tak Janet nie możemy być gorsi! Jak dobrze pójdzie to możemy mieć więcej ludzi niż w Hollywood - wystarczy, że każdy z nas zaciągnie kogoś ze swoich znajomych i w ogóle to przyciągniemy naszym zbiorowym urokiem innych xD Można też po całym Poznaniu i okolicach porozwieszać plakaty i informacje i wtedy przyjdzie jeszcze więcej ludzi ;))
Zrobiłam więc (na szybko) taki plakat, taką propozycję jakby on mógł wyglądać, więc się nie czepiajcie szczegółów ;p Można będzie za jakiś czas dokładnie wymyślić coś naprawdę fajnego jak już ustalimy szczegóły tj godzina, miejsce itp. A i proponuje, żeby na plakacie było też nasze wspólne foto, więc na którymś dance teamie musimy zrobić sobie zdjęcie jak wszyscy będą ;) Generalnie sądzę, że jak byśmy porozwieszali plakaty i informacje to mamy gwarancję masy ludków, ale to co będziemy rozwieszać musi naprawdę przyciągać!

Tylko, czy w Poznaniu jest jakaś drukarnia, co by nam w miarę tanio wydrukowała ze 100 szt? może się ktoś orientuje?
Pozatym myślę, że Browar to dobre miejsce i że powinni się zgodzić skoro już raz się zgodzili, no i zawsze to też jakaś reklama dla nich... Patrzę na ten filmik i nie wierzę, że w Browarze tylu ludzi
jejku, już się nie mogę doczekać aż się spotkamy tego 10 i na żywo pogadamy o tej akcji xD