Ogólnopolski zlot fanów 25.06.2010 w Krakowie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
DooDoo Forever

Post autor: DooDoo Forever »

Ludziska, no i jakieś konkrety już? Możecie już oficjalnie podać godzinę i miejsce spotkania? Ewentualnie czy coś trzeba ze sobą zabrać..?

Pozdrawiam wszystkich:)
Obrazek
I miss you so much...
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

nie chcę spamować, więc informuję, iż plakat znajduje się w wątku "25.06.2010 - co robimy?" i jest to post moni (różowe rajtki :smiech: ).szukać w postach z dnia 16.06.2010
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
kasiash

Post autor: kasiash »

mieszkam jakieś 30 km od krakowa ;D
jestem zdecydowanie "ZA" !
mam nadzieje ze aktualne to jest jeszcze (?)
Who's Bad

Post autor: Who's Bad »

Witam wszystkich ;) Jestem nowa i nie bardzo jeszcze orientuję się w tym forum więc proszę o cierpliwość ;P W każdym bądź razie chciałam powiedzieć, że przyjadę w piątek do Krakowa (nie mogę się doczekać ^^), co więcej staram się zebrać trochę fanów ze sobą, którzy nie są zarejestrowani na forum. Mam takie pytanie, czy jest w końcu ustalona pora/godzina o której spotykamy się na tych Bulwarach? I dobrze rozumiem- to będzie piątek? Bo już różne wersje czytałam... o_O
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

kasiash pisze:mam nadzieje ze aktualne to jest jeszcze (?)
Who's Bad pisze:Mam takie pytanie, czy jest w końcu ustalona pora/godzina o której spotykamy się na tych Bulwarach? I dobrze rozumiem- to będzie piątek? Bo już różne wersje czytałam...

Wcześniejsze plany, o których pisałam są nieaktualne, ponieważ po drodze doszło do rozłamu, niestety, i plany przepadły..
Ale jeśli ktoś jest zainteresowany spędzeniem piątku razem (bo już dostałam takie głosy) i w inny sposób niż na imprezie, w sposób bliski Michaelowi, to kierunek do mnie na pw lub na forum www.anewhope.fora.pl

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

Kieruję to szczególnie do najmłodszych, którzy na imprezę nie będą mogli wejść, a mimo to chcą spędzić ten dzień razem. Mimo wszystko obiecałam wam ten zlot i jest mi przykro, że nie doszedł do skutku..

LOVE
Awatar użytkownika
Malenka35

Post autor: Malenka35 »

Witam serdecznie!
Tak jak pisała PP impreza się rozsypała. Ja natomiast tak jak pisałam wcześniej zamierzam iść z prezentami do dzieciaczków. Otrzymałam 7 paczek z zagranicy, mam prawie 2 walizki upominków i czuję się zobowiązana w stosunku do moich przyjaciół aby je rozdać. Upominki są skromne, głównie jakieś pluszaki, trochę słodyczy. Każdy kto przyjedzie i chce może taki upominek zakupić dosłownie za parę złotych. Nie liczy się kwota, tylko serce :)

Gdyby ktoś się chciał przyłączyć do mnie to zapraszam - każdy jest mile widziany.
Jestem w Krakowie już w południe w piątek i zostaję - taką mam nadzieję do niedzieli, wieczorem w piątek wybieram się do klubu :mj: . Ale w sobotę chciałabym udać się z prezentami do dzieciaków.
pozdrawiam i mam nadzieję że do zobaczenia :love:
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight "
Awatar użytkownika
intelmet

z tego co wiem, na sobotę też jest coś planowane, także czekajcie na info.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Na sobotę stowarzyszenie Make That Change planuje imprezę all ages. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
aokins

Post autor: aokins »

Ja jednak planuję swój udział w imprezie dopiero po 23.26, więc jak ktoś chętny, niepełnoletni to zapraszam na wspólne spotkanie pod Gwiazdą tak ok. 23.
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Agnieś, no to może Cię odwiedzę pod gwiazdą? ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Stowarzyszenie Make That Change serdecznie zaprasza wszystkich fanów oraz sympatyków twórczości Michaela Jacksona na wieczór fanów, który odbędzie się w 26.06.

W planie:
- czytanie poezji MJ-a,
- karaoke,
- rozmowy i świetna zabawa.
- kilka słów na temat stowarzyszenia, czyli Make That Change i Earth Song Day,

Start o 17 w Cafe Filmowa (w budynku Kina Kijów).

Brak ograniczenia wiekowego, jedyny feler to składka na wypożyczony sprzęt. (musimy uzbierać 100zł). ;-)

Jeśli ktoś będzie miał ochotę coś zaprezentować proszę o info na pw.

Zapraszamy! ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

aokins

Post autor: aokins »

Dzwonku, to umówmy się wszyscy niebalangowicze lub niepełnoletni, choć Ty akurat do żadnej z tych kategorii nie należysz:) - minuta ciszy, odtańczymy Will you be there?? i dołańczmy do imprezki, co? Pisz do mnie na GG lub na komórkę.
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Dzwonku, to umówmy się wszyscy niebalangowicze lub niepełnoletni, choć Ty akurat do żadnej z tych kategorii nie należysz:) - minuta ciszy, odtańczymy Will you be there?? i dołańczmy do imprezki, co? Pisz do mnie na GG lub na komórkę.
Ale ja nie umiem WYBT...:smutek:

Ja generalnie będę na imprezie od początku, ale mogłabym Was odwiedzić i potem możemy razem iść do klubu. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
intelmet

Obrazek
w zależności od ilości uczestników imprezy
koszt wejściówki jest minimum
10 zł - przy dużej ilości osób
maks 20 zł przy mniejszej ilości uczestników.
Cena zawiera wynajem sprzętu.

adres:
Filmowa Cafe - KIJÓW.CENTRUM
al. Krasińskiego 34
30-101 Kraków

Mam jednak nadzieję, iż zarezerwowaliście ten czas dla MJ`a i zechcecie zaszczycić nas swoją obecnością

Zapraszamy

W imieniu Make That Change

intelmet
ODPOWIEDZ