Spotkania fanów w Poznaniu
MJowisko
Ja też pisałam już posta w wątku o MJowisku, ale tam pisałam ogólnikami o imprezie. Bardzo miło było mi spędzając z wami czas przy muzyce MJ. Basia, Karolina, Nati dla mnie wasza obecność była baaardzo ważna! Natpoznan pamiętam to "Streetwalking baby, huh!". I te czułości na sali heh! To co tam się działo było prawdziwe! Szefowo Jenny :) będzie możliwość zobaczenia zdjęć?
I love you most Michel! My ANGEL!
Dziękowałam już w temacie MJowiskowym, ale podziękowań przecież nigdy nie jest za wiele
Zatem jeszcze raz DZIĘKI OGROMNE za przygarnięcie. Miło było Was poznać. Liczę na kolejne spotkania i rozwój znajomości.
a oto kilka fotek z mojego aparatu, nie używałam go za wiele, bo gdy ujrzałam tyle fleszy, to stwierdziłam, że jest to zbędne http://www.megaupload.com/?d=EVQWKQKB
*gdyby nie działało to krzyczeć
* gdyby okazało się, że to są moje prywatne zdjęcia rodzinne - to też krzyczeć
* gdyby okazało się, że są to zdjęcia mojego sąsiada opalającego tors na balkonie, to nie musicie już aż tak krzyczeć
Tak sobie myślałam, że nauczę się drilla z jednego takiego filmiku, ale hmm... to chyba nie jest najlepszy film instruktażowy
* uh jeszcze ich nie załadowałam, czasu mi zabrakło, ale na pewno was obdaruję tymże materiałem dowodowym hah.

a oto kilka fotek z mojego aparatu, nie używałam go za wiele, bo gdy ujrzałam tyle fleszy, to stwierdziłam, że jest to zbędne http://www.megaupload.com/?d=EVQWKQKB
*gdyby nie działało to krzyczeć
* gdyby okazało się, że to są moje prywatne zdjęcia rodzinne - to też krzyczeć
* gdyby okazało się, że są to zdjęcia mojego sąsiada opalającego tors na balkonie, to nie musicie już aż tak krzyczeć

a ty Jeanny100 tak nie dokazuj, bo ja mam większą broń w zanadrzu w postaci filmików z Waszymi ekscesamiJeanny100 pisze:A żebyś wiedziała że okleję Jęzor

Tak sobie myślałam, że nauczę się drilla z jednego takiego filmiku, ale hmm... to chyba nie jest najlepszy film instruktażowy

* uh jeszcze ich nie załadowałam, czasu mi zabrakło, ale na pewno was obdaruję tymże materiałem dowodowym hah.
There's a place in your heart
And I know that it is love
Kochani moi! :*
wpadłam z Anetą na pomysł zorganizowania jakiegoś wypadu na miasto w piątek wieczorem! :)
mam dla Was wszystkich zaproszenia na moją 18 więc koniecznie musimy się spotkać!
Dostałam już barwną i obszerną relację z Mjowska od Anety i Huberta, czytałam też wszystkie Wasze posty:)
bardzo żałuję, że zmorzyła mnie choroba i nie mogłam Wam towarzyszyć.. Wiem, że zdjęcia i opowieści nie są
w stanie oddać klimatu i całej zajebistości imprezy ale przez chwile poczułam się jakbym tam z Wami była :)
oczywiście byłam przez całą noc myślami!
trzymajcie się ciepło i rozważcie ten piątek :)
wpadłam z Anetą na pomysł zorganizowania jakiegoś wypadu na miasto w piątek wieczorem! :)
mam dla Was wszystkich zaproszenia na moją 18 więc koniecznie musimy się spotkać!
Dostałam już barwną i obszerną relację z Mjowska od Anety i Huberta, czytałam też wszystkie Wasze posty:)
bardzo żałuję, że zmorzyła mnie choroba i nie mogłam Wam towarzyszyć.. Wiem, że zdjęcia i opowieści nie są
w stanie oddać klimatu i całej zajebistości imprezy ale przez chwile poczułam się jakbym tam z Wami była :)
oczywiście byłam przez całą noc myślami!
trzymajcie się ciepło i rozważcie ten piątek :)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Jestem za spotkaniem
Lista na piątek:
1.janet.em
2.Annie_17
3.Jeanny100
godzina 20.00 Empik
Dżozefa będzie sprawdzać obecność więc lepiej się pojawiać bo jak nie...
to czeka Was kara w postaci

Lista na piątek:
1.janet.em
2.Annie_17
3.Jeanny100
godzina 20.00 Empik

Dżozefa będzie sprawdzać obecność więc lepiej się pojawiać bo jak nie...
to czeka Was kara w postaci

Wypowiem się w swoim imieniu.Myślę że taki wypad w moim wykonaniu to byłby bardzo zły pomysł.I nie chodzi tutaj o kwestię finansową ponieważ zaliczyłam kilka spontanicznych wypadów na akcje organizowane przez fanów.Chodzi mi o kwestię faktu iż nadal nie pogodziłam się z tym że nie zobaczę MJa "live"więc lokalizacja gdzie MJ miał koncert plus nagłaśnianie daty 25.06 by mnie zabiło.SORRY.MJ_Angel pisze:
a co wy myślicie o wypadzie do Warszawy na tą impreze?
P.S. Swoją drogą na zlocie też miałam "kryzysy" z tegoż samego względu...zawsze śpiewaliśmy Mu 100 LAT bo On gdzieś tam był na drugim końcu świata i zawsze wierzyłam że kiedyś tam Go sobie z 5 kilometrów zobaczę...niestety od dwóch lat ta nadzieja rozkładana przezemmnie na czynniki pierwsze umiera...

a mi się nie uda, choćbym chciała... bo od 15:30 będę zaiwaniać 8godzinnym rejsem PKP do Ełku na ślub kumpeli... Wysiądę z tego przybytku o 23:30, jak Wy dawno będziecie po uściskach i po pifku... :(
natpoznań, jak Cię w międzyczasie zobaczę na mieście to nawet sam majkel Ci nie pomoże, tak Cię uszkodzę :P Siedzisz i piszesz bo rektorowi powiem!
jak ja bym się chciała z Wami zobaczyć nie macie pojęcia....
natpoznań, jak Cię w międzyczasie zobaczę na mieście to nawet sam majkel Ci nie pomoże, tak Cię uszkodzę :P Siedzisz i piszesz bo rektorowi powiem!
jak ja bym się chciała z Wami zobaczyć nie macie pojęcia....
Primum non nocere.
Tak jest, szefowa! Obiecuję, że nigdzie się szlajać nie będę :Pweronika_poznan pisze:natpoznań, jak Cię w międzyczasie zobaczę na mieście to nawet sam majkel Ci nie pomoże, tak Cię uszkodzę :P Siedzisz i piszesz bo rektorowi powiem!
Mam nadzieję, że jakoś w październiku też będziecie na piwko chętni :)
- MichaelsAngel
O ludzie! Jestem podłączona do internetu wkońcu :P
Jestem spóźniona troche no ale i tak dzieki wszystkim za świetne Mjowisko :) Było cudownie i mam nadzieje ze za rok spotkamy sie ponownie w podobnym składzie (mam nadzieje ze wiekszym :))
Zabieram się za ogladanie zdjec.
Jesli chdozi o piatek to raczej tez odpadam... :)
Trzymajcie się :*
Jestem spóźniona troche no ale i tak dzieki wszystkim za świetne Mjowisko :) Było cudownie i mam nadzieje ze za rok spotkamy sie ponownie w podobnym składzie (mam nadzieje ze wiekszym :))
Zabieram się za ogladanie zdjec.
Jesli chdozi o piatek to raczej tez odpadam... :)
Trzymajcie się :*
- agnieszka1978
:)
Witam serdecznie.....Jeanny100 zapraszala mnie na spotkanie w piątek.....Czy nadal jest ono aktualne? Bardzo chetnie wybiore się z Wami jeżeli zechcecie mnie przygarnąc do siebie. Mam nadzieję że do jutra nic sie nie zmieni i będe mogła przytuptac na Ratajczaka pod Empik...dajcie znać jak co moje GG 7214056