Mam apel, wezwanie dla tych co nie rozumieją fenomenu futbolu, nie lubią piłki nożnej. Panie , Panowie jeśli chcecie zobaczyć,poczuć fenomen, piekno futbolu to jutrzejszy dzień poświęćcie na oglądanie TV. Jutro pojawi się to co w futbolu najważniejsze. Serio! Technika,finezją,wyrachowanie,kunszt,mądrość,zdecydowanie,genialność. To wszystko będzie jutro. A jeśli nie ? To nie liczcie na to , że będe się tłumaczył z tych słów.

Jutrzejsze mecze zapowiadają sie pasonująco.Wiem że dla wielu z Was ten dzień nie nastraja do oglądania niczego innego oprócz Michaela. Ale ja zamierzam go uczcić lamką (kuflem) dobrego alkoholu oglądając dobre widowisko sportowe, a nie stojąc i płacząc na jego cześć gdzieś w obcym mi miejscu. I mam takie przekonanie ,że MJ specjalnie spowodował to że w tym dniu rozgrywają sie tak pasjonujące mecze.Michaelu Jacksonie dziękuje Ci.
Chile nie tylko moim zdaniem , grają w tym turnieju najbardziej widowiskową piłke i ich starcie z najlepszą drużyną Europy zapowiada się pasjonująco.
Edytuje jutro do południa na 100%
Ci którzy jutrzejszy dzień zamierzają spędzieć w inny sposób,organizując czy też biorąc udział w innych rozrywkach. Pozdrawiam. Życze powodzenia i wierności!
Edit
O Włochach ?w ogóle nie wspominam. Albo nie. Wspomne.
Przykro mi to pisać, ale niestety Trzeciak miał racje!!
Edytuje poprzez napisanie nowego postu .