
3mam za słowo:) Musisz być, bo Thrillera w pełnym wykonaniu w naszej wersji jeszcze niestety nie widziałaś:)buziaczek pisze:Jeśli tylko kasa, tudzież sprawy służbowe bądź inne pierdoły nie wejdą mi w drogę, chciałabym być. Bo widząc Wasze zdjęcia z RIN ...musiało być ostro. Dajecie nieźle po bandzie i mnie, leciwej już koleżance , bardzo przydaje się (mając w pamięci MJowisko i Bemowo) taki młodzieńczy powiew szaleństwa .
Wiem, wiem mówił mi to jak rozmawiał ze mną przez telefon przed imprezą, ale to i tak go nie usprawiedliwia...gosieq pisze:Nooo, bo on w ogóle Michaela nie lubi W house'owych klimatach jest. Żeby było śmieszniej, wcale nie chciał tej imprezy(!), tylko został przydzielony odgórnie, choć mówił, że nie chce...
Ale przynajmniej był miły, takie odniosłam wrażenie, jak z nim rozmawiałam. Well, pozostaje mieć nadzieję, że "góra" go posłucha next time i nie będzie na siłę wciskać tam, gdzie nie pasuje xD
gosieq pisze:No, a że FOCUSowi nikt nie dorówna, to inna sprawa, ne?
Nie usprawiedliwia, bo profesjonalni DJe powinni grać nie w zgodzie ze swoim gustem, tylko z gustem i oczekiwaniami ludzi na imprezie.MadziaLenka pisze:Wiem, wiem mówił mi to jak rozmawiał ze mną przez telefon przed imprezą, ale to i tak go nie usprawiedliwia...
DJ ewidentnie grał pod siebie i miał w d wszystko czyli Nas... Słyszałam też, że to Łukasz kazał mu tak grać.gosieq pisze:MadziaLenka napisał:
Wiem, wiem mówił mi to jak rozmawiał ze mną przez telefon przed imprezą, ale to i tak go nie usprawiedliwia...
Nie usprawiedliwia, bo profesjonalni DJe powinni grać nie w zgodzie ze swoim gustem, tylko z gustem i oczekiwaniami ludzi na imprezie.
Jak choćby wspomniany tu już Najlepszy z Najlepszych :]