Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop 25-27.06TORUŃ

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
777

Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop 25-27.06TORUŃ

Post autor: 777 »

Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop

25. / 26. / 27. czerwca 2010 - Toruń

Agencja Eventowa i Konferansjerów G-POINT EVENTS
z wielką przyjemnością zaprasza na trzydniowy
Oficjalny Ogólnopolski Zlot Fanów Króla POP.

W pierwszą rocznicę śmierci Michaela Jacksona,
pełen magii Toruń zmieni się w stolicę kultu Króla Pop.

"Michael Jackson's - In Memory Of The King Of Pop"
to coś znacznie więcej, niż zwykły klubowy event !!!
To przede wszystkim uroczysty hołd złożony nieśmiertelnemu Michaelowi Jacksonowi !!!
Jego legenda, podobnie jak pamięć o nim samym na zawsze żyć będzie w naszych duszach, sercach i umysłach a jego muzyka rozbrzmiewać będzie aż do końca świata.

"Michael Jackson's - In Memory Of The King Of Pop" to m.in.

- cykl klubowych eventów, o których oprawę muzyczną zadba jedyny i niepowtarzalny DJ ERWIN
- seria seansów kinowych, podczas których można będzie obejrzeć niezapomniane filmy i koncerty Króla POPu
- cykl pokazów ulicznych, m.in. fireshow z wykorzystaniem najpopularniejszych choreografii Michaela Jacksona
- przemarsze ulicami miasta, upamiętniające Wielkiego Gwiazdora
- oraz liczne niespodzianki owiane tajemnicą organizatora

Na trzydniowy event do grodu Kopernika zapraszają:
- Agencja Eventowa i Konferansjerów G-POINT EVENTS
- maestro DJ ERWIN
- mistrz ceremonii JC Jackson
- oraz liczni sponsorzy, patroni medialni oraz partnerzy zlotu.

Obrazek

Więcej szczegółów oraz przedsprzedaż biletów na stronie patronu medialnego:
www.michaeljackson.pl

Impreza sygnowana:
Obrazek

Dziękuję za przyklejenie tematu
Ostatnio zmieniony czw, 27 maja 2010, 3:31 przez 777, łącznie zmieniany 4 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Będę :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

Ja oczywiscie tez bede!
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

I co to będzie typowa impreza z tańcami i alkoholem????
Kurde, jak dla mnie to co najmniej dziwne w rocznicę ŚMIERCI naszego Michaela tańczyć i bawić się.
Raczej myślałam, że jako społeczność MJPT przeżyjemy ten dzień w ciszy, że będzie to dzień pamięci, hołdu i wspomnień.
Widzę , że jednak nie dla wszystkich.
To moje zdanie.

Jak widać na załączonym obrazku nie będzie mnie na tym evencie.
Dziękuję, bez odbioru.
Obrazek
Awatar użytkownika
damian1985

Post autor: damian1985 »

billiejean89 pisze:I co to będzie typowa impreza z tańcami i alkoholem????
Kurde, jak dla mnie to co najmniej dziwne w rocznicę ŚMIERCI naszego Michaela tańczyć i bawić się.
Raczej myślałam, że jako społeczność MJPT przeżyjemy ten dzień w ciszy, że będzie to dzień pamięci, hołdu i wspomnień.
Widzę , że jednak nie dla wszystkich.
To moje zdanie.

Jak widać na załączonym obrazku nie będzie mnie na tym evencie.
Dziękuję, bez odbioru.
No cóż... przecież nikt nie zmusza Cię do uczestnictwa w zlocie a to czy ktoś będzie spożywał alkohol czy może coś nieco lżejszego to tylko i wyłącznie sprawa indywidualna. Zlot powstaje w celu uczczenia pamięci Michaela Jacksona i złożenia mu hołdu a nie w celu "upicia się". Chyba dużo przyjemniej będzie spędzić te kilka dni spotykając się w gronie prawdziwych fanów i przypominając sobie najlepsze momenty kariery naszego Króla a przy tym oddając się refleksjom niż spędzać ten czas w samotności i w milczeniu no ale jak już napisałem... kwestia indywidualnego podejścia do tematu. Tak czy inaczej pozdrawiam :mj:
Awatar użytkownika
billiejean89

Jasne.. każdy czuje inaczej i każdy wie jak powinien spędzić ten czas, ja jak już wspominałam zamierzam inaczej "podejść' do tego dnia.
Pozwól jednak, że odniosę się do części Twojej wypowiedzi.

damian1985 pisze:a to czy ktoś będzie spożywał alkohol czy może coś nieco lżejszego to tylko i wyłącznie sprawa indywidualna. Zlot powstaje w celu uczczenia pamięci Michaela Jacksona i złożenia mu hołdu a nie w celu "upicia się"
Jak najbardziej szanuję decyzję każdego , ale na miłość Boską ,alkohol w takim dniu? Dla mnie ważnym, magicznym, pełnym smutku i refleksji.
Ale oczywiście każdy może robić co chce, ja wyrażam tylko swoją opinię do której mam prawo, jak każdy z Was.

damian1985 pisze:Chyba dużo przyjemniej będzie spędzić te kilka dni spotykając się w gronie prawdziwych fanów i przypominając sobie najlepsze momenty kariery naszego Króla a przy tym oddając się refleksjom niż spędzać ten czas w samotności i w milczeniu
Z miłą chęcią przyjadę do Torunia 26.06 na zlot, na spotkanie, ale nie na imprezę
Tego dnia (25) na pewno nie spędzę sama, będą ze mną moi przyjaciele, którzy myślę, że mają takie same zdanie jak ja.

damian1985 pisze:Tak czy inaczej pozdrawiam
Również pozdrawiam.
Obrazek
Awatar użytkownika
damian1985

Oczywiście zapraszam na każdy dzień zlotu. Bez względu na to, czy pojawisz się 25 czy też 26 czerwca to i tak nie ominą Cię liczne atrakcje :happy: Zapraszam do wspólnych refleksji i jednoczenia się z fanami podczas czerwcowego eventu.
Awatar użytkownika
billiejean89

damian1985 pisze:Oczywiście zapraszam na każdy dzień zlotu. Bez względu na to, czy pojawisz się 25 czy też 26 czerwca to i tak nie ominą Cię liczne atrakcje :happy: Zapraszam do wspólnych refleksji i jednoczenia się z fanami podczas czerwcowego eventu.
Dzięki. Myślę , że jeżeli nic się nie zmieni to pojawię się na spotkaniu 26 czerwca razem z moją stałą ekipą : badsusie, E2 i dobrzi
Pozdrawiam. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

Heh.. program przywołuje miłe wspomnienia.... :-)
klub, seanse filmowe, przemarsze, tańczenie układów Michaela...............
trochę jak na zeszłorocznym MJowisku czy imprezie przy okazji premiery THIS IS IT tylko właśnie inne okazje i tam wszystko było zgrane na jeden dzień.... ech... Obrazek
siadeh_ dziękuję raz jeszcze :-)

zastanawiam się czy ludzie dadzą radę wyrwać się ze swojej codzienności, rzeczywistości na 3 dni.. ale pewnie się okaże.....

a i mam takie pytanko dotyczące:
777 pisze:Oficjalny Ogólnopolski Zlot Fanów Króla POP.
co czyni tą imprezę Oficjalnym Ogólnopolskim Zlotem?
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Awatar użytkownika
damian1985

Estrella - kto pyta, nie błądzi :happy:

Jako prezes G-POINT EVENTS, nie mogę udzielić Ci odpowiedzi na Twoje pytanie z uwagi na fakt, że jestem związany tzw. tajemnicą handlową oraz marketingową. Istnieją pewne niezwykle istotne czynniki mające decydujący wpływ na to, czy pewnego rodzaju przedsięwzięcia mogą być mianowane "Oficjalnym Ogólnopolskim Zlotem Fanów Króla Pop" czy też nie. W przypadku eventów organizowanych przez moją agencję wszelkie niezbędne do tego celu przesłanki zostały spełnione a co za tym idzie, czerwcowe przedsięwzięcie uzyskało status "Oficjalnego Ogólnopolskiego Zlotu Fanów Króla POP"... uwierz mi, droga do uzyskania takiego statusu jest długa i zawiła.
Awatar użytkownika
Malenka35

Post autor: Malenka35 »

Hm no cóż w pewnym sensie poprę billiejean89. WYobrażałam sobie trochę inaczej obchodzenie rocznicy śmierci Michaela. Uważam, że powinniśmy dać najpierw coś od siebie a potem może jakaś projekcja, coś bardziej intymnego. Każdy robi jak uważa, z drugiej strony rozumiem,że ściągnięcie ludzi w innym celu mogłoby być utrudnione. Michael dawał tyle od siebie innym, bycie jego fanem to nie tylko słuchanie jego muzyki, taniec, imprezy ale chyba coś więcej.
Rozumiem, że możecie się ze mną nie zgadzać.
Myślałam po prostu, że stać nas na coś więcej :(
Nie miałam zamiaru nikogo urazić każdy ma przecież prawo przeżywać ten dzień po swojemu i ja to szanuję.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja również chciałabym wiedzieć co czyni tę imprezę oficjalnym zlotem?
Ponieważ jeśli mnie pamięć nie myli oficjalne zloty dotychczas odbywały się w sierpniu w okolicach daty urodzin Michaela.I jeszcze jedno pytanie:czy ta impreza ma jakiś związek z MJPT w sensie organizacyjnym?

p.s na pytanie numer dwa już otrzymałam odpowiedz.
Obrazek

Post autor: DirtyDiana92 »

Będę będę!
"Lepiej iść i upadać niż całe życie klęczeć.."
MJ
moon_song

Post autor: moon_song »

Naprawde nie jest trudno Was rozgryzc ;-)
"Wykupienie" sobie prawa do czegos to nie wszystko.
Zloty fanow do tej pory odbywaly sie w Lodzi z tego co mi wiadomo, przez szereg lat. Stalo sie to tradycja. Tradycja to cos takiego... wiecie... co powinno sie szanowac, pielegnowac i reki nie podnosic.
Przypomina mi sie sytuacja z Ewa, ktora chciala/proponowala przeniesc MJowisko do Warszawy.
Nieladnie z Waszej strony.
Tyle ode mnie.
Mnie na pewno nie bedzie. Nawet gdybym byla w kraju. Za to do Lodzi na tradycyjny OGOLNOPOLSKI ZLOT FANOW pewno przyjade. Kiedys trzeba zaczac ;-)
Amen.
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
damian1985

Jeanny100 pisze:
Ja również chciałabym wiedzieć co czyni tę imprezę oficjalnym zlotem?
Ponieważ jeśli mnie pamięć nie myli oficjalne zloty dotychczas odbywały się w sierpniu w okolicach daty urodzin Michaela.I jeszcze jedno pytanie:czy ta impreza ma jakiś związek z MJPT w sensie organizacyjnym?

p.s na pytanie numer dwa już otrzymałam odpowiedz.
Oczywiście, oficjalne zloty odbywały się i z tego, co mi wiadomo nadal odbywają się w Łodzi w okolicach daty urodzin Michaela ale równie dobrze można w tym miejscu zadać pytanie "co czyni je oficjalnymi zlotami ??". Wyłącznym organizatorem czerwcowego zlotu jest Agencja Eventowa i Konferansjerów G-POINT EVENTS i mjpt nie ma z tym nic wspólnego poza obecnością wątku na tym forum, nie ukrywam jednak, że bardzo chętnie nawiązałbym współpracę z MJPT przy organizacji tego typu eventów ale gdy jakiś czas temu zaproponowałem MJPT objęcie patronatu nad jedną z imprez, które już się odbyły, to niestety nie wiedząc czemu spotkałem się z odmową... A co za tym idzie nie proponowałem współpracy w żadnym zakresie przy kolejnych eventach. Jeśli jednak kiedyś w przyszłości nadarzy się okazja do nawiązania współpracy i propozycja zostanie wysunięta przez MJPT to oczywiście rozważę wszelkie za i przeciw ale nie ukrywam, że chętnie połączyłbym siły. Co do pytanie "co czyni czerwcowy zlot oficjalnym" - tak jak już wcześniej pisałem - takie informacje stanowią m.in. tajemnicę handlową i nie wolno mi ich wyjawiać, ale wiele czynników zewnętrznych ma tutaj decydujący wpływ i to właśnie te czynniki sprawiają, że pewne przedsięwzięcia są mianowane "oficjalnymi".
ODPOWIEDZ