Beyonce Knowles

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
adula.8

Post autor: adula.8 »

To tutaj jest forum , które jest prowadzone już od dłuższego czasu :)
http://bkstyle.fora.pl/
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

Post autor: Liberian.Girl »

Jak wam się podoba Beyonce w roli B. B. Homemaker ? :)
"Why Don't You Love Me"
Obrazek
Goga

Post autor: Goga »

Świetny teledysk ,bardzo jej pasuje taka stylizacja .
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Ostatnio bardzo ją polubiłam. Wydaje się być ciepłą i miłą kobietą. Ma potężny i miły dla ucha głos. Na razie poznaję ją na podstawie nowej płyty, w starsze kawałki jeszcze się nie zagłębiałam ; )
Obrazek
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Alternatywny teledysk do piosenki "Halo" :love: http://www.youtube.com/watch?v=Jlg3xiQ3 ... r_embedded
Wydaje mi się, że jest całkiem wporządku :)

Editt 7.06

O 2:00 Czasu Polskiego (Za niespełna 1;15 min) stacja MTV emituje gale MTV Movie Awards 2010, w której Beyonce jest nominowana w kategorii "Najlepsza scena walki" - Chodzi tutaj o film "Obsesja"
Awatar użytkownika
Panachea

Post autor: Panachea »

Co do Beyonce...

Uwielbiam jej nową piosenkę 'Why don't you love me'. I ten teledysk w stylu lat 60'...

Kiedyś przeczytałam nawet jakiś artykuł w internecie, że podczas imprezy na którą Mike był zaproszony (pamiętacie może zdjęcia MJ w takiej peruce a'la afro?... To było chyba z tej imprezy) zobaczył Bee na scenie i powiedział, że to fenomen. (Bee śpiewała wtedy Deja Vu) Hmm. Zgadzam się z tymi słowami. Świetny głos i własny styl.
Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

Mrkariinka pisze:Obsesja
Oglądałem ten film. Nawet nie wiedziałem, że ona umie tak kogoś bić ;-)
Ogólnie to bardzo lubię Beyonce. Widziałem ją ostatnio (wczoraj) na żywo w TV w finale Rolanda Garrosa we Francji. Była na meczu Nadal-Soderling razem z Jay'em-Z.
Obrazek Obrazek
adula.8

Post autor: adula.8 »

Mrkariinka pisze:O 2:00 Czasu Polskiego (Za niespełna 1;15 min) stacja MTV emituje gale MTV Movie Awards 2010, w której Beyonce jest nominowana w kategorii "Najlepsza scena walki" - Chodzi tutaj o film "Obsesja"
Beyonce wygrała w tej kategorii :) aż w trudno w to uwierzyć, ze względu na to że wśród nominowanych znalazł się min. "Avatar"

ale co tam, jestem dumna! ;-)
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Stacja 4fun.tv emituje weekend z Beyonce :happy:

piątek - 14.00, 19.00,
sobota - 9.00, 10.30, 15.00, 19.00
niedziela - 9.00, 10.30, 15.00
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

Ma wielki głos, ale wkurza mnie to, że tak często włącza, jak to określil jeden z recenzentów jej płyty, "syrenę". Kiedy wytonuje wokal, brzmi świetnie, np. w "Speechless" (bardzo podoba mi się ta piosenka). Co do piosenek, to mam mieszane uczucia - jedne podobają mi się, inne są dla mnie nie do strawienia i przerostem formy nad treścią.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Taka mała ciekawostka, Beyonce na koncercie pt. "I am . . . Yours" w Las Vegas wspominała o J5 oraz o Michaelu.
Co do koncertu, to jeden z moich ulubonych, polecam bo jest warto.
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

Mrkariinka pisze:Taka mała ciekawostka, Beyonce na koncercie pt. "I am . . . Yours" w Las Vegas wspominała o J5 oraz o Michaelu.
Co do koncertu, to jeden z moich ulubonych, polecam bo jest warto.
A tutaj jej wykonanie piosenki "I Wanna Be Where You Are" z tego koncertu.
I trochę inne wykonanie piosenki "Sweet Dreams" + "Dangerously In Love" i "Sweet Love" Anity Baker
Obrazek
Majkel. <3

Post autor: Majkel. <3 »

Oczywiście Michael wymiata, ale Beyonce tez jest spoooko. :)
fajnie śpiewa i tańczy też spoko, ale mogłaby troszke popracowac nad figurą (chyba wiadomo, o co chodzi) :P
na ogól jej piosenek nie słucham, ale gdy ię zdarzy wysłuchac, to szybko wpadają w ucho i lekko łapie się rytm. :)

:mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

Majkel. <3 pisze: fajnie śpiewa i tańczy też spoko, ale mogłaby troszke popracowac nad figurą (chyba wiadomo, o co chodzi) :P
No chyba nie za bardzo O_o
Jak dla mnie Beyonce ma idealną figurę, ale przecież o gustach się nie dyskutuje. Poza tym chyba nie powinno się oceniać artysty po wyglądzie?

Wiem, że nie powinnam tego komentować, ale wkurza mnie jak ludziom łatwo przychodzi krytykowanie 'tłustego tyłka' Beyonce, bo przecież fajnie kogoś pojechać siedząc sobie wygodnie przed monitorkiem...
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Moim zdaniem Beyonce jest bardzo dobra. Moja ulubiona piosenka to Sweet Dreams. Jedyna wada to, że cały czas wydaje nowe single, a mogła by już zrobić nowy album.
ODPOWIEDZ