Gry

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Detox

Gry

Post autor: Detox »

O dziwo nie znalazłem tu jeszcze takiego tematu ;-)
Zapraszam ,więc wszystkich graczy do dyskusji ;-) W szczególności chodzi mi o gry MMORPG ;-) Może już kiedyś razem graliśmy i nawet o tym nie wiemy...

Ja pogrywam:
-w C.Sa 1.6 non steam'a
-w WoWa ale na privach.. Szkoda kasy na globala
-czasami chociaż dosyć rzadko loguję się na Metin2 - s5 80 wojo body ;-)
-różne gry przeglądarkowe typu plemiona nenene

Zapraszam do dyskusji o wszystkich grach wszystkich rodzajów ;-)
Awatar użytkownika
Michael-J-Forever

Post autor: Michael-J-Forever »

Hmm... Ja grywam czasem w plemiona, the west (ale to już dawno), I teraz dużo w "Wyścig ufoludków 2" Na jeja.pl. Kiedyś grałam jeszcze w kilka innych gier ale teraz już nie zaglądam.
Detox

Michael-J-Forever pisze:Hmm... Ja grywam czasem w plemiona
Który świat? Ja gram atkualnie na s35..
Awatar użytkownika
Michael-J-Forever

Świat 28.
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

A ja gram w GTA i Sherwood MMORPG grałam ale hasła zapomniałam ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape66

Post autor: Xscape66 »

Niegdyś nałogowo grałam w CS 1.6, teraz już tylko sporadycznie, w wolnych chwilach burnout paradise i Island Paradise na Facebooku.
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Gry? Lubię je jedynie wtedy gdy nie mam Internetu i brak perspektyw na ciekawsze spędzenie czasu :surrender: Niestety, na chwilę obecną graczka ze mnie jest marna choć parę ładnych lat do tyłu wymiatałam w takich grach jak "Chicken Invaders "Gta", "Jazz", "Lionking", "Mortal Kombat", "Viper" i w grze w której nie pamiętam oficjalnej nazwy, po prostu "Skoki Narciarskie" ;-) Ale nie poprzestałam tylko na tym, o nie ;-) Podpatrując brata co wyczynia w necie odkryłam stronę która funkcjonuje do dziś - kurnik ;-) Początkowo rządziłam tam jako uciekinierka, jednak z czasem nauczyłam się pokory i pogrywałam już uczciwie, zawsze z rewanżem ;-) Grami pasjonowałam się gdy miałam 7 - 13 lat, później zaś odkryłam ciekawsze rozrywki w necie choć przyznam że czasami zaglądnę jeszcze na kurnik ;-) Większość wymienionych powyżej gier, mam ze względu na wrodzoną sentymentalność, z wyjątkiem tych "chłopskich", musiałam je lubić ze względu na fakt że 3 lata musiałam dzielić komputer z dwoma braćmi, dopiero w wieku 10 miałam swój własny ;-) Może za parę lat wrócę jeszcze do gier ale to jeszcze nie teraz... ;-)
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Ja gram na plemiona ch swiat 42.Grałem wczesniej na 15,17,21,23 i podłuzzszej przerwie zalogowalem sie ponownie:)

Uwielbiam grać w Deluxe Ski Jump .Nie ma lepszej gry od tej!

Koniec i .
Detox

Widzę ,że pare osób lubi plemiona. Jakie jest wasze największe osiągniecie? Moje to 10 mln punktów na s20 już dawno. Byłem w centrum frontu 2 największych plemion serwera. Nieźle wojna szła ale trzeba było skończyć gre z powodu braku czasu. Pamiętam jaka była frajda jak miałem wiochę obstawioną 200k deffa i rozbiło się o nią jakieś 150 pełnych offów :smiech: Grałem potem na s27 średnio mi szło ciągle jakieś wojny , wojny i kiedyś zrobili na mnie taki najazd ,że mnie nie było przez 2 dni - wróciłem i koniec gry. Teraz gram na s35 mam narazie 1.5 mln punktów ciekawa walka się zaczyna ;-) Koalicja 8 plemion przeciwko 1 największemu na serwie. Ciekawe co z tego wyniknie.
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Oł .Ja miałem na świecie 17 5 milionow punkjtów bez kont premiu ,ale przerwałem...też z braku czasu.

.
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

u mnie aktualnie rządzą gierki na Facebooku: My Town, Island Paradise, Little Rock Pool, Mafia Wars, FarmVille, Country Life, Cafe World itd

glupija

a poza nimi najbardziej lubię The Sims, 1 i 2 edycję, 3 jakoś mi się nie podoba... :-P

i jeszcze mam szczególny pociąg do starych gier, z Amigi najbardziej ;-)
Awatar użytkownika
Michael-J-Forever

Man in the mirror pisze:Oł .Ja miałem na świecie 17 5 milionow punkjtów bez kont premiu ,ale przerwałem...też z braku czasu.

.
Rany, ja tylko 11 tysięcy bo mi się grać nie chcialo xD
Klaudyna

Post autor: Klaudyna »

Ja lubię The sims 3 i GTA 4 libery city. Uwielbiam ścigac sie motorem i zabijac gangi. Troche dziwne zainteresowania jak na dziewczynę. nenene
,,Kłamstwa mogą wygrać sprint, ale to prawda wygrywa cały maraton''~ Michael Jackson
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Ja gram w serie gier Fifa.Aktualnie gram w 10.Tak to zawsze sobie pogrywam
w jakieś gierki ostatnio gram w Call of Juarez - Więzy Krwi.W plemiona też kiedyś grałem ale to już dawno nie pamiętam co tam miałem,grałem jeszcze w Metina 2 i miałem 32 lvl
Awatar użytkownika
Shayna

...

Post autor: Shayna »

Ja grywam w gierki Facebookowe - głównie Pet Society i PetVille.
MICHAEL JACKSON FAN
NARUTO FAN
M&A FAN
DR.HOUSE FAN
http://czat.wp.pl/chat.html?i=196271&lf ... 211008.313
chat o Michaelu Jacksonie
Zapraszam!
ODPOWIEDZ