Warszawski weekend 16-18.04
- billiejean89
- giovanedonore
- billiejean89
No właśnie, jak z Łodzią?
W ogóle gościom spoza Warszawy sugeruję wcześniejsze kupno biletów!
Pamiętajmy, że w sobotę rano w Warszawie będą odbywały się uroczystości żałobne, na których podobno ma być ponad 1mln osób!
Na pewno może być kłopot z kupieniem biletów na ostatnia chwilę w piątek po południu!
W ogóle gościom spoza Warszawy sugeruję wcześniejsze kupno biletów!
Pamiętajmy, że w sobotę rano w Warszawie będą odbywały się uroczystości żałobne, na których podobno ma być ponad 1mln osób!
Na pewno może być kłopot z kupieniem biletów na ostatnia chwilę w piątek po południu!
Myślę, że piszę w imieniu swoim i Marty... Nie chcemy być dla nikogo ciężarem w takich okolicznościach po prostu... Ludzie różnie takie sprawy przeżywają i czasami wolą mieć święty spokój, a nie ludzi na głowie;) Pod chmurką nocować niestety nie da rady, to nie wrzesień... a z hotelem/hostelem, czy innym tworem domopodobnym, w ten weekend będzie na pewno ciężko... i drogo.
Okej :) Więc tak, żeby nie było, że mówię za kogoś, to ja pogadam zaraz z Martą i dzisiaj późniejszym wieczorkiem dam Wam znać:) Jesteście cudowne! Dzięki za odzew Noemi, dzięki Olu ;*
x 100000000000 ;D
Pierwotny plan brzmiał, że lądujemy w stolicy o 17:30 w piątek, lecz jeśli konieczna będzie modyfikacja planów, to my się dostosujemy :)
Jeszcze raz wielkie dzięki, jesteście niesamowite! :)
Dobrej nocy! :)

Pierwotny plan brzmiał, że lądujemy w stolicy o 17:30 w piątek, lecz jeśli konieczna będzie modyfikacja planów, to my się dostosujemy :)
Jeszcze raz wielkie dzięki, jesteście niesamowite! :)
Dobrej nocy! :)
- niespodzianka
Tak, my jesteśmy niewiarygodnie zgodne w większości spraw, więc również ta dzisiejsza decyzja nie była dla nas trudna :D Skoro chcecie nas przygarnąć mimo wszystko, to z największą przyjemnością przyjedziemy. Jesteście kochane, nasze drogie Warszawianki :)po-cichu pisze:Po burzliwych naradach, trwających całe 3 minuty, zgodnie doszłyśmy do wniosku, że jeśli ktoś zechce nas do siebie przytulić, to z wielką ochotą do Was dołączymy :D

To jak, godzina spotkania na dworcu bez zmian?

- girlfriend
Moja sprawa wygląda tak:ghost_ola pisze:gościom spoza Warszawy sugeruję wcześniejsze kupno biletów!
Autobus jedzie z Bydgoszczy, a przewoźnikiem jest Płock. Nie ma rezerwacji biletów, bilety kupuje sie u kierowcy. Zamierzam wsiąść na pierwszym przystanku w Toruniu (nie na dworcu) więc mam nadzieję,że będzie dla nas miejsce.
Jeszcze raz wielkie dzięki Olu za okazane chęci przyjęcia nas pod swój dach: UWAGA: Huragan MAX nadchodzi!!

I Tobie Noemi dzięki za wszelką pomoc :)
Do zobaczenia
Super, wygląda na to, że skład wcale nie taki duzo mniejszy sie szykuje :)
girlfriend, mam nadzieję, że nie będzie problemu z biletami, czekamy tu na Was z niecierpliwością - będę trzymać kciuki i o 20 stawiam się pod złotymi tarasami!
po-cichu, niespodzianka -> Super, że się jednak zdecydowałyście! Nie ma to jak szybka decyzja :D Was odbieram o 17.30. Blanka też ma być na dworcu. Gdybym się trochę spóźniła (o 17 wychodzę z pracy po drugiej stronie Wisły) to ona się Wami przez chwilę zaopiekuje (prawda Blanka? ;P)
Do zobaczenia jutro!!!
Ps. Noemi, Medeah, Estrella, billiejean, badsusie, dobrzi, E2 a z Wami jak? Widzimy się już u mnie o 21 czy jakoś wcześniej dołączycie?
W razie co, mój numer to: 601-275-089
giovanedonore -> w sobotę po uroczystościach dzwoń do mnie śmiało lub esemesuj - jakoś się znajdziemy :) Z tego co wiem, uroczystości państwowe mają trwać od 12 do 13, a potem msza, chyba do 15. Ja będę chciała pójść na tę część oficjalną, do 13 - potem na pewno będziemy się gdzieś po mieście kręcić.
girlfriend, mam nadzieję, że nie będzie problemu z biletami, czekamy tu na Was z niecierpliwością - będę trzymać kciuki i o 20 stawiam się pod złotymi tarasami!
po-cichu, niespodzianka -> Super, że się jednak zdecydowałyście! Nie ma to jak szybka decyzja :D Was odbieram o 17.30. Blanka też ma być na dworcu. Gdybym się trochę spóźniła (o 17 wychodzę z pracy po drugiej stronie Wisły) to ona się Wami przez chwilę zaopiekuje (prawda Blanka? ;P)
Do zobaczenia jutro!!!
Ps. Noemi, Medeah, Estrella, billiejean, badsusie, dobrzi, E2 a z Wami jak? Widzimy się już u mnie o 21 czy jakoś wcześniej dołączycie?
W razie co, mój numer to: 601-275-089
giovanedonore -> w sobotę po uroczystościach dzwoń do mnie śmiało lub esemesuj - jakoś się znajdziemy :) Z tego co wiem, uroczystości państwowe mają trwać od 12 do 13, a potem msza, chyba do 15. Ja będę chciała pójść na tę część oficjalną, do 13 - potem na pewno będziemy się gdzieś po mieście kręcić.
- Noemi.best
- billiejean89
No więc z naszej strony wygląda to tak, ja i badsusie będziemy ok 18 w Złotych. W razie czego będziemy do Ciebie dzwonić Olu.
Na priv wyślę Ci zaraz mój numer na wszelki wypadek.
E2 z tego co mówiła będzie o godz 20 pod gitarą.
dobrzi ma szkołę do 20.45 ale może wykładowca wypuści ją wcześniej, także jak coś dojedzie pod gitarę lub prosto na Natolin.
Także do zobaczyska

Na priv wyślę Ci zaraz mój numer na wszelki wypadek.
E2 z tego co mówiła będzie o godz 20 pod gitarą.
dobrzi ma szkołę do 20.45 ale może wykładowca wypuści ją wcześniej, także jak coś dojedzie pod gitarę lub prosto na Natolin.
Także do zobaczyska

- girlfriend
Kochani więc ja będę ok. 20:05 taki jest planowany przyjazd na przystanku: DW.Cent.06 cokolwiek to oznacza
Mam nadzieje,że oznacza to Dworzec Centralny
Jak będę na miejscu dam znać, bo nie zamierzam nigdzie łazić z 2,5 latkiem po 20 w Wawie...heheh
Ps. Już sprawdziłam co to jest i będę gdzieś koło dworca centralnego. Dam znać

Jak będę na miejscu dam znać, bo nie zamierzam nigdzie łazić z 2,5 latkiem po 20 w Wawie...heheh
Ps. Już sprawdziłam co to jest i będę gdzieś koło dworca centralnego. Dam znać