Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
dh87

MJowisko

Post autor: dh87 »

Ja też pisałam już posta w wątku o MJowisku, ale tam pisałam ogólnikami o imprezie. Bardzo miło było mi spędzając z wami czas przy muzyce MJ. Basia, Karolina, Nati dla mnie wasza obecność była baaardzo ważna! Natpoznan pamiętam to "Streetwalking baby, huh!". I te czułości na sali heh! To co tam się działo było prawdziwe! Szefowo Jenny :) będzie możliwość zobaczenia zdjęć?
I love you most Michel! My ANGEL!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Zdjęcia są już zamieszczone kilka postów wcześniej przez onlyKate,ja je skopiowałam do głównego wątku o MJowisku ;-)
Obrazek

Post autor: natpoznan »

dh87 pisze:I te czułości na sali heh! To co tam się działo było prawdziwe!
Dario kochana, o których czułościach mówisz? :P

A zdjęciami Jeanny niedługo oklei słupy w całym Poznaniu ;)
Awatar użytkownika
Jeanny100

natpoznan pisze:
A zdjęciami Jeanny niedługo oklei słupy w całym Poznaniu ;)
A żebyś wiedziała że okleję :-P
Ale tylko te foty gdzie TY jesteś :smiech:
Obrazek

Post autor: Maria »

Dziękowałam już w temacie MJowiskowym, ale podziękowań przecież nigdy nie jest za wiele :-) Zatem jeszcze raz DZIĘKI OGROMNE za przygarnięcie. Miło było Was poznać. Liczę na kolejne spotkania i rozwój znajomości.

a oto kilka fotek z mojego aparatu, nie używałam go za wiele, bo gdy ujrzałam tyle fleszy, to stwierdziłam, że jest to zbędne http://www.megaupload.com/?d=EVQWKQKB
*gdyby nie działało to krzyczeć
* gdyby okazało się, że to są moje prywatne zdjęcia rodzinne - to też krzyczeć
* gdyby okazało się, że są to zdjęcia mojego sąsiada opalającego tors na balkonie, to nie musicie już aż tak krzyczeć glupija
Jeanny100 pisze:A żebyś wiedziała że okleję Jęzor
a ty Jeanny100 tak nie dokazuj, bo ja mam większą broń w zanadrzu w postaci filmików z Waszymi ekscesami nenene :smiech:

Tak sobie myślałam, że nauczę się drilla z jednego takiego filmiku, ale hmm... to chyba nie jest najlepszy film instruktażowy :smiech:

* uh jeszcze ich nie załadowałam, czasu mi zabrakło, ale na pewno was obdaruję tymże materiałem dowodowym hah.

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

Kochani moi! :*
wpadłam z Anetą na pomysł zorganizowania jakiegoś wypadu na miasto w piątek wieczorem! :)
mam dla Was wszystkich zaproszenia na moją 18 więc koniecznie musimy się spotkać!

Dostałam już barwną i obszerną relację z Mjowska od Anety i Huberta, czytałam też wszystkie Wasze posty:)
bardzo żałuję, że zmorzyła mnie choroba i nie mogłam Wam towarzyszyć.. Wiem, że zdjęcia i opowieści nie są
w stanie oddać klimatu i całej zajebistości imprezy ale przez chwile poczułam się jakbym tam z Wami była :)
oczywiście byłam przez całą noc myślami!

trzymajcie się ciepło i rozważcie ten piątek :)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Jeanny100

Jestem za spotkaniem ;-)
Lista na piątek:
1.janet.em
2.Annie_17
3.Jeanny100

godzina 20.00 Empik ;-)

Dżozefa będzie sprawdzać obecność więc lepiej się pojawiać bo jak nie...
to czeka Was kara w postaci :chlosta:
Obrazek

Post autor: MJ_Angel »

ołł yeah ja też wbijam na spotkanie piatkowe xD

dh87 pisze:I te czułości na sali heh!
haha ojj taak, trza było dac upust emocjom ;)

a co wy myślicie o wypadzie do Warszawy na tą impreze?
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

MJ_Angel pisze:
a co wy myślicie o wypadzie do Warszawy na tą impreze?
Wypowiem się w swoim imieniu.Myślę że taki wypad w moim wykonaniu to byłby bardzo zły pomysł.I nie chodzi tutaj o kwestię finansową ponieważ zaliczyłam kilka spontanicznych wypadów na akcje organizowane przez fanów.Chodzi mi o kwestię faktu iż nadal nie pogodziłam się z tym że nie zobaczę MJa "live"więc lokalizacja gdzie MJ miał koncert plus nagłaśnianie daty 25.06 by mnie zabiło.SORRY.

P.S. Swoją drogą na zlocie też miałam "kryzysy" z tegoż samego względu...zawsze śpiewaliśmy Mu 100 LAT bo On gdzieś tam był na drugim końcu świata i zawsze wierzyłam że kiedyś tam Go sobie z 5 kilometrów zobaczę...niestety od dwóch lat ta nadzieja rozkładana przezemmnie na czynniki pierwsze umiera...
Obrazek

Niestety, ja odpadam w piątek. W ogóle - do października w każdej kwestii odpadam...
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

a mi się nie uda, choćbym chciała... bo od 15:30 będę zaiwaniać 8godzinnym rejsem PKP do Ełku na ślub kumpeli... Wysiądę z tego przybytku o 23:30, jak Wy dawno będziecie po uściskach i po pifku... :(

natpoznań, jak Cię w międzyczasie zobaczę na mieście to nawet sam majkel Ci nie pomoże, tak Cię uszkodzę :P Siedzisz i piszesz bo rektorowi powiem!

jak ja bym się chciała z Wami zobaczyć nie macie pojęcia....
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
natpoznan

weronika_poznan pisze:natpoznań, jak Cię w międzyczasie zobaczę na mieście to nawet sam majkel Ci nie pomoże, tak Cię uszkodzę :P Siedzisz i piszesz bo rektorowi powiem!
Tak jest, szefowa! Obiecuję, że nigdzie się szlajać nie będę :P

Mam nadzieję, że jakoś w październiku też będziecie na piwko chętni :)
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

O ludzie! Jestem podłączona do internetu wkońcu :P

Jestem spóźniona troche no ale i tak dzieki wszystkim za świetne Mjowisko :) Było cudownie i mam nadzieje ze za rok spotkamy sie ponownie w podobnym składzie (mam nadzieje ze wiekszym :))

Zabieram się za ogladanie zdjec.

Jesli chdozi o piatek to raczej tez odpadam... :)

Trzymajcie się :*
Awatar użytkownika
agnieszka1978

:)

Post autor: agnieszka1978 »

Witam serdecznie.....Jeanny100 zapraszala mnie na spotkanie w piątek.....Czy nadal jest ono aktualne? Bardzo chetnie wybiore się z Wami jeżeli zechcecie mnie przygarnąc do siebie. Mam nadzieję że do jutra nic sie nie zmieni i będe mogła przytuptac na Ratajczaka pod Empik...dajcie znać jak co moje GG 7214056
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

spotkanie jak najbardziej aktualne ;)
ale nie o 20 a tak jakos po 21 mysle ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ