Nasze blogi i stronki www
Mój blog-moje myśli
http://king-mj.blog.onet.pl/
Blog www.king-mj.blog.onet.pl powstał w lipcu 2009 roku.Początek bloga promowały tłumaczenia autobiografii Moonwalk autorstwa samego Michaela Jacksona.
Potem zaczeły powstawać odcinki fanmada czyli fikcyjnej opowieści o życiu Michae Jacksona oczami kobiety , imieniem Katey z która wiele go połączyło .Ale , zeby nie psuć Waszej ciekawości na tym skończę.Jak potoczą się dalsze losy , przeczytajcie sami.Teraz pisze 2 część fanmad'a.
Blog www.king-mj.blog.onet.pl powstał w lipcu 2009 roku.Początek bloga promowały tłumaczenia autobiografii Moonwalk autorstwa samego Michaela Jacksona.
Potem zaczeły powstawać odcinki fanmada czyli fikcyjnej opowieści o życiu Michae Jacksona oczami kobiety , imieniem Katey z która wiele go połączyło .Ale , zeby nie psuć Waszej ciekawości na tym skończę.Jak potoczą się dalsze losy , przeczytajcie sami.Teraz pisze 2 część fanmad'a.
- Michael-J-Forever
- Michael-J-Forever
Fikcyjna opowieść o MJ'u :)
Zaczęłam pisać blog z opowiadaniem o MJ'u :) http://michael-jackson-kara-story.bloog.pl/ Serdecznie na niego zapraszam. :) Narazie jest tylko prolog bo od ilości komentarzy zalerzy czy będę go kontynuowała. W każdym razie, zapraszam jeszcze raz 

Cześć :)
Myślę, że trafiłam pod właściwy adres...
Pragnę Was zaprosić na mojego bloga, który znajduje się pod adresem:
www.wrozenieznieba.blogspot.com
zaprasza, zapraszam, zapraszam serdecznie
liczę na komentarze - bardzo cenię sobie opinie innych :)
pozdrawiam serdecznie!
Myślę, że trafiłam pod właściwy adres...
Pragnę Was zaprosić na mojego bloga, który znajduje się pod adresem:
www.wrozenieznieba.blogspot.com
zaprasza, zapraszam, zapraszam serdecznie

liczę na komentarze - bardzo cenię sobie opinie innych :)
pozdrawiam serdecznie!
"Pamiętajcie o obietnicy wspaniałego jutra."
- Michael-J-Forever
http://michael-jackson-kara-story.bloog.pl < zapraszam :)
-
a moje... to:
www.jacksonfanfic.blog.onet.pl < --- ze skończonym opowiadaniem.
www.be-not-always.blog.onet.pl < --- ze skończonym opowiadaniem.
www.superfly-sister.blog.onet.pl < --- w trakcie pisania opowiadania.
www.pan-aniol.blog.onet.pl < --- moje osobiste uczucia.
www.jacksonfanfic.blog.onet.pl < --- ze skończonym opowiadaniem.
www.be-not-always.blog.onet.pl < --- ze skończonym opowiadaniem.
www.superfly-sister.blog.onet.pl < --- w trakcie pisania opowiadania.
www.pan-aniol.blog.onet.pl < --- moje osobiste uczucia.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Przyznam, że sama uległam manii blogowania w 2004 r i sama równocześnie 1 maja zaczęłam prowadzić 2 blogi. Pierwszy, którego adres mam wpisany w profilu miał tematykę taką jak większość blogów - moje życie, osobowość itp zaś drugi, ze względu na fakt że był on "odziedziczony" po innej osobie przejął tematykę jaką miał wcześniej tj. pisanie wierszy. Oba te blogi intensywnie prowadziłam przez 3 lata, były mi one równie bliskie jednak z czasem jakoś moja pasja gdzieś zanikła i ostatecznie przerwałam działalność tuż po zakończeniu gimnazjum. Jednak muszę przyznać że czasem odzywa się we mnie mój wrodzony sentymentalizm i zaglądam na jeden i drugi powspominać stare dzieje
Choć nie sądzę aby tak było to jeśli ktoś kiedyś będzie chciał zaglądnąć to adres mojego pierwszego bloga tak jak już wspominałam mam wpisany w profilu zaś adres drugiego to: http://www.aniol-zguby.blog.pl 

djErwin.pl
Trochę się zastanawiałem gdzie Was poinformować o mojej nowej zdobyczy, tzn. stronie www.djerwin.pl
Wybrałem ten dział mimo, że żadnej sztuki czy twórczości nie prezentuję prócz może zdjęć, które umieszczę w dziale Off The Wall / Na pulpit. I tego czym się zajmuję.
Jak chyba większości wiadomo puszczam utwory MJa na imprezach, na które mnie zaproszą.
I nad tym temat ów strony się skupia. Czyli promowaniu 100% muzyki MJa dla fanów, dla nas.

Co sądzicie o tym projekcie? Jakieś uwagi? Pomysły? Propozycje?
Wybrałem ten dział mimo, że żadnej sztuki czy twórczości nie prezentuję prócz może zdjęć, które umieszczę w dziale Off The Wall / Na pulpit. I tego czym się zajmuję.
Jak chyba większości wiadomo puszczam utwory MJa na imprezach, na które mnie zaproszą.
I nad tym temat ów strony się skupia. Czyli promowaniu 100% muzyki MJa dla fanów, dla nas.

Co sądzicie o tym projekcie? Jakieś uwagi? Pomysły? Propozycje?
- Michael-J-Forever
http://krol-popu-kara.bloog.pl < nówka z moimi uczuciami do Mika :)
Nowe Forum - Jak się wybić?
Witam, może to niecodzienne pytanie, ale co zrobić, by Moje forum wybiło się podobnie, jak MJPT?
Forum posiada inną tematykę, mam nadzieję, że ktoś udzieli odpowiedzi ;)
Forum posiada inną tematykę, mam nadzieję, że ktoś udzieli odpowiedzi ;)

Rada
Zrób pare spektakularnych transferów.
Gwiazdy co prawda kosztują , ale gwarantują sukces
inna tematyka? tzn. jaka?
Wszystko zależy od ludzi.
Przyciągnąć pasjonatów danego tematu, mających swoje zdanie i umiejących je obronić. To klucz do sukcesu.
Bo przyciągnąć takich co piszą on w tej niebieskiej ładniej wygląda, a nie masz racje różowe skarpetki do wąsa nie pasuja, a tak zgodze się jeśli piszesz że pasują to zgodze się takich banuj z miejsca.