Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

Słuchajcie, napisałam do Archibaru tam gdzie byliśmy kiedyś po 'Mikołajkach" pamiętacie?:D
czy coś organizują w dniu 25.06.2010 o to jaką odpowiedź otrzymałam:
/cyt/

"Witam,

jezei by byla wieksza ilosc osob i ktos z panstwa ma kontakt z fanklubami
michaela jacksona to mozemy zorganizowac impreze .

Pozdrawim"

hmm i co Wy na to?
Erna?:->
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Kurcze ale tak.. balować w rocznice śmierci..? :knuje: :knuje: Nie żebym miała coś przeciwko klubom tego 25 jednak chyba to będzie bardziej spokojniejszy zlot, przynajmniej tak mi się wydaje nie wiem jak reszta na to patrzy?
;-) :knuje:
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

endka pisze:"Witam,

jezei by byla wieksza ilosc osob i ktos z panstwa ma kontakt z fanklubami
michaela jacksona to mozemy zorganizowac impreze .

Pozdrawim"
Genialny pomysł,tylko musielibyśmy mieć gwarancję,że przyjdzie nas większa liczba osób.
Proponuję już zacząć dopisywać się do listy. ;-)
I myślę,że da się to załatwić. ;-)

1.Erna Shorter
2. Ernest Shorter - myślę,że mój chop też się skusi. ;-)

MJPT jest fanklubem przeca,co nie??
Zapisujcie się na listę i bierzcie ze sobą kogo tylko się da,musimy mieć jakąś bazę. ;-)
Aga_88 pisze:Kurcze ale tak.. balować w rocznice śmierci..? Nie żebym miała coś przeciwko klubom tego 25 jednak chyba to będzie bardziej spokojniejszy zlot, przynajmniej tak mi się wydaje nie wiem jak reszta na to patrzy?
Wiesz co Aga, nie wiem jak Ty,ale mam w sobie coś takiego,że MJ ne był przecież nikim z naszych krewnych i nie musimy po nim nosić faktycznej żałoby. ;-) Można uczcić jego pamięć,nie dzień śmierci, taką właśnie imprezą, przecież dokładnie to samo zrobiliśmy w sierpniu zeszłego roku na MJowisku,nie?

Ok,co na to reszta??

Buziaki :calus:

Kurcze i nie wiem gdzie można by zrobić miejsce ewentualnego spotkania i złożenia zniczy heh
Dostałam info od siadeh_,że przy takich akcjach,jeśli nie chcemy zajmować żadnego pasa ruchu wystarczy mailowo powiadomić biuro bezpieczeństwa i zarządzania kryzysowego przy urzędzie miasta i czekać na odpowiedź. Myślę,że nie będziemy robić żadnego przemarszu,co nie?
Wiem,że dziwne połączenie tutaj znicze,a tutaj impreza,ale kochani, ja myślę,że Majki nie chciałby,żebyśmy się smucili i płakali za nim,on miał w sobie tyle ciepła i radości,że myślę,że spojrzy na nas w góry tego dnia i się uśmiechnie do nas. ;-)

Endka, pomożesz mi?? ;-)
Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

( no nie wiem może przesadzam faktycznie nenene )

Ja też się dopisuje ;-) ( I postaram się wsiąść ze sobą Izę kilka razy już byłą ze mną na zlotach ;-) )
Ostatnio zmieniony sob, 22 maja 2010, 10:35 przez Aga_88, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

4.okussa;)

narazie sama ale postaram sie jakis ludzi skołowac :szepcze:
Awatar użytkownika
endka

Erna Shorter pisze:Endka, pomożesz mi?? ;-)
Jeśli nic nie będzie stało na przeszkodzie (czyt. inne obowiązki)
służę pomocą jak najbardziej;-)
Po pierwsze co do tej imprezy ( w archibarze)- najważniejsza jest liczba osób. W sumie to nie dogadałam się konkretnie ile osób by ich satysfakcjonowało, ale myślę, sobie, że na pewno nie 10:(
Tam chyba był projektor, prawda? (czy taki duży telewizor to był? hmm?:wtf: ) Można by to wykorzystać?
Także bardzo proszę śląską ekipę o wpisy,
bo bez tego niestety nie da się nic zacząć.

Ewentualnie zostaje jeszcze klub 'Nie pamiętam' tam na dole jest salka prawda? Zawsze to jakaś alternatywa;-) Można by zorganizować jakieś karaoke czy coś podobnego:P albo konkurs wiedzy o MJ :D

Ja się piszę bez dwóch zdań :)kto jeszcze;)

5. endka
Awatar użytkownika
Erna Shorter

endka pisze:Jeśli nic nie będzie stało na przeszkodzie (czyt. inne obowiązki)
służę pomocą jak najbardziej;-)
Super,dzięki :calus:
endka pisze:Po pierwsze co do tej imprezy ( w archibarze)- najważniejsza jest liczba osób. W sumie to nie dogadałam się konkretnie ile osób by ich satysfakcjonowało, ale myślę, sobie, że na pewno nie 10:(
Właśnie,a jak na razie widzę to cieniutko... :surrender:
endka pisze:Tam chyba był projektor, prawda? (czy taki duży telewizor to był? hmm? ) Można by to wykorzystać?
Tak,jest i to może być genialny element całości.
endka pisze:Także bardzo proszę śląską ekipę o wpisy,
bo bez tego niestety nie da się nic zacząć.
I to jak najszybciej kochani!!!
Czas ucieka,a do 25 został miesiąc. :-/
endka pisze:Ewentualnie zostaje jeszcze klub 'Nie pamiętam' tam na dole jest salka prawda? Zawsze to jakaś alternatywa;-) Można by zorganizować jakieś karaoke czy coś podobnego:P albo konkurs wiedzy o MJ :D
Właśnie jest problem z "Nie pamiętam" jakieś 1,5 miesiąca temu knajpka została przeniesiona na Moniuszki,a z tego co widziałam, jak tam byłam,nie ma tam takiej salki do tańczenia już. :/
Pójdę się spytać,ale wydaje mi się,że z takiej naszej własnej salki to nici.

Ok, czekamy na listę gości,bez tego nie możemy nic robić,jak się nie uda zrobimy to w skromniejszym gronie i nie z taką pompą,a szkoda,bo MJ zasługuje na wypas...
Obrazek
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Erna Shorter pisze: Wiesz co Aga, nie wiem jak Ty,ale mam w sobie coś takiego,że MJ ne był przecież nikim z naszych krewnych i nie musimy po nim nosić faktycznej żałoby. ;-)
I znow nie wiem jak to odebrac, wiesz o co mi chodzi Sylwia ;) Myslałam ze juz nie mówisz w ten sposób... To nie więzy krwi są ważne, tylko uczucie. Dla mnie Michael jest mi bliższy niz większosc mojej rodziny, i gdybym wierzyła ze naprawde nie żyje to żałobe nosiłabym, nosiłabym do dzisiaj ....
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

No skoro potrzeba osób to może i ja przybędę ;D.
Jestem za, jak narazie nie mam żadnych planów na ten dzień i raczej mieć nie powinnam, więc możecie mnie brać pod uwagę ;) :). Dawno nie byłam na Michaelowej imprezie, trzeba to nadrobić :D :)
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Fanka MJ pisze:
Erna Shorter pisze: Wiesz co Aga, nie wiem jak Ty,ale mam w sobie coś takiego,że MJ ne był przecież nikim z naszych krewnych i nie musimy po nim nosić faktycznej żałoby. ;-)
I znow nie wiem jak to odebrac, wiesz o co mi chodzi Sylwia ;) Myslałam ze juz nie mówisz w ten sposób... To nie więzy krwi są ważne, tylko uczucie. Dla mnie Michael jest mi bliższy niz większosc mojej rodziny, i gdybym wierzyła ze naprawde nie żyje to żałobe nosiłabym, nosiłabym do dzisiaj ....
Słonko chodziło mi o żałobę widoczną na zewnątrz,tj. czarne ubrania,post od wszelkiego rodzaju imprez. Tylko o to,bo taką żałobę powinno się kultywować właśnie po śmierci kogoś krewnego. Taka jest tradycja, natomiast MJ nie był nikim z mojej rodziny i mogę jedynie się umartwiać nad nim.
Ja po śmierci Michaela nie jestem już tą samą Sylwią, coś we mnie pękło, chcę wierzyć,że żyje,ale z drugiej strony boję się,że jeśli w to uwierzę okażę się,że on jednak nie żyje,dlatego wolę zachować dystans.
Moja żałoba się nie skończyła i będzie trwać zawsze, wiem to, bo ta strata jest dla mnie przeogromna. Gdy widzę go w teledyskach lub na zdjęciach niemal zawsze płaczę, serce mi się kraja i nigdy się z tym nie pogodzę, jeśli to prawda.
Ale uważam,że on by się ucieszył,gdyby widział,że nie płaczem,tylko składamy mu hołd,dlatego tak napisałam.

Te słowa nie są tymi słowami,które usłyszałaś ode mnie w czerwcu zeszłego roku,byłam pod wpływem... ty już wiesz jakim wpływem i żałuję tamtego okresu, bardzo...

Już dobrze kochana?? :calus:
Obrazek
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Erna Shorter pisze:
Fanka MJ pisze:
Słonko chodziło mi o żałobę widoczną na zewnątrz,tj. czarne ubrania,post od wszelkiego rodzaju imprez. Tylko o to,bo taką żałobę powinno się kultywować właśnie po śmierci kogoś krewnego. Taka jest tradycja, natomiast MJ nie był nikim z mojej rodziny i mogę jedynie się umartwiać nad nim.
Ja po śmierci Michaela nie jestem już tą samą Sylwią, coś we mnie pękło, chcę wierzyć,że żyje,ale z drugiej strony boję się,że jeśli w to uwierzę okażę się,że on jednak nie żyje,dlatego wolę zachować dystans.
Moja żałoba się nie skończyła i będzie trwać zawsze, wiem to, bo ta strata jest dla mnie przeogromna. Gdy widzę go w teledyskach lub na zdjęciach niemal zawsze płaczę, serce mi się kraja i nigdy się z tym nie pogodzę, jeśli to prawda.
Ale uważam,że on by się ucieszył,gdyby widział,że nie płaczem,tylko składamy mu hołd,dlatego tak napisałam.

Te słowa nie są tymi słowami,które usłyszałaś ode mnie w czerwcu zeszłego roku,byłam pod wpływem... ty już wiesz jakim wpływem i żałuję tamtego okresu, bardzo...

Już dobrze kochana?? :calus:
Uff kamień z serca mi spadł gdy to przeczytałam, bo teraz wiem ze zle odebrałam to co napisałas. Własnie, wróciły do mnie słowa z czerwca, i znowu zaczełam sie bać ze cos złego sie stało pod tym względem, ale ciesze sie przeogromnie ze tak nie jest :calus: Przeraziłam sie gdy to przeczytałam, ale teraz juz jest w porządku :hug:
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
endka

hmm coś czuję, że sprawa nie wypali, bo tempo i chęci jak widzę są "fenomenalne"
Odnoszę wrażenie, że tylko My mamy jakiś problem,
żeby się zgrać ( i to nie od dziś) ,
bo reszta fanów, ma już konkretne plany na ten dzień.
bez komentarza.
Awatar użytkownika
nela78

Post autor: nela78 »

Hej
Ja narazie jestem cicho,bo wypada to w piątek(25.06)
a u mnie praca :komp: ale...spoko coś wykombinuje :knuje: :cool:
Więc sie pisze :cool:
Ostatnio zmieniony pn, 31 maja 2010, 21:41 przez nela78, łącznie zmieniany 1 raz.
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
MJdoris
Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."

Post autor: MJdoris »

mimi-yoshi pisze:A, co do 25 to świetny pomysł.

dlatego też :

Erna Shorter pisze:I to jak najszybciej kochani!!!
Czas ucieka,a do 25 został miesiąc.
Ja się chętnie piszę na takie spotkanie.
Jeżeli będzie to impreza zamknięta ( sami Fani) to oczywiście

6.MJdoris

Erna Shorter pisze:endka napisał:

Genialny pomysł,tylko musielibyśmy mieć gwarancję,że przyjdzie nas większa liczba osób.
Proponuję już zacząć dopisywać się do listy.
I myślę,że da się to załatwić.
jeżeli natomiast będzie można zapisać więcej osób ,
które zechciałyby spędzić z nami ten wieczór to:

6.MJdoris + ( być może nawet ) 3 osoby ;-)

ponieważ :
Erna Shorter pisze:bo MJ zasługuje na wypas...
a z tym się chyba wszyscy tutaj zgadzają ;-)
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

endka pisze:hmm coś czuję, że sprawa nie wypali, bo tempo i chęci jak widzę są "fenomenalne"
Wśród Śląskich fanów jakiś słomiany zapał panuje...

W razie czego ja też moge zabrać koleżanke, przyjdzie na 100 %, tego moge być pewna, ona lubi muzykę Michaela i jego samego też :D. Spytałam moją siostre i powiedziała, że też może przyjść i być może jej koleżanka także :D.
Oczywiście postaram sie namówić Pati ale ona to strasznie zapracowana jest, więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie ;P Ale użyje moich wszystkich sił żeby ją ściągnąć ;P :D

No więc jak dobrze pójdzie, będzie o kolejne 4 osoby więcej :D.

P.S. No skoro w Archibarze jest duży ekran, to może sobie wreszcie pośpiewamy na karaoke ;D xD :D
Ostatnio zmieniony wt, 25 maja 2010, 19:02 przez Beti_90, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ