Fani po35 roku życia ujawnijcie się, czy są tu jeszcze tacy?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Katarina

Post autor: Katarina »

Cieszę się na spotkanie i że w końcu poznam fanów MJ z mojej "półki wiekowej" ;)

Postaram się coś wziasc z moich Michaelowych pamiątek, jak niezapomne, bo będę prosto po pracy.
Raczej się spóżnie więc od razu pójdę do Blue Bar Cafe.

do zobaczenia!
One day in your life
When you find
That you’ll always longing
For the love we used to share
Just call my name, and I’ll be there
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

I znowu pierwsza ... :p

Chciałam bardzo serdecznie podziękować za zaproszenie mnie na ten perv zlot, mimo że mój wiek jest zdecydowanie 35- ;-)
Bawiłam się świetnie, w przeciwieństwie do obsługi baru :hahaha:
Dziewczyny, Wy jesteście po prostu szalone, ale właśnie o to w tym wszystkim chodzi i strasznie Was polubiłam.
Madziu - Twoje zbiory są imponujące!!! Te zeszyty z wycinkami, zdjęcia Michaela, opowieści o Bemowie i cała reszta - super. A Twój tekst: "bzyknęłaś sobowtóra" mnie rozwalił :smiech:
Iza, dzięki, że przywiozłaś laptopa i włączyłaś 'wymiatającą miednicę' i jeszcze mi to skopiowałaś - dziś od rana nic innego nie robię, tylko oglądam :) I fajną koszulkę miałaś :)
Ania WMJ - Ty mnie mordowałaś tekstami "... jak Stranger in Moscow" ale i tak jesteś git babka :)
Hania - Ty i Twój narciarski "Smoth Criminal" wymiatacie i w ogóle jesteś super kobietka!
Kasiu moja - jak mogłaś mnie nazwać kominiarzem :smiech: Ale i tak Cię lubię, wiesz ;-)
No i Asiek i Magda mag_num - buziaki dla Was dziołchy :*
Z Anią - koleżanką Madzi i drugą Kasią jakoś mało rozmawiałam, bo siedziałyście w drugim kącie stołu, ale też Was bardzo pozdrawiam i miło, że się poznałyśmy :)

Bardzo żałuję, że tak wcześnie musiałam jechać, następnym razem zostanę na noc :))

Buziaki wieeeeeeelkie, no i do następnego.

P.S. Dziewczynki, posłałam Wam 'coś' na PW ;-)
Hania, czekam na foty :)

Shamone :mj:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Post autor: Ania WMJ »

Kurcze dziewczyny, ale super było, niech żałują i płaczą ci i te, których nie było, dawno się tak nie ubawiłam. A nie mówiłam, że fanki Michaela to najfajniejsze i najzabawniejsze dziewczyny pod słońcem (fanów niestety nie miałam okazji poznać- a szkoda). Ludzie nie zapomnę tych dzikich rozmów o złotych spodniach i czymś jeszcze....(no wiecie co mam na myśli) i tych salw śmiechu. (choć osobiście wolę Go w czerni np jak w Stranger In Moscow- prawda Agnieszko?) Panie z knajpki i inni klienci mogli momentami być troche zdegustowani, ale co tam, my bawiłyśmy się przednio. Ciągle mam niedosyt tego spotkania. Trzeba zrobić całonocne party z stylu MJ (tylko i wyłącznie) z tańcami itd.....
To kiedy sie znowu spotykamy?
Całuję i mocno was ściskam i pozdrawiam. Czekam na info, foty i kontakty, Pa pa Michaelówki
Obrazek
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Ania WMJ pisze:choć osobiście wolę Go w czerni np jak w Stranger In Moscow- prawda Agnieszko?
oczywiście Kochana ;-)
btw - same widzicie, że ona ciągle o tym gada :p
Ania WMJ pisze: nie zapomnę tych dzikich rozmów o złotych spodniach i czymś jeszcze....(no wiecie co mam na myśli) i tych salw śmiechu
a propos tego tematu - Madziu, to jest ten gif, o którym mówiłam, a Ty nie wiedziałaś o co chodzi ;-) :

Obrazek

No to tylko se możecie wyobrazić, co się działo w tym barze :diabel:

aaa i jeszcze dodam, jak sobie pokazywałyśmy nawzajem, jakie zdjęcia Michaela mamy na tapecie w telefonie, hihi, myślałby kto, że dorosłe baby niby a tu proszę :hahaha:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Post autor: addicted2MJ »

Na początek powiem jedno...

Obrazeknenene

A teraz po kolei:

Bardzo, BARDZO cieszę się, że udało nam się spotkać i że się podobało.

Asiu i Haniu - japrosic kocham Was, baby moje, dziękuję za prezent urodzinowy który dosłownie wgniótł mnie w kanapę :happy: Jesteście boskie i cieszę się, że Was mam!

Agusia: jak już wspomniałam, super babka z Ciebie, mamy wiele wspólnych tematów :knuje: no i poprawka: "sobowtór byzknął Ciebie" glupija Dzięki za gifa, zaraz sobie zapiszę ;) Cieszę się, że podobały Ci się moje zeszyty i foty no i oby do następnego :) Bo temat nie został wyczerpany ;)

Katarina: chyba wygadałaś się z nami za wszystkie czasy, huh? :) I myślę, że pojawisz się na kolejnych spotkankach? ;) Liczę na to!

Kizia: dziękujemy za laptopa który umilał czas nam i wszystkim dookoła :smiech: Na PW podeślę ten filmik z Korei na którym masz zobaczyć to, co masz zobaczyć ;)

raisa: fajnie, że przyjechałaś, fajnie że zostałaś dłużej i liczę na powtórkę bo świetnie się nam gada :)

Ania_WMJ: Chyba masz największe zapędy na zorganizowanie najbliższego spotkania? ;)

mag_num: mam nadzieję, że na następnym spotkaniu zamienimy ze sobą więcej zdań ;)

Tak sobie policzyłam i się przeraziłam... zaczęłam MJować o 11:30 z Agą na dworcu... a skończyłam o 4 rano, ululana HIStory z Monachium. Ponad 16 absolutnie i w 100% monotematycznych godzin... nieźle nenene
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
mag_num

Post autor: mag_num »

Dzięki wam kofffane za tych kilka miłych godzin. Dawno się tak nie uśmiałam. Z wami można konie kraść. Do następnego!!! :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Katarina

Post autor: Katarina »

i ja dziękuje wszystkim Wam za przemiłe spotkanie:-)
addicted2MJ pisze:Katarina: chyba wygadałaś się z nami za wszystkie czasy, huh? :) I myślę, że pojawisz się na kolejnych spotkankach? ;) Liczę na to!
oczywiście, że TAK!!!!
Na następne spotkanie też przyniosę coś z moich skromnych zbiorów.

Spotkanie było na prawdę super i mam nadzieje, że już niedługo to powtórzymy.
Pozdrówka dla wszystkich i do szybkiego zobaczenia się:-)
Kasia
One day in your life
When you find
That you’ll always longing
For the love we used to share
Just call my name, and I’ll be there
Awatar użytkownika
raisa

Post autor: raisa »

Szalone Kobitki, dzięki za świetne spotkanie. Ciesze się, że mogłam tam być i posłuchać tych wszystkich historii.
I teraz po kolei oprócz tego, że wszystkie jesteście super
Magda - za zorganizowanie tego zamieszania, za pokazanie niesamowitych zeszytów i zdjęć
Hania, Ania, Asia, Kasia- za rozmowy przy sałatce i za próbę wyjaśnienia kwestii pewnej "trójki pokoncertowej" z koszulki Magdy :diabel:
Aguś Kominiarzu- za płyty i w ogóle za wszystko :calus:
Ania WMJ- liczę na to, że uda Ci się zrealizować pomysł całonocnego spotkania "takiego jak w Londynie"
Iza za przytarganie laptopa i pokazanie Michaela w akcji :diabel:
Magda, mag_num ja tez sie dawno tak nie uśmiałam
Myślę, że obsłudze obu lokali należą się medale za cierpliwość, bo po minach było widać, że dużo ich to kosztowało :smiech:
addicted2MJ pisze:liczę na powtórkę bo świetnie się nam gada :)
Jeśli, mimo że nie pasuję wiekowo do tematu "Fani po 35 roku życia..." będziecie tylko chciały to ja bardzo chętnie, bo jesteście super babki i jak już mówiłam to luksus pogadać z Wami o Michaelu
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

AAAAAAAAAAAA

Spóźniłam się. glupija Najpierw czytam z wypiekami że wreszcie trafiłam na "swoje baby" w swoim wieku i ...okazuje się że dosłownie musnęłam o spotkanie.
Jestem z klubu"przeterminowanych fanek" i mam 36 lat ;-).Michael jest ze mną od 13 roku życia.Pamiętam swój pierwszy plakat wycięty gdzieś z gazety z Michaelem w pasiastej koszule z papugą na ramieniu i słodkim uśmiechem.Wciąż odkrywam tyle cudownych rzeczy w internecie o których mogłam kiedyś tylko pomarzyć.Pamiętam przepłakaną noc bo nie zdążyłam nagrać na Wilgę Bille Jean.Och mam nadzieje że spotkacie się znowu i ja tam trafię.Mam taki spory wiklinowy kosz z plakatami i płytami.Te z dziennika ludowego i Zarzewia też ;-P.Mogę przytargać!Pozdrawiam serdecznie! Wreszcie nie czuję się głupio polemizując z 13 latkami ;-D.A czas na takie rzeczy jest zawsze.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Post autor: addicted2MJ »

@neta, po wczorajszym chyba każda z nas chce jak najszybciej powtórki, więc na pewno jeszcze się zobaczymy i będzie fajnie jak powiększysz nasze grono ;)

Oto fotka z aparatu Hanki

You may now apply your 3D glasses :mj:
Obrazek
ObrazekObrazek
hanka

Post autor: hanka »

Mdzialennno...3d, bejbe?
Kochane zaaddictedowane2mj dziewczyny...ychch, jest nas spora gromada i to jest własnie siła jego oddziaływania, to jest jego magia, czar i prosty przekaz:) trzeba sie trzymać i byc z NIM!!
ze tak powiem, rozmowy były powalające...złoty środek, smarki na suficie, 3d... ajjjjj
Agusiaaaaa, ten Twój wzrok wpatrzony w...ghm...koncert...i tekst dot. campbellicy:"kurde, no nie pozwoliłam jej!!"
Iza - dzieki Twojej maszynie mozna było poczuc ten niepowtarzalny klimat
Magnum - na pw przesle Ci fote z jego ulubionymi lodami:) a Twój tekst o zadartym nosku do zapamietania forever:)..ujjjj
Raisa, co bredzi cos o niestosownym wieku - .... Kasiu, co Ty bredzisz?? jeśli zrozumiałaś, czym jest 3d, to jestes w odpowiednim jak najbardziej wieku!!!
Katarina: widzisz ile nas? no ni ma bata - tu znow jego magia - rozumiec sie w kazdym haśle, w kazdym wątku, w kazdym słowie:)
Asiul, dobre było to, co jadłas? dzieki za pogaduchy po 4 rano (do 4tej był koncert z Monachium)
Ania wmj - bierz sie do roboty, DO IT!!!
To co Michael wyprawia TO JEST PO PROSTU TO!!! THIS IS IT!!!
Sciskam i do następnego razu - mam nadzieje, ze w jeszcze szerszym gronie:)
"Pamiętaj, nieśmiertelność należy do ciebie...Musisz ją tylko stworzyć." - Michael Jackson
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Czytam Wasze posty dziewczyny i żal mnie ściska, że jednak nie przyjechałam.
hanka pisze: do następnego razu - mam nadzieje, ze w jeszcze szerszym gronie:)
You bet!
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Oczom nie wierze Michael ma cudowny wpływ!Mimo deklarcji się że niby po 30tce to na zdjęciu widze jakieś studentki :dance: Nie spodziewałam się że ON ma takie szerokie działanie.Spiesze dodac parę słów od siebie:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... &start=240 str 17 @neta i chyba nic więcej nie trzeba.Proszę mnie dopisać do listy ;-)
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

lejdiiiiiiiiiiiiiiiisss
dzięki za to spotkanie i możliwość wskoczenia w inny wymiar :)
fajnie, gdy wirtualny byt (czyli mag_num, kizia ... itp ;) ) staje się realną i wyraźną postacią.

@neto JAK to możliwe, że jestes z Wrocławia i nie byłaś na spotkaniu, to WIELKA szkoda. Następnym razem koniecznie!
i a_gador, Ty też :)

aha - agusia - KUPIŁAM tę koszulę :dance:
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Obrazek
Awatar użytkownika
kizia100

Post autor: kizia100 »

Oj, chyba jestem ostatnia ….
Dzięki dziewczyny za super spotkanie :happy: . Super było dla Nas, ale dla reszty lokalu chyba nie bardzo :smiech: . Obawiam się, że już nas tam nie wpuszczą. Dobrze że we Wrocku jest więcej lokali :knuje: .
Jesteście wszystkie super, takie pozytywnie nakręcone :mj: . Już nie mogę się doczekać następnego spotkania. Dlaczego my się wcześniej nie poznałyśmy? Niesamowite jak MJ nas wszystkich zbliża do siebie…. Już dawno się tak nie uśmiałam i ubawiłam.
Szkoda, że z Agą musiałyśmy Was opuścić tak wcześnie glupija , obiecuje poprawę. Choćbym miała potem spać na dworcu, a nie ucieknę wcześniej.
Laptopa mogę wozić na każde Nasze spotkanie, tylko szkoda, że nie wszędzie jest dostęp do prądu. Następnym razem wezmę przedłużacz, najdłuższy jaki znajdę, obiecuję!!!!
...
Powiedział, że pewnego dnia zobaczycie
Jak zajmie swoje miejsce w historii świata
Odważy się, by zdobyć uznanie
I płomień lśnił głęboko w jego oczach
...
ODPOWIEDZ