Beyonce Knowles
Beyonce Knowles
Witam.
Zakładam nowy wątek, ponieważ nie znalazłam postów o podobnej tematyce.
W skrócie:
Beyonce jest 28 letnią wokalisktką, autorką hitów tj. "Crazy in love", "Baby boy" czy choćby nawet "Single ladies". Wystąpiła w różnych filmach w tym musicalu "Dreamgirls". Od 2006 roku prowadzi razem z siostrą i matką sieć ubrań "House of Dereon".
Czy są tutaj na forum osoby zainteresowane jej twórczościa?
Ogólnie chciałabym poznać Wasze opinie na temat Beyonce.
Pozdrawiam.
Zakładam nowy wątek, ponieważ nie znalazłam postów o podobnej tematyce.
W skrócie:
Beyonce jest 28 letnią wokalisktką, autorką hitów tj. "Crazy in love", "Baby boy" czy choćby nawet "Single ladies". Wystąpiła w różnych filmach w tym musicalu "Dreamgirls". Od 2006 roku prowadzi razem z siostrą i matką sieć ubrań "House of Dereon".
Czy są tutaj na forum osoby zainteresowane jej twórczościa?
Ogólnie chciałabym poznać Wasze opinie na temat Beyonce.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony wt, 11 sie 2009, 14:12 przez adula.8, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oluksandra
- loczkowate
- editt
Uwielbiam tą dziewczynę. Ma niesamowity głos, świetne piosenki. Uwielbiam: Listen, Baby boy, Naughty girl, Halo, Single ladies, Ave Maria, Broken hearted girl, Sweet dream, Deja vu. Poza tym uwielbiam patrzec jak on tańczy. Jednym słowem jest niesamowita jako artystka, a poza tym wydaje sie byc po prostu miła osobą 

Zdecydowanie bardzo ją lubie.Gdy jej słucham wydaje mi się ,że rozumie i czuje to co śpiewa (przy innych artystach czasami mam wrażenie ,że wyklepuja na pamięc słowa i na tym się kończy).Ostatnia płyta rzeczywiście bardzo dobra i w fajnym nastroju.Pamiętam jak zobaczyłam pierwszy raz "Dreamgirls" to bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła zdecydowanie ma predyspozycje do tego aby nie tylko śpiewać ale i grać zawodowo.Jak dla mnie ktoś powinien jej dać szanse i obsadzić w jakimś poważniejszym filmie w którym rzeczywiście mogłaby się wykazać bo jak narazie występuje raczej w "lekkich"filmach.No i jak ktoś juz wczesniej pisał bardzo ładnie tańczy.Jak dla mnie sprawia wrażenie bardzo przyjemnej osoby. 

Widzisz ... życie to ja i ty .
uNigdy jej jakoś nie słuchałam, wręcz czasem mnie irytowała jej muzyka (choć jako osoba sprawia sympatyczne wrażenie)... Aż tu kiedyś, tekst koleżanki (z zupełnie innej bajki muzycznej:)): "ta nowa płyta Beyonce całkiem, całkiem jest, dziewczyna przestała wyć, zaczęła śpiewać, dość jej to wychodzi" Więc po takiej reklamie sięgnęłam po tę nową płytę - bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, więc do niej często wracam :)
-
Uwielbiam Beyonce.
Zakochałam się w jej głosie odkąd go usłyszałam.
Jest niesamowity! Każda jej płyta robiła na mnie wrażenie.
Polecam fanom Beyonce obejrzec:
- Cadillac Records (film muzyczny)
- Dreamgirls (niesamowite... :) )
Zakochałam się w jej głosie odkąd go usłyszałam.
Jest niesamowity! Każda jej płyta robiła na mnie wrażenie.
Polecam fanom Beyonce obejrzec:
- Cadillac Records (film muzyczny)
- Dreamgirls (niesamowite... :) )
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
- moniazabak
Kilka piosenek ma calkiem,calkiem supEr. Ale osobiscie to jej troszke nie znosilam. Kiedys przepadalam za RiRi ale co ona teraz wyprawia to wogule w to nie moge uwierzyc. Najpierw kilka tatuazy a teraz... CZARNA PANNA i ten FRYZ ! Straszne!.! Dlaczego tak te gwiazdeczki sie szpeca ?
Michael jest najlepszy ! ; *

Ja za to nie przepadam za Beyonce, podoba mi się tylko jeden utwór jej, ale nie pamiętam tytułu nawet. Owszem ma świetny głos i piosenki wpadające w ucho, ale jak dla mnie jest to muzyka zbyt prosta, artystka przewidywalna i na pewno nie kupie jej płyty. Ale to jest moje zdanie. 

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Łał to mnie zaskoczyliście :) nie wiedziałam że tyle osob ma o niej tka dobre zdanie. Większość moich znajomych (o ile nie wszyscy..) sądzi że ona nie śpiewa tylko się "drze". Więc na rozmowe tego typu nie mam co liczyć.
Ale i tak nie zwracam na to uwagi- nie warto ;)
Warto wspomnieć, że występowała razem z dziewczynami z Destiny's Child dla Michaela.
http://www.youtube.com/watch?v=_QvqkuDsbFo
Nie wiem dlaczego, zawsze gdy Beyonce mówi "I love you Michael" mam dreszcze :D te pozytywne oczywiście :D
Ale i tak nie zwracam na to uwagi- nie warto ;)
Warto wspomnieć, że występowała razem z dziewczynami z Destiny's Child dla Michaela.
http://www.youtube.com/watch?v=_QvqkuDsbFo
Nie wiem dlaczego, zawsze gdy Beyonce mówi "I love you Michael" mam dreszcze :D te pozytywne oczywiście :D