MJ CRACOW DANCE TEAM

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

Oficjalna nazwa naszego teamu:

Czas głosowania minął śr, 21 paź 2009, 20:26

1. MJ Cracow Dance Team
5
45%
2. Michael Jackson Cracow Dance Team
6
55%

Liczba głosów: 11

aokins

Post autor: aokins »

No, stronka się tworzy, widziałam jej konwencję i jestem wniebowzięta :happy: . Przynajmniej jedna osoba będzie zadowolona nenene .

A tak na serio nie wiem, czy wiecie, ile to czasu schodzi, by zrobić coś ciekawego. Wczoraj wraz z Olą-od strony- główkowałyśmy cały dzień przez gg.

Mam nadzieję, że jeszcze wytrzymacie. Musicie japrosic .
Smile, though your heart is beating...
aokins

OGROMNIE MI MIŁO POWIADOMIĆ WAS KOCHANI O:

uruchomieniu zespołowego forum: www.mjcdt.fora.pl

Zapraszam Was do twórczego zaangażowania w tworzenie tego miejsca.
To jest NASZE FORUM. Czujcie się jak u siebie. Do zobaczenia po tamtej stronie...forum rzecz jasna:).

Niniejszy wątek więc uznaję za zamknięty. Od tego momentu wszelkie zapytania proszę kierować na:
www.mjcdt.fora.pl
mj-cdt@wp.pl
aokins

Przywracamy ten wątek do naszego użytku, by nie pozbawiać niektórych przyjemności nenene poznania naszego teamu.

16.10.2010. Club Ręce i Nogi - MJ Memory Night+występ MJ Cracow Dance Team

Obrazek
aokins

No to ruszamy na nowo!!! :mj:
Dla wszystkich członków zespołu, chcących do nas dołączyc jak i przygotowujących się do akcji Thrill The World zapraszamy na próbę:

15.10.2010. piątek 19.00-21.30
Nowa Huta Os. Szkolne 26 Zespół Szkół Elektrycznych
Dojazd: przystanek: Struga

W planach Thriller, Beat it i może coś nowego...
:dance:
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

Dziękuję bardzo, że na dzisiejszej próbie pojawiło się aż tyle osób - jestem bardzo miło zaskoczona:) Dziękuje wszystkim, którzy byli i zapraszam na kolejne spotkania.

co do kwestii organizacyjnej to wiem, że próba była ustalona na 19:00 (sama to ustalałam z aokins). Miałyście wystartować, rozgrzać się, a ja miałam dotrzeć na 19:30 bo miałam dziś zajęcia na uczelni od 9:00 do 18:15. Aokins o tym wiedziała i miała wam przekazać co byście się nie denerwowały, ale niestety z wiadomych wtajemniczonym przyczyn nie mogła z nami być:(
Przepraszam, że nie wyjaśniłam tego na probie, ale szkoda było mi tracić czasu, którego i tak miałyśmy mało..:(

w każdym bądź razie jeszcze raz dziękuję za spotkanie i do zobaczenia jutro:*:)
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Co do ostatniej imprezy Michaelowej, na której miało okazję wystepować MJCDT
madisson pisze:co do DJa faktycznie porażka ale z tego co Madzialenka pisała był to pierwszy i ostatni raz :)
Zgadza się!!! Nie zdążyłam powiedzieć słowa, gdy menager mi zagwarantował, że ten dj to porażka i na żadnej imprezie michaelowej więcej grać nie będzie, więc spokojnie wasze rozczochrane:P
Na kolejnej imprezie będzie już profesjonalista:)
buziaczek pisze: Ałłłaaaaaa
Gdybym wiedziała, że to będzie tak bolało, przybyłabym choćby nie wiem co. Ale zdaje się, że Ty jesteś legendą a ja jasnowidzem. Wiedziałam, że nie będzie ITC, Twoja potencja, znaczy gwóźdź programu, nie będzie miała jak się rozwinąć, więc zostałam w domu.
Tak!! zdecydowanie szkoda, że Cię nie było:P mam nadzieje, że poprawisz się na przyszłośc i już na kolejnej imprezie tj. 23-go będziesz i oczywiście na wszystkich kolejnych.

A fakt, faktem nasze nowe kiece dały czadu:D
Ostatnio zmieniony czw, 21 paź 2010, 18:14 przez MadziaLenka, łącznie zmieniany 2 razy.
HE'S not coming back
Awatar użytkownika
MadziaLenka

buziaczek pisze:Jeśli tylko kasa, tudzież sprawy służbowe bądź inne pierdoły nie wejdą mi w drogę, chciałabym być. Bo widząc Wasze zdjęcia z RIN ...musiało być ostro. Dajecie nieźle po bandzie i mnie, leciwej już koleżance , bardzo przydaje się (mając w pamięci MJowisko i Bemowo) taki młodzieńczy powiew szaleństwa .
3mam za słowo:) Musisz być, bo Thrillera w pełnym wykonaniu w naszej wersji jeszcze niestety nie widziałaś:)

Jak będzie dobry DJ'ej (a mam nadzieje, że tak) to dopiero wtedy będzie w naszym wykonaniu powiew szaleństwa - możesz być pewna:)
Pozdrawiam gorąco i do zobaczenia w sobotę:P
gosieq pisze:Nooo, bo on w ogóle Michaela nie lubi W house'owych klimatach jest. Żeby było śmieszniej, wcale nie chciał tej imprezy(!), tylko został przydzielony odgórnie, choć mówił, że nie chce...
Ale przynajmniej był miły, takie odniosłam wrażenie, jak z nim rozmawiałam. Well, pozostaje mieć nadzieję, że "góra" go posłucha next time i nie będzie na siłę wciskać tam, gdzie nie pasuje xD
Wiem, wiem mówił mi to jak rozmawiał ze mną przez telefon przed imprezą, ale to i tak go nie usprawiedliwia...

Jak to mówił menager - nawet dj'ej który grał dzień wcześniej impreze NIEMichaelową grał więcej MJ'a niż ten, a co jak co, ale pseudonim DJ Prince do czegoś zobowiązuje.... chociaż lekką siwadomość na temat TAKIEGO artysty powinien mieć każdy, a co dopiero osoba która "profesjonalnie" zajmuje się graniem muzyki....
gosieq pisze:No, a że FOCUSowi nikt nie dorówna, to inna sprawa, ne?

To jak dla mnie było pytanie retoryczne - nie:D skoro tak to odpowiedzi nie udzielę bo sama ciśnie się na usta..:)

Niestety muszę przekazać to oficjalnie: przesądzone jest już to, że na imprezach w Rękach i Nogach, gdzie MJCDT występuje najczęściej- DJ Focus już grac nie będzie...
Ostatnio zmieniony czw, 21 paź 2010, 18:10 przez MadziaLenka, łącznie zmieniany 1 raz.
HE'S not coming back
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

MadziaLenka pisze:Wiem, wiem mówił mi to jak rozmawiał ze mną przez telefon przed imprezą, ale to i tak go nie usprawiedliwia...
Nie usprawiedliwia, bo profesjonalni DJe powinni grać nie w zgodzie ze swoim gustem, tylko z gustem i oczekiwaniami ludzi na imprezie.
Jak choćby wspomniany tu już Najlepszy z Najlepszych :]
Ostatnio zmieniony czw, 21 paź 2010, 18:32 przez gosieq, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

gosieq pisze:MadziaLenka napisał:
Wiem, wiem mówił mi to jak rozmawiał ze mną przez telefon przed imprezą, ale to i tak go nie usprawiedliwia...

Nie usprawiedliwia, bo profesjonalni DJe powinni grać nie w zgodzie ze swoim gustem, tylko z gustem i oczekiwaniami ludzi na imprezie.
Jak choćby wspomniany tu już Najlepszy z Najlepszych :]

BTW- Widzimy się w piątek? <sex> xD czy coś... :smiech:
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Dzwoneczek MJJ pisze:BTW- Widzimy się w piątek? <sex> xD czy coś...
Co do próby w piątek to powiem szczerze:

zajęcia mam od 9:00 do 18:15.

Biorąc pod uwagę, że z uczelni do domu jadę samym tramwajem ponad 40 minut + czas na dojście do i z tramwaju oraz czas w domu na zostawienie zeszytów, zjedzenie czegokolwiek itd.

Realnie na to patrząc myślę, że najwcześniej możemy się umówić na 20:00.

Chyba, że zmieni mi się coś na uczelni (mam nadzieję) i będę kończyć w piątki wcześniej - jest taka możliwość. Najwcześniej dowiem się czegokolwiek w czwartek...
HE'S not coming back
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Dla mnie o 20... to za późno... :surrender:

A może możemy tam wcześniej wejść? I dziewczyny uczyłyby tych co nie umieją Beat It, Ty go umiesz, więc nie byłabyś stratna. Hmmm? Mogłabyś przyjść jak tylko się oporządzisz. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
MadziaLenka

po pierwsze wiem jak wygląda kwestia wpuszczania was do szkoły jak mnie nie ma... z reszta miałyście niestety okazje doświadczyć tego w zeszły piątek.

Po drugie nie mamy w planach uczyć teraz Beat It ponieważ priorytetem jest teraz Thriller:P przypominam tylko, że 23.10.2010 czyli w ta sobotę jest Thrill The World:P

Podsumowując polecam poczekać do czwartku - mam nadzieje, że mój plan ulegnie zmianie i będziemy w stanie spotkać się wcześniej.
HE'S not coming back
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Trochę tak... Zatem trzymam kciuki! Thrillera też umiesz. xD

No yeah! xD A gdzie tańczymy o 13, bo ja w nocy nie dam rady, a tego jeszcze chyba nie ustaliłyśmy? :knuje:

Natomiast 30.10.10 Halo-łin jest Nasz. <3
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
MadziaLenka

tak, tak znam Thrillera:D
Zrobimy tak, żeby było dobrze:D :smiech:

co do 23.10.2010 to nie wiem czy będziemy tańczyć o 13 :-/
Mówiąc szczerze nastawiałam się jak na razie tylko na 01:00...

Ale dobrze, że o tym napisałaś przynajmniej się team określi co robimy:P

Ja piszę od razu, że jeżeli chodzi o mnie (o moją obecność o 13:00) to zależy od ilości materiału jaki zadadzą mi na uczelni...
jeżeli będzie tego sporo (+ rozliczenie sie z praktyki) to ja odpadam bo nie ogarnę wszystkiego. Trzeba brać pod uwagę, że następny tydzień = masakra.

23.10.2010 - Ręce i Nogi (Thrill The World i urodziny klubu)
27.20.2010 - moje urodziny:D (jeszcze nie wiem, czy świętowanie odbędzie się tego dnia, ale na pewno tego dnia nie chce myśleć o uczelni i jakiś obowiązkach z tym związanych)
28.10.2010 - Ręce i Nogi (hallowen studencki)
30.10.10 - Ręce i Nogi + The Legends - imprezy hallowenowe
+ impreza z okazji rocznicy naszego zespołu:P
HE'S not coming back
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Właśnie z racji ogromu nauki odpuszczam 23, no i imprezy w tygodniu również... Dlatego musicie mnie zastąpić np. tym czymś w czarne cekiny co wepchneło się bezczelnie i chamsko na Nasz występ. :smiech: :-/
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

ODPOWIEDZ