Tak, zgadza się. Większość imprez przez nas organizowana ma tak zwane drugie dno. Tym dnem jest wychodzenie z klubu na czworakach bo na nagi to już nie ma co liczyć
I to nie z pijaństwa tylko z szaleństwa. Ale ja skromny jestem
Ok, ale jak już kwestia wychodzenia to i kwestia noclegu.
I tak sie składa że kilkanaście metrów dalej jest niedaleko pierwszego klubu Hostel Orange (ten sam co na piewrwszej imprezie w Toruniu)
Ja znalazłam jakiś hotel... 110 zł za dobę (też nieźle jak na hotel) z łazienką... Pokój 2 osobowy.
No ja liczę na to, że będe wychodziła stamtąd ledwo zywa :D zabawa musi być przednia. Myśle, że MJ chciałby żebyśmy się dobrze bawili, nawet w taki dzień (bo nie zapominajmy, że to rocznica "Smierci" ).
ja to chyba bym nie przeżyła z tyloma ludźmi w pokoju :P
Ja jestem ja MJ - cenię swoją prywatność.
Także ja chyba zostanę przy hotelu :P i pokoju 2 osobowym :P
Z uwagi na kończące się wolne miejsca siedzące zachęcam do rezerwowania stolików na pierwszy i drugi dzień zlotu. Rezerwacji dokonujemy pod numerem telefonu 530 045 875.
Moi drodzy dopisujcie się do listy obecności na zlocie - im więcej będzie nas wpisanych, tym wyższą pozycję w rankingach zajmować będzie zlot !!! Poniżej znajdują się dwa linki do stron z promocją eventu w portalu klubowa.pl
Ja być może pojawię sie na zlocie (chciałbym), ale nie na części klubowej, gdyż zwyczajnie nie gustuję w tego typu zabawie. Ale jeśli chodzi o te uliczne atrakcje to myślę, że napewno będę. Może nawet wybiorę się na jakiś seans kinowy.
Jeśli przyjechało by 10 osób Fanów MJ niepełnoletnich to wystarczy jeden dorosły opiekun ? ; )
Uwielbiam tworzyć magię, tworzyć coś co jest tak niezwykłe, takie niespodziewane, że ludzie tracą głowę. Coś co wykracza poza swoją epokę. O pięć kroków wyprzedzając ludzkie myśli. ( Michael Jackson ) .
Seans kinowy z dnia 26.06. ("Dangerous Live In Bucharest") z przyczyn niezależnych od organizatora został przeniesiony na dzień 25.06. na godzinę 16:00. Za niedogodności przepraszamy. Przypominam, że bilety na seanse kinowe można będzie zakupić w kasie kina w dniu seansu.
Organizator informuje o kończących się miejscach siedzących na część klubową (25,26.06.). Osoby zainteresowane rezerwacją ostatnich dostępnych stolików proszone są o pilny kontakt z numerem tel. 530 045 875.
Nie, no bez przesady Między seansami będzie przynajmniej godzina przerwy
UWAGA
Każda osoba nieletnia wybierająca się na zlot musi okazać bileterce przy wejściu pisemne oświadczenie od rodziców o następującej treści:
"Ja (imię i nazwisko rodzica) oświadczam, że wyrażam zgodę na udział mojej córki w Oficjalnym Ogólnopolskim Zlocie Fanów Michaela Jacksona - Michael Jackson's IN MEMORY OF THE KING OF POP", odbywającym się w Toruniu w dniach 25,26.06.2010. oraz zwalniam z odpowiedzialności za moje dziecko organizatora eventu. Jednocześnie powierzam pełną opiekę nad moim dzieckiem (imię i nazwisko osoby wyznaczonej na opiekuna) legitymującego się dowodem osobistym (seria i numer dowodu osobistego).
Data i podpis rodzica"
Takie oświadczenie jest konieczne, bez niego osoby nieletnie nie będą wpuszczane. Dotyczy to tylko i wyłącznie klubowej części zlotu. Na część kinową oraz uliczną nie ma ograniczeń wiekowych.
hi wybieram się do torunia w sobotę (26) co jest organizowane tego dnia? oprócz imprezy w klubie? chcę zabrać czteroletnie dziecko czy bedzie coś w czym mogłaby uczestniczyć?