Mrkariinka pisze:lub załatwianie w Multikinie czy dałoby puścić wieczorny maraton filmowy z Michaelem.
Napisałam maila do wrocławskiego Multikina w Arkadach z uprzejmą prośbą o ponowne wyświetlenie koncertu Live in Bucharest ( ) właśnie w dniu 25 czerwca. Otrzymałam odpowiedź od miłego pana, że jeszcze nie mają planów koncertowych na czerwiec, ale wezmą moją cenną sugestię pod uwagę przy ich planowaniu. Miejmy zatem nadzieję, a i nie zaszkodzi ich bombardować taki mailami, niech wiedzą że we Wrocławiu też są fani, którzy na pewno przyjdą .
agusiaa_w - Jesteś wielka!
W takim razie ja też robie atak na Multikino :D Jeśli odpiszą to dam znac co i jak. Mjowitek - Widzę, że temat Co do imprezy już jest Wszystko fajnie pięknie, tylko szkoda że od 18 lat. Troche jest fanów -18 którzy chcieliby też spedzic czas na imprezie. No cóż kto na impreze ten na impreze a kto jest za pomysłem z kinem to czekamy na odzew i sugestie :) I tak jak napisała Aga, nie zaszkodzi jak ich pomęczymy mailami
Noo wiem. Takie zastrzeżenie klubu, które szanujemy i rozumiemy.
Stąd pomysł drugiego dnia imprezy - nieograniczonego wiekowo.
Jestem jak najbardziej świadoma istnienia fanów poniżej 18 lat, jestem przeciwna tworzeniu sztucznych granic i mam nadzieję że uda nam się stworzyć coś fajnego drugiego dnia.
MJowitek pisze:Jestem jak najbardziej świadoma istnienia fanów poniżej 18 lat, jestem przeciwna tworzeniu sztucznych granic i mam nadzieję że uda nam się stworzyć coś fajnego drugiego dnia.
No tak, Co prawda to prawda. Ale chyba wiesz o co mi chodzi. Jeśli fan -18 nie chce tego dnia spędzac w domu to właśnie o to mi chodzi by była ta rezerwa, wyjdzie sobie z paczką fanów do kina na maraton z Michaelem - koncert czy cuś. który nie ma ograniczeń wiekowych i do tego zobaczenie Michaela na duuzym ekranie to też Coś
Widzisz MJowitku drugi dzień to juz nie będzie to samo, bo podoba mi się ten pomysł z pojechaniem do Lubiąża, ale tak jak mówiłam....
Ostatnio zmieniony sob, 17 kwie 2010, 22:25 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Mrkariinka pisze:Jeśli fan -18 nie chce tego dnia spędzac w domu to właśnie o to mi chodzi by była ta rezerwa, wyjdzie sobie z paczką fanów do kina na maraton z Michaelem - koncert czy cuś.
Ano ano. Pomysł z alternatywą tego dnia dla fanów poniżej 18 lat jest bardzo dobry. Sama bym się pewnie tego dnia chętnie rozdwoiła:]
Ja osobiście wolę kino, niż pląsanie po parkiecie w rocznicę Jego śmierci, dlatego będę męczyć Multikino. I jeśli się uda, to będę wymiękać w fotelu. A jeśli się nie uda, to mam kilka alternatyw. W każdym razie niech każdy czci ten dzień jak chce, oczywiście byłoby super razem z innymi fanami, ale nie da się być wszędzie jednocześnie
agusiaa_w pisze:Ja osobiście wolę kino, niż pląsanie po parkiecie w rocznicę Jego śmierci
Dokładnie. Też jestem za kinem. Dobra po zo brnąć w tym Połowa fanów ma impreze a część może miec Michaela na wieelkim ekranie A co do kina to wysłałam już do nich maila i teraz czekam na odpowiedz. Wrocławianie na wasze opinie również czekamy :)
Jeszcze raz podaję tel do multikina: 022 453 32 44
Nie wiem Mjowitku czy i my załapiemy się do kina po naszym, planowanym na razie, występie...
A co powiecie o rozłożeniu obozu na pl. Solnym i czuwaniu nocnym ???
Weźmiemy koce, turystyczne krzesełka i będziemy śpiewać do białego rana, jakiegoś tojtojka może się skombinuje...
MJwroc pisze:Nie wiem Mjowitku czy i my załapiemy się do kina po naszym, planowanym na razie, występie...
Zależy o której by był seans, ale jak juz to chyba raczej zdążycie pójśc gdzieś PRZED występem. Zanim sie impreza zacznie, zanim ludzie nazbierają, zanim my będziemy gotowi...to to gdzieś okolice północy będą. No, może troche wcześniej. To jest jeszcze do ustalenia.
Aha, jakbym była mamą jakiejś nieletniej MJówki i ona by mi powiedziała, że chce tańczyć w klubie na imprezie +18 to bym się cokolwiek zaniepokoiła.
Jakby co - mogę sie spotkać z ewentualnym rodzicem, pokazać że jestem normalnym człowiekiem i obiecać, że danej MJówce nic sie nie stanie.
HEJ Czy ktoś się wybiera do Rabarbaru w ten piątek???
Urządzany jest wieczór Tribute to Michael Jackson.
Klub Rabarbar na Wita Stwosza 3 o 21.00.Podobno grają całą noc Michaela.
Chciałabym poznać innych fanów wrocławianów;-).Odezwijcie się
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Jowitka a Ty coś mówiłaś ostatnio że nasze Memory Night 25.06. zacznie sie koło 12 w nocy, może troche wczesniej - czy to nie za późno?:/ czemu tak późno? Co ten właściciel nie pozwala wcześniej?
według mnie to najlepiej by było tak koło 20, najpóźniej o 21, bo ja bym chciała o 23:26 albo w ogóle jakoś w nocy iść na solny i zapalić znicza i zrobić minute ciszy i wy chyba też prawda?Więc jeśli miało by zaczynać sie o 00:00 to moglibyśmy niby iśc przed wystepem, choć wątpie czy zdażymy, bo pewnie bedizemy musieli tam być przynajmniej jakieś półtorej godziny wcześniej żeby wszystko przygotować i siebie przygotować, jeszcze jakas krótka próbe zrobić itp. A jak o 20 lub 21, to mam nadzieje że bedziemy mogli wyjść z klubu i potem tam wrócić bez problemu, co?