Fani po35 roku życia ujawnijcie się, czy są tu jeszcze tacy?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
moon_song

Post autor: moon_song »

Ania WMJ, polałaś miód na moje serce tymi wspomnieniami. Lata 80-te uważam za najpiękniejsze i najbardziej ekscytujące w moim życiu.
Tyle się wtedy działo... ;-)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
nela78

Post autor: nela78 »

[quote="cicha"]
Michael Mania part #1
Michael Mania part #2
Michael Mania part #3

..naprawde fajne filmy,aż mi łezka staneła
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
ZELIA

Post autor: ZELIA »

Lata 80-te i 90-te to najcudnowniejsze lata z Micheal'em.
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Post autor: addicted2MJ »

Witam wszystkie staruszki ;-)

Wraz z moimi kochanymi Asiek oraz Hanka robimy sobie małe spotkanie we Wrocławiu.
Zapraszamy wszystkie fanki (lub też fanów) z okolic Wrocławia, które mają ochotę dnia 6 lutego przybyć do Wrocka, udać się na jakiś obiadek, kawkę, powspominać jak to było za naszych czasów... z MJ oczywiście ;-)

Wstępna godzina to 14:00.
Aha – prosimy o zastosowanie się do dress code ;-) (to tak z przymrużeniem oka). Coś z MJ, może być sweterek zrobiony na drutach :knuje:

Wstępna lista:

Asiek
Hanka
addicted2MJ + koleżanka fanka
Ania_WMJ
mag_num
agusiaa_w
raisa
Kizia100
Katarina
a_gador (?)

Pozostałe osoby nie były pewne, w związku z czym proszę o info jak już coś się wyjaśni.
Ostatnio zmieniony wt, 02 lut 2010, 9:27 przez addicted2MJ, łącznie zmieniany 3 razy.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Post autor: Ania WMJ »

No ludzie odezwijcie się i przyjedźcie bądź jakoś przybądźcie na spotkanko starych i wiernych fanów we Wrocku. Czekamy
Obrazek
Awatar użytkownika
Katarina

Post autor: Katarina »

Witam,
ja także chętnie pojawię się na spotkaniu.
W sobotę pracuje do 14:00 więc byłabym wdzięczna, jeśli udałoby się przesunąć godzinę spotkania chociaż o pół godzinki:-)
Napiszcie też coś więcej odnośnie spotkania, tzn. jakie plany itp.

Pozdrawiam
One day in your life
When you find
That you’ll always longing
For the love we used to share
Just call my name, and I’ll be there
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Katarina pisze:Napiszcie też coś więcej odnośnie spotkania, tzn. jakie plany itp.
Plany jak wyżej, po prostu usiąść i pogadać :-)
Co do godziny - podam Ci mój nr tel i najwyżej dojdziesz do nas, ok?
Dużo osób jest spoza Wrocławia i dla nich im wcześniej tym lepiej, żeby potem spokojnie do domu wrócić :-)

Miejsce spotkania nie jest jeszcze konkretne, zapewne coś w Rynku, "osiądziemy" na stałe tam, gdzie o 14 w sobotę będzie można znaleźć miejsce dla naszej grupy :-) Chyba że ktoś z Wrocławia chce jakieś miejsce zaproponować, mogę wtedy przedzwonić i zaklepać.

Lista wklejona przeze mnie w poprzednim poście będzie edytowana, o ile jeszcze ktoś dołączy :-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

To ja tak nieśmiało się przyłączę. To znaczy wstępnie wyrażam chęć wzięcia udziału w tym spotkaniu, bo 100% pewności jeszcze nie mam. Dla mnie też im wcześniej tym lepiej, bo jestem z Górnego Śląska.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
Katarina

Post autor: Katarina »

addicted2MJ pisze:Co do godziny - podam Ci mój nr tel i najwyżej dojdziesz do nas, ok?
ok, nie ma problemu, dostosuje się do większości:-)
One day in your life
When you find
That you’ll always longing
For the love we used to share
Just call my name, and I’ll be there
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Po burzliwych shoutboxowych dyskusjach glupija na miejsce spotkania została wybrana kawiarnia Blue Bar Cafe, Plac Solny 8/9.

Z związku z czym, umówmy się w Rynku koło fontanny o 14:00 i przejdziemy do Blue. Spóźnialskich zapraszamy bezpośrednio do kawiarni, na pewno nie da się nas przeoczyć w grupie ;-)

Większości podałam już swój numer telefonu, jak ktoś jeszcze potrzebuje to proszę o PW :-)

ps: będzie laptop, więc weźcie co ciekawsze dvd / płyty ;) no i jakieś wyjątkowe rzeczy, jakie macie, pooglądamy sobie ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kizia100

Post autor: kizia100 »

Proponuje uprzedzić swoje rodziny, że przez pare dni możemy niewrócić do domu, żeby się nie denerwowali. No i oczywiście barmana musimy uświadomić że może mu się zmiana przedłużyć :smiech: :smiech: :smiech:
oczywiścia żartuje :smiech: :smiech: :smiech: ale już się nie mogę doczekać :happy: :happy: :happy:
...
Powiedział, że pewnego dnia zobaczycie
Jak zajmie swoje miejsce w historii świata
Odważy się, by zdobyć uznanie
I płomień lśnił głęboko w jego oczach
...
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Post autor: Ania WMJ »

Niech cały Wrocław drży...... idziemy!!!!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Anula do Ciebie się już odzywałam. Teraz do ogółu. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i myślę, że szeroko opiszecie co będzie się działo. A może również jakieś zdjątka zamieścicie? Mnie na spotkaniu nie będzie, bo praca bierze górę nad wszystkim. Nawet nad życiem rodzinnym. W innym czasie to może, ale teraz niestety nic z tego. Mimo wszystko pozdrawiam balowiczów, którzy będą na spotkaniu. Zarówno tych, których znam jak i tych, których nie znam. Do zobaczenia kiedyś Ula.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Kochane,
Dzisiaj wieczorem forum ma umrzeć na 24-48h więc mamy ostatnie chwile na omówienie czegokolwiek ;)
Przede wszystkim mam nadzieję, że pogoda nie popsuje naszych planów
Mam nadzieję, że nie ma ani jednej osoby, która nie ma nr kontaktowego do kogoś innego z naszej grupy
I mam nadzieję, że każdy przywiezie ze sobą dobry humor i dużo wspomnień :-)

Jakby ktoś chciał jeszcze dołączyć, to wiecie już gdzie nas szukać :mj:

Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę japrosic
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

super się czyta wasze wspomnienia bo to po częsci mój świat...Moze ktoś pamiętak jak bodajże w 1994 roku na (chyba) TVP2 szedł taki program Minilista przebojów - gdzie dzieci naśladowały znanych piosenkarzy. Nie pamiętam kto go prowadził, ale w JURY siedziała miedzy innymi DANUTA RINN. W każdym razie w jednym z odcinków występował chłopak który śpiewał Dirty Diana - pamiętam że nawet potrafił zrobić moowalka w studio kiedy go o to poproszono. Pamietam dokładnie, że prowadzący go zapytał jeszcze skąd potrafi ten krok a on odpowiedział skromnie że jak już był mały to tak umiał na to prowadzący skomentował "jak byłes mały to juz byłeś małym Michaelem Jacksonem" :). Chłopak miał śliczne kręcone włosy i ja jako małolata byłam nim zafascynowana (tak tak nim a nie Michaelem :smiech: ) no i teledyskiem który parodiował :D Dopiero potem zobaczyłam że to teledysk jakiegoś Michaela :) no i się przerzuciłam na tego AMERYKAŃSKIEGO PANA Z TELEDYSKU co sciąga koszulkę :D znacznie bardziej mnie interesował niż małolat z Minilisty :)Do dziś DD to moja ukochana piosenka bo od niej się wtedy wszystko zaczęło. Ile razy słyszę mam przed oczami ten program który odtwarzałam z VHS milion razy :D. Dopiero potem tato mi kupił (domniemam że na bazarze u ruskich:)) kasetę VHS z Bukaresztem i Moonwalkerem., który oglądalo się na VIDEO. Ububione fragmenty z tych nagrań potem straciłty kopie i zaczynały "śnieżyć" od częstego odtwarzania w kółko. Wtedy jeszcze myślałam że Bukareszt oraz Moonwalk to jeden ciagły film :D

Nagrania z TVP Minilisty niestety nie udało mi się zdobyć - ale myslę na tym czyby nie napisać do TV moze mają to jeszcze gdzieś w archiwum i mogliby się podzielić :D
a może ktoś z WAS to ma ? albo jest na tym forum CHŁOPAK który wtedy parodiował MICHAELA ??? nawet nie pamiętam jak się nazywał a szkoda bo N-K poszłaby w ruch :) Z chęcią napisałabym mu kilka miłych słów no i chciałabym zobaczyć jak wyglada po latach :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
ODPOWIEDZ