Warszawski weekend 16-18.04

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

No ok to my też się załapujemy na piątek na pewno, zobaczymy co z sobotą.
Czyli :

ghost_ola
Noemi.best
blanka-s
Estrella
girlfriend
billiejean89
E2
dobrzi
badsusie
Obrazek
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

mimo ze juz jestem na liscie to napewno bede...fajnie ze sie spotkamy..mimo wszystko...czyli ja bede tak jak wczesniej pisałam... :happy:
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
giovanedonore

Post autor: giovanedonore »

Ja tez 'niechcacy' bede w ten weekend w Warszawie. Jade na uroczystosci pogrzebowe z jedna z forumowiczek. Jesli moge, spotkalabym sie z Wami - dajcie znac, o ktorej godzinie, gdzie itd.
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

giovanedonore -> a kiedy przyjeżdżacie? jeśli w piątek to zapraszam do mnie, na Natolin, ok 21.
W sobotę nie wiem jeszcze dokładnie o której będziemy się spotykać i gdzie bo to zależy od tego o której skończą się uroczystości.
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
billiejean89

ghost_ola pisze:bo to zależy od tego o której skończą się uroczystości.
Uroczystości żałobne mają zacząć się (podawali tak w TV) o godzinie 12, podejrzewam, że będzie to trwało ze 3h. Nie wiem, może się mylę.
Łódź przyjeżdża?
Obrazek
Awatar użytkownika
ghost_ola

No właśnie, jak z Łodzią?
W ogóle gościom spoza Warszawy sugeruję wcześniejsze kupno biletów!
Pamiętajmy, że w sobotę rano w Warszawie będą odbywały się uroczystości żałobne, na których podobno ma być ponad 1mln osób!
Na pewno może być kłopot z kupieniem biletów na ostatnia chwilę w piątek po południu!
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Myślę, że piszę w imieniu swoim i Marty... Nie chcemy być dla nikogo ciężarem w takich okolicznościach po prostu... Ludzie różnie takie sprawy przeżywają i czasami wolą mieć święty spokój, a nie ludzi na głowie;) Pod chmurką nocować niestety nie da rady, to nie wrzesień... a z hotelem/hostelem, czy innym tworem domopodobnym, w ten weekend będzie na pewno ciężko... i drogo.
Awatar użytkownika
ghost_ola

@po-cichu -> ale ja absolutnie bardzo chętnie was przenocuję! Tak jak mówiłam. Z tym to naprawdę nie ma problemu. Wcześniej zastanawiałam się nad przełożeniem naszego spotkania, ale tylko ze względu na Was i innych potencjalnych uczestników. Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem!
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Okej :) Więc tak, żeby nie było, że mówię za kogoś, to ja pogadam zaraz z Martą i dzisiaj późniejszym wieczorkiem dam Wam znać:) Jesteście cudowne! Dzięki za odzew Noemi, dzięki Olu ;*

loveMJPT x 100000000000 ;D

Pierwotny plan brzmiał, że lądujemy w stolicy o 17:30 w piątek, lecz jeśli konieczna będzie modyfikacja planów, to my się dostosujemy :)
Jeszcze raz wielkie dzięki, jesteście niesamowite! :)

Dobrej nocy! :)
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

po-cichu pisze:Po burzliwych naradach, trwających całe 3 minuty, zgodnie doszłyśmy do wniosku, że jeśli ktoś zechce nas do siebie przytulić, to z wielką ochotą do Was dołączymy :D
Tak, my jesteśmy niewiarygodnie zgodne w większości spraw, więc również ta dzisiejsza decyzja nie była dla nas trudna :D Skoro chcecie nas przygarnąć mimo wszystko, to z największą przyjemnością przyjedziemy. Jesteście kochane, nasze drogie Warszawianki :) :calus:
To jak, godzina spotkania na dworcu bez zmian?
Obrazek
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

ghost_ola pisze:gościom spoza Warszawy sugeruję wcześniejsze kupno biletów!
Moja sprawa wygląda tak:
Autobus jedzie z Bydgoszczy, a przewoźnikiem jest Płock. Nie ma rezerwacji biletów, bilety kupuje sie u kierowcy. Zamierzam wsiąść na pierwszym przystanku w Toruniu (nie na dworcu) więc mam nadzieję,że będzie dla nas miejsce.
Jeszcze raz wielkie dzięki Olu za okazane chęci przyjęcia nas pod swój dach: UWAGA: Huragan MAX nadchodzi!! nenene nenene hihi
I Tobie Noemi dzięki za wszelką pomoc :)
Do zobaczenia
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
ghost_ola

Super, wygląda na to, że skład wcale nie taki duzo mniejszy sie szykuje :)
girlfriend, mam nadzieję, że nie będzie problemu z biletami, czekamy tu na Was z niecierpliwością - będę trzymać kciuki i o 20 stawiam się pod złotymi tarasami!

po-cichu, niespodzianka -> Super, że się jednak zdecydowałyście! Nie ma to jak szybka decyzja :D Was odbieram o 17.30. Blanka też ma być na dworcu. Gdybym się trochę spóźniła (o 17 wychodzę z pracy po drugiej stronie Wisły) to ona się Wami przez chwilę zaopiekuje (prawda Blanka? ;P)
Do zobaczenia jutro!!!

Ps. Noemi, Medeah, Estrella, billiejean, badsusie, dobrzi, E2 a z Wami jak? Widzimy się już u mnie o 21 czy jakoś wcześniej dołączycie?
W razie co, mój numer to: 601-275-089

giovanedonore -> w sobotę po uroczystościach dzwoń do mnie śmiało lub esemesuj - jakoś się znajdziemy :) Z tego co wiem, uroczystości państwowe mają trwać od 12 do 13, a potem msza, chyba do 15. Ja będę chciała pójść na tę część oficjalną, do 13 - potem na pewno będziemy się gdzieś po mieście kręcić.
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

Ja w piatek moge byc zaraz po 17stej na dworcu, zgadam sie wiec z Blanka. Pozniej na 19sta mam babysitting, ale pewnie o 22-23 skoncze do podjade do Oli :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
billiejean89

No więc z naszej strony wygląda to tak, ja i badsusie będziemy ok 18 w Złotych. W razie czego będziemy do Ciebie dzwonić Olu.
Na priv wyślę Ci zaraz mój numer na wszelki wypadek.
E2 z tego co mówiła będzie o godz 20 pod gitarą.
dobrzi ma szkołę do 20.45 ale może wykładowca wypuści ją wcześniej, także jak coś dojedzie pod gitarę lub prosto na Natolin.

Także do zobaczyska
loveMJPT
Obrazek
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

Kochani więc ja będę ok. 20:05 taki jest planowany przyjazd na przystanku: DW.Cent.06 cokolwiek to oznacza glupija glupija Mam nadzieje,że oznacza to Dworzec Centralny
Jak będę na miejscu dam znać, bo nie zamierzam nigdzie łazić z 2,5 latkiem po 20 w Wawie...heheh
Ps. Już sprawdziłam co to jest i będę gdzieś koło dworca centralnego. Dam znać :-)
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ