Tańczyć jak Michael Jackson - Łódź

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Malenka35

Tańczyć jak Michael Jackson - Łódź

Post autor: Malenka35 »

Hej co wy na to żeby się trochę pouczyć tańczyć i w rocznicę jego śmierci odtańczyć Beat it w Łodzi. Wiem,że jedna ze szkół tańca zaczyna zajęcia jutro. mam zamiar się tam wybrać. Pozdrawiam-gdyby ktoś potrzebował więcej info to prześlę na priva bo nie moim zamiarem jest reklama szkoły tylko samego tańca w ogóle a w szczególności tańca MJ-a
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Malenka35 pisze:co wy na to żeby się trochę pouczyć tańczyć i w rocznicę jego śmierci odtańczyć Beat it w Łodzi
Jeśli chodzi o taniec i to jeszcze dla MJa to ja zawsze jestem jak najbardziej na tak :)
Malenka35 pisze:Wiem,że jedna ze szkół tańca zaczyna zajęcia jutro. mam zamiar się tam wybrać.
Jutro szkoła wznawia te zajęcia, po krótkiej przerwie. Pisałam o tej szkole i zajęciach w wątku łódzkich spotkań jakiś czas temu ;-)

Był nawet odzew od kilku łódzkich MJówek ale nie wiem czy któras dotarła ostatecznie na salę (?)Sama troszkę już na te MJowe zajęcia chodziłam :mj: (teraz niestety nie pasuje mi termin, nad czym ubolewam...)
Awatar użytkownika
Malenka35

A napisz coś więcej. Podobało ci się? Teraz są zajęcia w środę. od 19.15. Nie wiem czy się nie wygłupię ale co tam pójdę i spróbuję może mi się spodoba. Czy zajęcia są prowadzone w miarę ciekawie.
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Tak, zajęcia są w środy na 19.15. Trwają 1h 15 min. Co do kosztów - jednorazowe zajęcia - 25zł, karnet na 4 wejścia 75zł.
Instruktor b. miły, tempo nauczania choreografii dostosowane do umiejetności grupy :)
Do tej pory było Beat It i BAD.
W najblizszym czasie (jeśli nic się nie zmieniło od mojej ostatniej wizyty) ma być Thriller lub SC :)
Ostatnio byłam jedyną dziewczyną na zajęciach :)
Malenka35 pisze:Nie wiem czy się nie wygłupię ale co tam pójdę i spróbuję może mi się spodoba.
Iść, iść :) Spróbować zawsze warto :)
(Ps. mogę się jutro zerwać z uczelni i iść raz na zajęcia, jeśli będzie Ci raźniej ;))
Awatar użytkownika
Malenka35

Serdecznie dzięki.
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Myślę że we własnym zakresie możemy nauczyć się dużo więcej, tylko trzeba chcieć i mieć gdzie ćwiczyć.
Proponuję dalej kontynuować dyskusję w temacie spotkań w Łodzi:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6167
Awatar użytkownika
Malenka35

Kochana bettima! Niestety nie ma dzisiaj zajęć :( Jest błąd w necie, mam nadzieję na twoje towarzystwo w przyszłym tygodniu :)
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

;))

Post autor: La_Pantera_Rosa »

hah ja tez mialam taki pomysl .... ale zarok trzeba sie scisnac i naprawde tak zrobic widzialam filiki wnecie z roznych panstw... przydaloby sie z Lodzi ;))
Ain't no sunshine when he's gone :(
ODPOWIEDZ