Kochani!
Jak obiecałyśmy, że będziemy informowac na bieżąco, to niniejszym informuję:
Dzwoniłam dzisiaj do Szkoły Tańca Renn, tej na Krupniczej, na którą zdecydowałyśmy się na spotkaniu organizacyjnym. Sala jest zamówiona na sobotę 6 lutego w godzinach 9.30-11.00. Tak więc koszt wynosi 110 zł. (godzina 75 zł plus pół godziny 35 zł daje nam 110

)
I teraz uwaga:
Zasada w tej szkole jest taka, że trzeba zapłacić do czwartku. Jestem w stanie założyć pięniądze, jeśli do czwartku 5 lutego do godziny 10 w temacie potwierdzi swoją stuprocentową obecność 10 osób. Na razie potwierdziły 3.
Ale:
Dzwoniłam również do Szkoły Pierwszego Tańca na ul. Świdnickiej (czyli też centrum miasta), która też para sie wynajmowaniem sal. Pan, z którym rozmawiałam (właściciel szkoły) powiedział, że ich ceny są niższe niż w Renn, ale w kwestii wynajmu sali wolałby porozmawiac ze mną osobiście. Umówiłam się z nim na spotkanie na jutro na godzinę 18.30. Jeśli zaprponuje niższą cenę i "negocjacje" pójðą w porządku, to odwołamy Renn i o tej samej porze spotkamy się w sobotę właśnie tam. Układów będziemy uczyć się z filmików (będzie laptop, prawdopodobnie też rzutnik) na początek, tak jak robi to Poznań. Sami nauczyli się Beat It w 2h, więc Wrocław chyba też da radę?
Podsumowując:
Proszę wpisywać się na listę, bo spotkanie ODBĘDZIE SIĘ w sobotę 6.02 o godz. 9.30, tylko jutro wyjaśni się kwestia sali. Nieważne, czy to będzie w Renn czy szkole pierwszego tańca, proszę o listę, bo bez tego nie ruszymy.
Pozdrawiam i proszę o potraktowanie tego tematu poważnie, szczególnie osoby, które zapisywały się do Basi oraz szczególnie te, które były na styczniowym spotkaniu.
Kasia