Beyonce Knowles

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
patriszja21

Post autor: patriszja21 »

editt pisze:Beyonce jest świetna w tym co robi, bez względu na to czy lubi się taką muzykę czy nie. Ma tą przewagę nad wieloma innymi 'gwiazdami', że:
- ma niesamowity głos-jeden z najlepszych na świecie
- świetnie tańczy- i to na prawdę tańczy, a nie tylko rusza czterema literami jak wiekszośc gwiazdeczek
- oglądając z nią wywiady można chyba stwierdzic, że jest zabawna, miła, po prostu jest sobą,
- robi na prawdę dobrą muzykę
- jest dobra w roli aktorki
- nie potrzebuje skandali, by ludzie chcieli jej słuchac
- jest piekną kobietą
;-)

Otóż to :) Uwielbiam Beyonce.Wg mnie,emanuje z Niej ciepło,dobroć,no i niewątpliwie jest bardzo piękna.
adula.8

Post autor: adula.8 »

W internecie jakimś cudem pojawiły się dwie nowe piosenki Beyonce.Waiting i Black Culture.
Moim zdaniem druga piosenka jest bardzo w stylu Michaela. A dokładniej przypomina 'Don't stop 'till you get enough'. Posłuchajcie sami.

tu link:
http://www.youtube.com/watch?v=-ypGcdqdzaQ

Dodam jeszcze, że ta piosenka wydaje się być nieco inna od pozostałych utworów Beyonce. Przy jej zdolnościach wokalnych można by było liczyć na coś więcej..Lecz lepiej podchodzić z dystansem, aby się nie przeliczyć..
..tak jak w duecie z Alicia Keys - Put it in a love song. Nie mniej jednak uważam, że piosenka jest całkiem niezła.
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

adula.8 pisze:W internecie jakimś cudem pojawiły się dwie nowe piosenki Beyonce.Waiting i Black Culture.
Moim zdaniem druga piosenka jest bardzo w stylu Michaela. A dokładniej przypomina 'Don't stop 'till you get enough'. Posłuchajcie sami.

tu link:
http://www.youtube.com/watch?v=-ypGcdqdzaQ

Dodam jeszcze, że ta piosenka wydaje się być nieco inna od pozostałych utworów Beyonce. Przy jej zdolnościach wokalnych można by było liczyć na coś więcej..Lecz lepiej podchodzić z dystansem, aby się nie przeliczyć..
..tak jak w duecie z Alicia Keys - Put it in a love song. Nie mniej jednak uważam, że piosenka jest całkiem niezła.
Gdzieś na forum słyszałam, że ta piosenka jest właśnie na samplach Michaela. I rzeczywiście jest bardzo podobna do 'Don't stop 'till you get enough', nawet słychać pod koniec jak chórek śpiewa 'don't stop 'till get enough' ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Melodia jest identyczna jak Don't Stop Til' You Get Enought nawet słychać Michael'owe ''Oww!'' ;-)

Ogółem cenię Beyonce za jej osiągnięcia :) Jej piosenki są przyjazne dla ucha ;-)
Obrazek
k_asia

Post autor: k_asia »

Byłam na jej koncercie w Berlinie ona była 8 maja 2008 roku.Niesamowite Ona była super.Ona w tym roku zgarnęła najważniejsze statuetki MTV. Pozdrawiam serdecznie wszystkich jej fanów.
Awatar użytkownika
editt

Post autor: editt »

Ta dziewczyna to ma power w głosie, Beyonce nie ma sobie równych:)
Występ świetny wg mnie:) http://www.youtube.com/watch?v=88VXWrDplZI A ci żołnierze to mi trochę tych z This is it przypominają.
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

editt pisze:A ci żołnierze to mi trochę tych z This is it przypominają.
Dokładnie :) Kiedy zaczęli wchodzić na scenę, pomyślałam, że to Drill. Beyonce lubi podkreślać, że Michael był jej idolem i inspiracją. Oddała mu hołd wielokrotnie. Wcale bym się więc nie zdziwiła, gdyby się okazało, że żołnierze mieli się tak właśnie kojarzyć :)
A dziewczyna jest naprawdę utalentowaną artystką. Jedną z niewielu takich, które obecnie królują w świecie muzyki. Podziwiam ją, szanuję i uwielbiam jej głos. Szczególnie live.
Obrazek
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

Lubię dziołszkę naprawdę.
Ma kobitka kawał głosu i jakiś pomysł na siebie.
Całkiem konsekwentna cały czas.
Także myślę, iż całkiem zasłużenie triumfowała na grammy ;)
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

niespodzianka pisze:editt napisał:
A ci żołnierze to mi trochę tych z This is it przypominają.

Dokładnie :) Kiedy zaczęli wchodzić na scenę, pomyślałam, że to Drill. Beyonce lubi podkreślać, że Michael był jej idolem i inspiracją.
Bo to byli tancerze z This Is It!!
Właśnie Timor Steffens napisał następującego Twita: It was really nice to perform with @beyonce last night @ the grammies she is a great artist!! Like a boy Or should i say like a soldier.LOL. / https://twitter.com/Tmoreworld

Tak myślałam, oglądając na żywo jak Beyonce kroczy ku scenie - co ona the Drill będzie wykonywać? I ci żołnierze tańczyli w stylu Michaela. Tak przeczuwałam. Teraz się potwierdza. :) Pozdrawiam. xo
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Beyonce towedług mnie księżniczka ( popu/r'n'b)
Najbardziej mi się podoba jej piosenka Halo (dobrze napisałem?).
Jest bardzo ładna ,świetnie się rusza czego jeszcze chcieć?
Ostatnio zmieniony pn, 08 lut 2010, 20:40 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 2 razy.
adula.8

Post autor: adula.8 »

Man in the mirror pisze:Beyonce towedług mnie księżniczka popu.
Najbardziej mi się podoba jej piosenka Halo (dobrze napisałem?).
Jest bardzo ładna ,świetnie się rusza czego jeszcze chcieć?
popu? a to nie przypadkiem bardziej pod r'n'b..?
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Tak,Tak tylko wrzuciłem to tak pod MJ.
On królem,Madonna królową ,a ona z B.Spears Księżniczkami
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Obejrzałam wczoraj film Cadillac Records - rzecz o wytwórni Chess Records założonej w Chicago przez dwóch Polaków Leonarda i Filipa Czyżów. Wytwórnia promowała czarnoskórych artystów, między innymi Muddy Watersa, Little Waltera, Chucka Berry'ego i Ettę James, którą w filmie brawurowo zagrała właśnie Beyonce (jest również producentem wykonawczym filmu). Zresztą oceńcie sami:
Tu fragment:
http://www.youtube.com/watch?v=qTMaj1zhk_g&feature=fvw
A tu w całości z fotosami z filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=Q8FHwsAT ... re=related
Nie dość, że pięknie zaśpiewane to jeszcze ta dziewczyna ma naprawdę aktorski talent.
A tu prawdziwa Etta:
http://www.youtube.com/watch?v=ADDigK8L ... re=related
Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć film Cadillac Records to zapraszam do kanału Cinemax.
No nie mogę się powstrzymać. Tutaj Beyonce składa hołd E. James jeszcze raz w piosence At last (nie mogę się od wczoraj od niej uwolnić) tym razem live z koncertu inaugurującego prezydenturę Baracka Obamy. Zapowiedz Charlize Theron. AWESOME!!!
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
Julia94

Post autor: Julia94 »

W ten weekend na VH1 "Weekend z Beyonce". ;-)
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Co do Beyonce, na jednym forum znalazłam linka do jakiegoś forum z Beyonce, które ponoć jest od niedawna. ( Widać gołym okiem, bo na razie nic tam nie ma ) Dla wielbicieli Beyonce gdyby ktoś chciał www.beyonceteam.fora.pl
ODPOWIEDZ