MANDARYNA, czyli następczyni Michaela Jacksona!!

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Witold pisze:To widać czy jest playback czy nie.
Nie zawsze. Niektórzy artyści potrafią idealnie maskować to, że śpiewają z taśmy. A jak ktoś nie zna piosenki, tym bardziej może się nabrać.
Witold pisze:To wkurzające, że leci serial u dołu komunikaty, u góry żółty trójkącik...
Jeden mały znaczek pod logiem na pewno by specjalnie nie obrzydził życia telewidzom. Gorzej artystom.

A pomysł popieram. :]
Blondi

Post autor: Blondi »

Oh God! Jak możecie taką Mandarynę porównywać do Michaela czy Britney? Ta Mandarynka to kupa beztalencia! A Britney ma głos i nie wiem skąd wzieły sie te głupie spekulacje na jej temat. To moje zdanie...
thewiz

Post autor: thewiz »

Blondi pisze:Oh God! Jak możecie taką Mandarynę porównywać do Michaela czy Britney? Ta Mandarynka to kupa beztalencia! A Britney ma głos i nie wiem skąd wzieły sie te głupie spekulacje na jej temat. To moje zdanie...
Britney miala glos jako dziecko. Kiedy wystepowala w Klubie Myszki Mickey naprawde niezle szlo jej spiewanie,choc zostala zakwalifikowana do programu jako tancerka. Jednak z wiekiem jej glos zrobil sie bardzo taki ..."skrzeczacy" ,a do tego Brit wielokrotnie koszmarnie falszowala na koncertach. Porownywanie jej do Mandaryny nie ma pewnie sensu ,ale Britney na pewno nie ma niesamowitej wokalizy.Stawia bardziej na show i chwytliwe numery plus duzo tanca przypominajac Madonne z lat 80tych .(Takze nie grzeszaca wokalem ,az po dzien dzisiejszy)Tymczasem juz taka Christina Aquilera ma sie absolutnie czym pochwalic w gardle.Jej glos jest potezny, czysty, a do tego dziewczyna potrafi nawet najbardziej skomplikowane kawalki wyspiewac bez cienia falszu.
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Dav20 pisze:Speiwa jak spiewa ale jak Ona wyglada ...... tylko patrzec i zazdroscic czerwonemu :D
Wygląda przeciętnie. No i te kurze łapki...
Awatar użytkownika
Bydlax_Xp

Post autor: Bydlax_Xp »

Witold pisze:
Dav20 pisze:Speiwa jak spiewa ale jak Ona wyglada ...... tylko patrzec i zazdroscic czerwonemu :D
Wygląda przeciętnie. No i te kurze łapki...

Ten kolo raczej chyba żartował :P
ODPOWIEDZ