wytrzymam ale nie mogę być wszędzie w jednym miejscu... a nie chciałabym żeby mnie coś ominęło... i chcę wiedzieć czy mam "szukać" rozrywek czy nie bo nie będzie... :P
DirtyLily pisze:wytrzymam ale nie mogę być wszędzie w jednym miejscu... a nie chciałabym żeby mnie coś ominęło... i chcę wiedzieć czy mam "szukać" rozrywek czy nie bo nie będzie... :P
Jutro się wszystko wyjaśni.. no a przynajmniej część się wyjaśni Do zobaczenia jutro kochani!
doriseq pisze:DirtyLily napisał:
Damian a powiedz cyz będzie coś więcej? Bo niby było, że "impreza owiana jest tajemnicą"... ale czy coś będzie możesz powiedzieć... :P
Tajemnica to tajemnica, do jutra wytrzymasz chyba coo?
Taa,
nawet ja nie mogę zdradzić jakie nowe niespodzianki MJowe dla Was przygotowałem i nie mówię o remixach
Detox pisze:Ja wpadam do was jutro.. Dzisiaj nie da rady.
Spokx, to zapraszam do mnie na "dzień dobry"
W piątek na imprezie nie zabraknie minuty ciszy w odpowiednim momencie, więc chusteczki mogą być wskazane.
Bo jak już mnie znacie: "lubie dawać do pieca" oczywiscie tego muzycznego.
A w sobotę pamiętajcie zbiórka pod klubem o 21:00.
Opcja dla spóźnialskich: 20:30
Jeszcze raz powtórzę plan, co by ludzie nie pytali i nie szukali:
25.06.2010 (piątek) godz. 19:00 "Moonwalker"
- "Nasze Kino" ul. Podmurna 14 Toruń
25.06.2010 (piątek) godz. 21:00
"Michael Jackson's - In Memory Of The King Of Pop Chapter I"
- "Pod Arsenałem" ul. Dominikańska 9 Toruń
- - - - - - - - - -
26.06.2010 (sobota) godz. 15:00 "Dangerous Live In Bucharest"
- "Nasze Kino" ul. Podmurna 14 Toruń
26.06.2010 (sobota) godz. 21:00
"Michael Jackson's - In Memory Of The King Of Pop Chapter II"
- "Gottica" (Ratusz) ul. Rynek Staromiejski 1 Toruń
kiedy bilety będą do kupienia? przed 19 w kinie ?
nikogo nie znam z Fanów..eh będę sama
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
opowiadajcie wrażenia ! ;)))) mnie nie było...chciałam ten dzień jednak spędzić sama na sama z Michaelem i filmem This Is It.
Może jakieś fotki będą ?
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?