jak dla mnie może być 27.03.
będzie trochę czasu, aby reszta towarzystwa się dowiedziała
co do miejsca to może być ten pub, który Aneta zaproponowała i tak po naszych rozmowach kolejne miejsce będzie "spalone"
ale przynajmniej mamy okazje do zwiedzania wrocławskich lokali
One day in your life
When you find
That you’ll always longing
For the love we used to share
Just call my name, and I’ll be there
Ojejku, zapomniałam, ale 27 marca nie mogę przyjechać bo mam ważny wyjazd służbowy i nie mogę tego zmienić, dopiero sobie przypomniałam. Spotkajmy się jakoś inaczej, PLEASE
Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości, radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań z rodziną oraz wesołego "Alleluja" Wam dziewczyny życzę
...
Powiedział, że pewnego dnia zobaczycie
Jak zajmie swoje miejsce w historii świata
Odważy się, by zdobyć uznanie
I płomień lśnił głęboko w jego oczach
...
cześć dziewczyny:)
I co z naszym spotkaniem???
Bo w końcu nie wiem... znowu cisza w tym tamacie.
Czy spotykamy się w ten weekend czy nie??
Czekam na jakiś odzew.
Pozdrówka
One day in your life
When you find
That you’ll always longing
For the love we used to share
Just call my name, and I’ll be there
Ja wiem ...mężowie,dzieci, nieposprzątane mieszkanie, zmęczenie po tygodniu pracy ale
Dziewczyny spotykamy się w TEN PIĄTEK????
Okazja jest niezła bo
2010-04-23 godzina 21:00
Gdzie? RaBarBar
ul. Wita Stwosza 3
Wrocław
i mamy zapewnioną muzykę Michaela całą noc.
Czy nie warto zżucić trochę kilogramów po zimie i pobawić się w swoim towarzystwie???Wstęp poniżej 30 roku życia wymaga negocjacji!!!;-)
Proszę o odzew bo to już jutro.
Jedno spotkanie we Wrocławiu wypaliło, szczerze liczę na następne.JA będę!! i mam zamiar ubrać jakiś Michaelowy dodatek hmmm może błyszcząca czarną marynarkę? a co!!
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Pamiętam poczatek kariery MJ,pamiętam Thrillera w "puszczanego" w "Jarmarku".Billie Jean,Beat it ..ech...to były czasy...
Fanką byłam od początku,od zawsze i chyba tak mi zostanie do końca.Nie chyba,na pewno:)
Koncert na Bemowie-niezapomniane przeżycie....Szkoda że nie udało się tego powtórzyć:(
Dzisiejszy dzień jest dla mnie bardzo smutny
Michael zawsze będzie mi się kojarzył z dzieciństwem,młodością,fajnymi beztroskimi czasami i cudowną muzyką:)))
Szkoda, że nie można wyszukiwać w spisie użytkowników po roku urodzenia, wtedy może łatwiej byłoby nam zebrać większą liczbę ludzi do pogadania i spotkań. Myślę że w tych naszych pogaduchach chodzi tez o to, że obecnie mamy trochę inne problemy niż fani powiedzmy 15 letni. Wiadomo, rodzina, obowiązki... i jednak inaczej rozmawia się z rówieśnikami a inaczej z osobami, które mogłyby być naszymi dziećmi.
Ja chętnie poznam kogoś z okolic Warszawy lub Łodzi, kto pamięta tamte czasy i nie uzna, że 37 latka, która zabrała 18 miesięczną córkę do kina na This is it, to coś dziwnego By the way, młoda jest zachwycona po dziś dzień!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...