Tańczyć jak Michael Jackson - Łódź
Tańczyć jak Michael Jackson - Łódź
Hej co wy na to żeby się trochę pouczyć tańczyć i w rocznicę jego śmierci odtańczyć Beat it w Łodzi. Wiem,że jedna ze szkół tańca zaczyna zajęcia jutro. mam zamiar się tam wybrać. Pozdrawiam-gdyby ktoś potrzebował więcej info to prześlę na priva bo nie moim zamiarem jest reklama szkoły tylko samego tańca w ogóle a w szczególności tańca MJ-a
Jeśli chodzi o taniec i to jeszcze dla MJa to ja zawsze jestem jak najbardziej na tak :)Malenka35 pisze:co wy na to żeby się trochę pouczyć tańczyć i w rocznicę jego śmierci odtańczyć Beat it w Łodzi
Jutro szkoła wznawia te zajęcia, po krótkiej przerwie. Pisałam o tej szkole i zajęciach w wątku łódzkich spotkań jakiś czas temuMalenka35 pisze:Wiem,że jedna ze szkół tańca zaczyna zajęcia jutro. mam zamiar się tam wybrać.

Był nawet odzew od kilku łódzkich MJówek ale nie wiem czy któras dotarła ostatecznie na salę (?)Sama troszkę już na te MJowe zajęcia chodziłam

Tak, zajęcia są w środy na 19.15. Trwają 1h 15 min. Co do kosztów - jednorazowe zajęcia - 25zł, karnet na 4 wejścia 75zł.
Instruktor b. miły, tempo nauczania choreografii dostosowane do umiejetności grupy :)
Do tej pory było Beat It i BAD.
W najblizszym czasie (jeśli nic się nie zmieniło od mojej ostatniej wizyty) ma być Thriller lub SC :)
Ostatnio byłam jedyną dziewczyną na zajęciach :)
(Ps. mogę się jutro zerwać z uczelni i iść raz na zajęcia, jeśli będzie Ci raźniej ;))
Instruktor b. miły, tempo nauczania choreografii dostosowane do umiejetności grupy :)
Do tej pory było Beat It i BAD.
W najblizszym czasie (jeśli nic się nie zmieniło od mojej ostatniej wizyty) ma być Thriller lub SC :)
Ostatnio byłam jedyną dziewczyną na zajęciach :)
Iść, iść :) Spróbować zawsze warto :)Malenka35 pisze:Nie wiem czy się nie wygłupię ale co tam pójdę i spróbuję może mi się spodoba.
(Ps. mogę się jutro zerwać z uczelni i iść raz na zajęcia, jeśli będzie Ci raźniej ;))
Myślę że we własnym zakresie możemy nauczyć się dużo więcej, tylko trzeba chcieć i mieć gdzie ćwiczyć.
Proponuję dalej kontynuować dyskusję w temacie spotkań w Łodzi:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6167
Proponuję dalej kontynuować dyskusję w temacie spotkań w Łodzi:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6167
- La_Pantera_Rosa
;))
hah ja tez mialam taki pomysl .... ale zarok trzeba sie scisnac i naprawde tak zrobic widzialam filiki wnecie z roznych panstw... przydaloby sie z Lodzi ;))
Ain't no sunshine when he's gone :(