Michael Jackson's In Memory Of The King Of Pop 25-27.06TORUŃ

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
megan_mj

Post autor: megan_mj »

Wiecie co czytając komentarze to słabo mi się robi:(((( To smutne... Czy to jest potrzebne?????? Zastanwócie się nad tym co robicie! Owszem każdy ma prawo mieć własne zdanie ok,ale czasami lepiej się ugryść w język niż kogoś urazić.Gdyby Michael żył byłby zasmucony tym co tutaj się dzieje....
Awatar użytkownika
Dirty-Diana07

Post autor: Dirty-Diana07 »

Powiem tylko tyle - także mało udzielam się na forum, ale obserwuję to,co się tu dzieje i po prostu nie rozumiem skąd wzięły się te pretensje ? W pełni zgadzam się z Blanką i DirtyDianą. Uważam, że każdy ma prawo przeżywać te dni jak chce. A to, że ktoś proponuje coś nowego to nie znaczy, że trzeba go od razu znegować, poniżyć i zbluzgać. Wyrazić swoje zdanie a najeżdżać na kogoś to zupełnie inna sprawa, a jak ktoś nie potrafi tego odróżnić to niech się w ogóle nie wypowiada... billiejean89 jest dobrym przykładem wyrażenia opinii bez urażenia kogokolwiek - tak dla przykładu jak ktoś nie wie jak to wygląda. Jesteście wszyscy fanami Michaela a dzielicie się o takie głupoty ??? Uważam, że fani powinni się łączyć a nie dzielić.
"I'm starting with the Man in The Mirror."
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

A ja uważam że forum jest od tego żeby każdy mógł napisać co mu się podoba a co by ewentualnie zmienił.To chyba oczywiste że jeśli na imprezę przyjdzie 200 osób to każdy może pewne rzeczy odbierać zupełnie inaczej.Tak już zostaliśmy skonstruowani-i nic na to nie poradzimy.Myślę że jakieś ewentualne wypowiedzi które nie głaskają organiztorów mające na celu wprowadzenie zmian są po to żeby faktycznie każdy chętnie przyjechał.Skoro jesteśmy fanami Michaela to powinniśmy dojść do pewnych kompromisów a nie wytykać komuś że nie napisał tak jak reszta.
Obrazek

ale wyrażać swoją opinię a najeżdżać na kogoś bez powodu to lekka różnica, nie sądzisz ? Podałam przykład poprawnie wyrażonej opinii bez urazy kogokolwiek :)
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

zupełnie się zgadzam! trzeba szanować zdanie innych i liczyć się z uczuciami drugiej osoby. Obrażanie siebie nawzajem jest poniżej godności, wszyscy wiemy. Dirty Diana - święta racja! Nie najeżdżajmy na siebie! Musimy dbać o wspomniana "poprawność"!! Problem, że każdy rozumie ją inaczej i to też trzeba uszanować. To trudny problem w każdej dyskusji.
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Dirty-Diana07

:) Cieszę się, że ktoś popiera moje zdanie ;)

A więc pogódźcie się, buzi buzi i będzie ok ;D

Pozdrawiam wszystkich fanów :)
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Dirty-Diana07 pisze:A więc pogódźcie się, buzi buzi i będzie ok
ja np. chyba z nikim się nie pokłóciłem, tak mi się wydaje. Po prostu tłumaczyłem jak ja to rozumiem.
A co do buzi buzi to ja bardzo chętnie, nawet mogę specjalnie przeprosić jakąś ładną koleżankę za "buzi"
:smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dirty-Diana07

777 pisze: ja np. chyba z nikim się nie pokłóciłem, tak mi się wydaje. Po prostu tłumaczyłem jak ja to rozumiem.
:smiech:

Ale pogodzić się zawsze można ;D Nigdy nie zaszkodzi :DDD
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Na pewno ''przyjade'' na zlot !! tzn przejdę sie na zlot bo mam parę kroków gdyż jestem właśnie z Torunia !! ale fajnie..doczekać się nie mogę...
gdzie mogę więcej poczytać o tym zlocie ?
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
DirtyLily

Post autor: DirtyLily »

Ja też przyjade :D Na cale trzy dni.... już się nie mogę doczekać... tym bardziej, że cała impreza jest "owiana" tajemnicą....

a pomyślcie.... co by się działo, jakby to właśnie tam i wtedy Mike wrócił :D :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJdoris
Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."

Post autor: MJdoris »

hmmm nie sądzę abym mogła w tym czasie wyjechać i być w Toruniu ale ...zgadzam się z wypowiedzią:
Monika75 pisze:Ja myślę, ze Michael nie był by zadowolony czytając te posty...
po pierwsze
nie docenia się pomysłu i pracy organizatora tego spotkania
po drugie
jak to wygląda, abyśmy się tutaj kłócili , przecież czytają to również osoby nie będące zarejestrowane( goście ) a treść niektórych wypowiedzi są trochę nie na miejscu i mogą zniechęcać do tego spotkania osoby które już podjęły decyzję o wzięciu udziału w tym spotkaniu
po trzecie
tak jak w polityce
śmierć MJ nas zjednoczyła, spotkaliśmy się na Mjowisku 2009 i wspólnie przeżywaliśmy Jego śmierć, płakaliśmy itd...a po roku kłócimy się na forum o miejsce i termin spotkania
takie zachowania są dla mnie nie do przyjęcia

jeśli nie chcesz przyjechać do Torunia na spotkanie to nie krytykuj tego pomysłu, chyba ,że sam/sama masz coś innego do zaproponowania i podejmiesz się organizacji takiego przedsięwzięcia !

proszę abyście się zastanawiali nad tym co piszecie
bo to trochę wygląda,że
muzyka Michaela Jacksona zaczyna nas dzielić a nie łączyć :smutek: :surrender:

Dla tych , którzy będą w Toruniu :
Bawcie się dobrze, wspominajcie Michaela i przeżywajcie to spotkanie najlepiej jak potraficie ;-)

bo o to w tym wszystkim chodzi !
Ostatnio zmieniony śr, 12 maja 2010, 23:51 przez MJdoris, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Za 44 dni się połączymy, że hoho :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

Ja tez bede juz napewno akurat wtedy mam urlop wiec napewno sie zjawie;-)do milego;-) :mj: :mj:
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
Anna_Michael

Post autor: Anna_Michael »

Uwielbiam zloty i raczej będę na tym ;-) Nie wiadomo tylko, o której to godzinie i gdzie dokładnie w tym Toruniu i ile się płaci za wstęp, ale może jeszcze póki będzie to zamieszczą taką informację. No i jeszcze czy są miejsca pytanie. :nerwy:
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...

You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]

Obrazek
Awatar użytkownika
Michael-J-Forever

Post autor: Michael-J-Forever »

Może ja też przyjadę! :D :happy: Mam zakończenie roku 24 :mj:
ODPOWIEDZ