MJOWISKO 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

To było moje pierwsze MJowisko ;-) Szczególnie Łódzkiej ekipie chciałbym złożyć podziękowania za wspólną zabawe :-)
Obrazek
dh87

było pieknie!

Post autor: dh87 »

Było tak cudownie, że prawie się popłakałam jak wychodziłam. Dla mnie to było jak jakiś cudny seny który niestety musiał się skończyć. Muzyka MICHAELA i ON na dużym ekranie, mili ludzie, cudowna atmosfera. Jedyny problem z jakim się zmagałam to co wybrać. Nie wiedziałam czy tańczyć czy oglądać. Na szczęście znajomi wyciągali mnie sprzed ekranu bo wlepiałam się w niego jak zahipnotyzowana ;). Dlatego wykorzystałam tą noc maksymalnie! KINGA DZIĘKOWAŁAŚ NAM ALE TO MY DZIĘKUJEMY TOBIE BAAARDZO, a ja w szczególności! Do zobaczenia za rok
I love you most Michel! My ANGEL!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No proszę kilka wpisów już przedemną co bardzo mnie cieszy...
Z wrażenia dziś nie zasnę...postaram się coś napocić mam nadzieję sensownego i składnego...Zacznę od tego że na tym zlocie miało mnie nie być-matka kryzys i te sprawy-ale ostatecznie na ostatnią chwilę udało mi się "zebrać" w sobie i na dosłownym spontanie wpakować się do bany relacji POZNAŃ GŁÓWNY-ŁÓDZ KALISKA.A razem ze mną uczyniło to dziesięć innych fanów:weronika_poznań,Duszek,Trinity,MJ_Angel,janet.em,MichaelsAngels +jej przyjaciółka,Hubertous,onlyKate.W Środzie Wielkopolskiej dosiadła się do nas koleżanka Maria.Nie pozostało nam nic innego jak rozkręcenie imprezy już w pociągu-z iloczynami inteligencji nie jest to takie proste ale daliśmy radę nenene Jak zwykle po przybyciu w celu upamiętnienia tego wielkopołomnego wydarzenia cyknęliśmy sobie fote a potem nasze drogi się rozeszły w przeciwnych kierunkach.Ja i Stefa udaliśmy się do koleżanki argo a reszta poznańskich fanów poszła zwiedzić największy skarb Łodzi czyli manufakturę.W końcu iloczynowi inteligencji centrum handlowe jako rozrywka wystarczy,nieważne że u siebie w mieście ma tego od ch.....i trochę....były automaty,zakupy...i jak zwykle nie pojawienie się na zapowiadanej próbie dance_teamowej mimo że wcześniej nawijaliśmy o tym w pociągu,ba nawet wysłałam im smska z info.Automaty wygrały-nic tylko się powiesić :surrender:
Po EKO-obiedzie /dosłownie eko/udaliśmy się we trójkę już z argo i Stefą na miejsce prób...A na miejscu atrakcja goniła atrakcję....Zacznę od tego że o mały włos nie znalazłam się na chirurgi dzięki mojemu serdecznemu przywitaniu z dwa miesiące nie widzianą give_in_to_me.Do teraz zadaję sobie pytanie dlaczego skończyło się to na ziemi w pozycji leżącej przy czym na dole byłam ja-z lekko obitą kapustą :smiech:
No i komentarz Stefy:"Chciałabym to zobaczyć"co tak naprawdę miało przesłanie :ale bym miała zwałę jak bym to zobaczyła.... :chlosta:
Po przywitaniu dance teamu wrocławskiego czekało nas zbieranie chętnych do naszego tańca pokazowego i oczekiwaniu na sprzęcior który był mój ale przyjechał na stopa.A ponieważ czas to pieniądz w międzyczasie oglądaliśmy próby szczecińskiego dance_teamu który zaskoczył nas tym i owym.Później były próby wspólnie i osobno,znów wspólnie aż się nie zsynchronizowaliśmy.Okazało się to banalnie proste tylko biedna give_in_to_me przeżywała czy wszystko pójdzie okej.Jak się później okazało całkiem niepotrzebnie bo owacje były na stojąco.
To tyle z części nieoficjalnej.
Część druga po krótkiej przerwie....
Nie będzie żadnej przerwy jak spontan to spontan ;-)

Tłumy ludzi,widzę tłumy ludzi przed kinem i wielką kolejkę przed wejściem.W międzyczasie dojechała druga część poznańskich fanów w kładzie:Daria,Jacek+żonka,natpoznań oraz Basia którzy nie chcieli zwiedzać manufaktury tylko bezpośrednio uderzać do celu ;-) W kinie czekał na nas poczęstunek w postaci różnego rodzaju ciasteczek oraz mleka marki mleka...które przywiozłam do Pozka ze sobą....ponieważ mam uczulenie na mleko :smiech: I znów oczekiwanie w tłumie mjówek na otwarcie sali kinowej i zajęcie niekoniecznie miejsc które widniały na naszych biletach...Później było przywitanie przez Kingę oraz jej świtę...
Zobaczyliśmy projekt płyty która niedługo powstanie oraz film którego tytułu nie pamiętam :smiech: Dokument był w orginalnej wersji ale nie było to problemem ponieważ bardzo obrazowo pokazywał o co kaman-ja miałam tłumacza przy boku więc tym bardziej cód,miód i orzeszki.Przed filmem obejrzeliśmy przypomnienie MANIFY 2005 w której brałam udział i był to mój pierwszy kontakt realny z MJPT.
Oprócz podpierania ścian,rozmów ze znajomymi fanami i integrowaniu się z nieznajomymi mi fanami,dylaniu na parkiecie pzreznaczyłam kupę czasu na zdokumentowaniu tej imprezy w postaci wciskania spustu migawki w mój aparat :smiech: Od razu uprzedzam pytania :już niebawem a nawet dzisiaj zdjęcia pojawią się na forum jeśli tylko jeden z iloczynów inteligencji dokona tego códu nenene
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona podejściem organizatorów co do prowadzenia imprezy.Chodzi mi to o stałe elementy MJowiska takie jak np.konkurs taneczny w którym to przeistoczyliście się w jury rodem z programu "YOU CAN DANCE",wnieśliście dużą dawkę humoru którego chyba nikt na sali się nie spodziewał.O północy był tort i szampan a chyba jeszcze przed tym pyszne jedzonko z mojej ulubionej restauracji o nazwie KFC :mniam: Sorry czas mi się miesza i nie jestem w stanie ułożyć wszystkiego w porządku chronologicznym a prawie nic z procentami nie piłam.No bo co to jest pifo redd's :smiech: Gratuluję zwycięzcy konkursu jak i pozostałym uczestnikom występu przed tak wymagająca publiczbnością jaką są fani MJa którzy jak wiemi wiedzą że diabeł tkwi w szczegółach.Drogi zwycięzco twój występ na BIS powalił wszystkich na kolana-owacje na stojąco to chyba najlepsza nagroda tego dnia.Nie licząc nagrody zgarniętej z rąk szanownego "jury".
Z początku obawiałam się jak tyle osób pomieści się na parkiecie ale jeżeli organizatorem jest KINGA takie pytania wydają się nie na miejscu.Projekcje na dużym ekranie to strzał w dziesiątkę...nie uwierzycie-były puszczane dwa koncerty MJa i w obydwóch zdążyłam na mój ulubiony kawałek "Billie Jean" :lal: Zobaczyć i umrzeć...zgon był na końcu imprezy :-P
Chciałabym podziękować w imieniu dance_teamów za możliwość pokazania się na parkiecie w takich kawałkach jak "Thriller" i "The Drill" mimo że był to spontan.Dziękuję tancerzom za wkład i serce jakie przygotowali żebyśmy wszyscy mogli to zadylać bez względu na pewne drobne elementy które udało nam się ostatecznie skorygować.Tancerze-byliście świetni. :dance: Za rok musimy to powtórzyć.

Dla mnie to był piąty zlot w którym miałam zaszczyt uczestniczyć.Ale ta atmosfera i emocje sprawiają że zawsze jest dla mnie pierwszym na który odliczam dni po zakończeniu poprzedniego.Jestem dumna z tego że należę do społeczności MJPT i mogę uczestniczyć w tego typu wydarzeniach,poczuć rodzinną atmosferę z ludzmi którzy czują to samo co ja.

KINGO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY za organizację,radość którą się z nami dzieliłaś i niegasnący power który udzielał się nam wszystkim.
:hug: :hug: :hug:
JESTEŚ THE BEST

Dziękuję również wszystkim uczestnikom MJowiska za to że byliśmy razem tego dnia.Wreszcie wiem kto to jest majkelzawszespoko.
Rzeczywiście jest spoko. ;-)

POZNAŃ-jak zwykle daliśmy czadu. :happy:

STEFA-dziękuję ze wszystko,że dzięki Tobie miałam możliwość bycia w tym dniu właśnie tam.Dla Ciebie to był pierwszy zlot-mam nadzieję że data 29 sierpnia będzie na stałe zarezerwowana na te właśnie imprezę.Dzięki za ogarnianie wszystkiego wkoło,super ludowe dylańce na parkiecie i uśmiech na papie od ucha do ucha. :hug:
NATPOZNAŃ-Ty mały motorku taneczny,bez Ciebie zlot to nie zlot :mj:
ONLYKATE-iloczyn inteligencji? :chlosta:
TRINITY,MJ_ANGEL,MICHAELSANGELS,JANET.EM,DUSZEK,HUBERTOUS-dzięki za super emocje w drodze i przez cały czas trwania imprezy ;-)
JACKU-miło Was było znów widzieć,w przyszłym roku powtórka? :knuje:
DARIA,BASIA-dzięki za to że byłyście ;-)
MONIKA75-dziękuję za odciążenie mnie od tachania przez pół Łodzi sprzętu muzycznego,to nic że w oczekiwaniu na niego prawie mnie ukamieniowano-JESTEŚ WIELKA ;-)
EKIPO WROCŁAWSKA-zabawa z Wami to sama przyjemność,jesteście nizwykle towarzyskimi ludkami,pozdrawiam ściskam i całuję każdego z Was ;-)

Dziękuję Wam wszystkim za to że byliście i stworzyliście tę niepowtarzalną atmosferę.DŻoZeFa WAS LOFFCIA :hug:

GIVE_IN_TO_ME-za powitanie,porywanie na parkieta,za trzymanie głowy na karku kiedy trzeba było i za WROCŁAW :hug:
ARGO-za pyszny obiadek i zorganizowanie nam czasu,za to że byłaś z nami,emanuje od Ciebie niezwykłe ciepło.Jestes THE BEST :calus:
DRUGA POŁOWO give_in_to_me-dzięki za pogawędki o foto,pilnowanie sprzętu,cykanie fot i super zabawę ;-)
BICHAN-Ty już wiesz za co :hug: to kiedy widzimy się w Poznaniu?
LA_PANTERA_ROSA-podpis na ręce to mega sprawka była ;-)

Dziękuję też wszystkim innym znajomym z którymi w przelocie się witałam i z którymi miałam możliwość zamienić słówko. :hug:

WSZYSCY BYLIŚCIE THE BEST
loveMJPT

Pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłym roku ;-)

P.S.Dziękuję również moim towrzyszom w drodze powrotnej Mandey+Renata,DJ SCARECROW ;-)
Ostatnio zmieniony pn, 30 sie 2010, 16:03 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 11 razy.
Obrazek

Post autor: billiejean89 »

DaX pisze:Było elegancko a ten nasz taniec remixa billlie jean (z tancerzem)
Ah, to Ty mały tancerzu! :)))) Wymiatasz ;)

To było moje pierwsze MJowisko ale na pewno nie ostatnie! ;) Dzięki wszystkim za zabawę do bialego rana ;) Było super.

Aha, no i nigdy nie zapomnę naszej powrotnej podróży ;)) co tu tak cicho? hahaha

Ej, Ty też na zlot? :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

jestem zachwycona MJowiskiem 2010 :) to był mój pierwszy raz i jestem z niego w pełni usatysfakcjonowana :P
dziękuję moim krakowskim dziewczynkom za wspólną zabawę- nigdy nie zapomnę naszych wspólnych wygibasów na scenie w sali kinowej, w szczególności przy TWYMMF :happy:
i respect dla naszego "małego billie jean" japrosic
do zobaczenia za rok na MJowisku a może i wcześniej bo we wrześniu wWarszawie :diabel:
Awatar użytkownika
I'm Little Susie

Post autor: I'm Little Susie »

Ojoj, wrażeń tyle, że nie wiem, o czym napisać... Tyle się działo!

Tak właściwie to byłam wszędzie i nigdzie, robiłam wszystko i nic i nagle oto znajduję się w domku i to piszę... Gdzie się podziała ta noc?!... I dlaczego tak szybko się skończyła?!... :knuje:

Szkoda mi troszku, że się spóźniłam i przybyłam dopiero o 20.05 - coś mi jednak z MJowiska umknęło :( Biorąc jednak pod uwagę różne dziwne okoliczności dobrze, że w ogóle dotarłam :) I bardzo się z tego cieszę :)

Ach, miło było spotkać się znów z dawno nie widzianą ekipą, namajkelizować się przed nowym rokiem szkolnym (który już... nie może mi to normalnie przejść przez klawiaturę... za 2 dni :wsciekly: !) No i pooglądać MJ'a w mega wersji - taka miła odmiana od monitora ;P Smooth w duuuuuużej wersji..... Miodzio!

Na razie mój musk trochę odmawia współpracy, bo dopiero co do domku wróciłam i jeszcze nic nie odespałam, więc jak już się zrestartuję to być może napiszę coś bardziej logicznego i spójnego ;)

Póki co pozdrawiam wszystkich - tych z którymi spędziłam tę cudowną noc i wszystkich uczestników MJowiska 2010 - mojego pierwszego, niezapomnianego :D I, mam wielką nadzieję, do zobaczenia na Bemowie!
http://grono.net/chat/#michaeljacksonfoundation/forum/

Michael Jackson Fundation - dołącz do nas! Pomóż nam uzdrawiać świat!
Awatar użytkownika
kubawalter

DaX pisze:Było elegancko a ten nasz taniec remixa billlie jean (z tancerzem) :D dzieki wszystkim za impreze a szczegolnie KIndze ;D :mj: :mj: :mj:

PS:. Do zobaczenia na Bemowie ;D
Jesteś Genialny w tym co robisz,widać ze wkładasz w to całe swoje serce ;-) Wszystkiego Dobrego ci życze japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Już wstałam.
Na razie jestem w stanie wydusić tylko DZIĘKUJĘ :)

I to: http://www.mmlodz.pl/10335/2010/8/29/zl ... anged=true
Kto dziś nie zna utworu "Billy Jean"?
:smiech:
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

Chciałam podziękować wszystkim za towarzystwo ;-) A przede wszystkim dla Małego BJ za niezapomniane chwile. Nigdy nie przestawaj robić tego co robisz, bo masz to we krwi. I nie ścinaj włosów :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
ona

Post autor: ona »

Za rok, choćby się waliło i paliło - ja też tam będę! ;)
Awatar użytkownika
kubawalter

ioreta pisze:Już wstałam.
Na razie jestem w stanie wydusić tylko DZIĘKUJĘ :)

I to: http://www.mmlodz.pl/10335/2010/8/29/zl ... anged=true
Kto dziś nie zna utworu "Billy Jean"?
:smiech:
Tylko 5 zdjęc ??? Łeee... :surrender: Ale cóz,te nasze miejskie portale :smiech:
Iza czekamy na zdjęcia,nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Niewiarygodny był ten zlot, naprawdę, szybko musiałam wracać do domu, ale to co zobaczyłam było zjawiskowe.. poprostu nieziemskie.. :-) :-) :-)

To wszystko, ta cała oprawa, sala kinowa dla fanow, mleko i ciasteczka :smiech: po porostu sam wdzięk, urok, czar.. ;-)

No i materiał z Manife 2005 w której zaszczyt mialam uczestniczyć..

Do zobaczenia za rok, napewno, wcześniej na Bemowie- przybywajcie tłumnie prosze.

Jeszcze raz dzięki japrosic
Awatar użytkownika
Fanka MJ'a

Post autor: Fanka MJ'a »

Jedno słowo: DZIĘKUJE!!!!!!!!!!!!!!
:mj:
"In the promise of another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heart."

You rock my world, Michael!!!
E2

Post autor: E2 »

To było także i moje pierwsze Mjowisko. Było cudownie. Dziękuję wszystkim za to, że mogłam Was poznać i bawić się do samego rana.
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Dziękuje Wam za MJowisko, za wspaniałe chwile z Anią WMJ, @netką i anne ale przede wszystkim za to, że wkrótce będzie tablica na Bemowie. Dziękuję w imieniu swoim i mojej córci. Będziemy z kwiatkiem, na pewno!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Zablokowany