MJ Wrocław Dance Team?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
baśka_MJ4ever

MJ Wrocław Dance Team?

Post autor: baśka_MJ4ever »

give_in_to_me pisze:Jeśli chcecie dowiedzieć się coś więcej o grupie tanecznej MJ Wrocław Dance Team, zapraszam do odwiedzania nas na:

http://www.mjwdt.pl

E-mail: kontakt@mjwdt.pl

Jak tylko zobaczyłam, że na całym świecie, u nas z resztą też posypały się flash-moby, zamarzyło mi się , żeby coś takiego i u nas zorganizować. Ale niestety, jednej osobie ciężko jest zająć się całym, wielkim przedsięwzięciem …Pomyślałam, że jest to w takim razie awykonalne i mój pomysł schowałam do szuflady.
Na szczęście któregoś pięknego dnia zobaczyłam jak to się pieknie organizuje MJKrakówDanceTeam i poczułam wolę walki ^^ Zabrałam się do roboty, bo wiem, że takie gadanie: ”fajnie by było, gdyby coś takiego powstało” zazwyczaj kończy się…niczym się nie kończy bo nawet się nic zaczyna xD

Zebrałam parę osób i wiem, że to ma sens. Bierzemy się do pracy! Martyna z pomocą kolegi tworzy stronę internetową, jesteśmy w trakcie negocjacji w sprawie darmowej sali treningowej(byłoby miło),
Chcielibyśmy zajmować się odtwarzaniem układów z teledysków, w przyszłości tworzeniem własnych do muzyki MJ. Idea jest piękna! Rozpowszechnianie twórczości Michaela i w pewnym sensie częściowe spełnienie naszych marzeń-by choć trochę tańczyć jak ON…

PROSZĘ POTRAKTUJCIE TEN TEMAT POWAŻNIE.
Wiem, że przez mój wiek zapewne będziecie podchodzić do tego sceptycznie…zupełnie niepotrzebnie. A jeśli nawet sądzicie, że jeśli zajmie się tym nieletnia, to nic z tego nie będzie to…pomóżcie nam kochani starsi fani? Razem na pewno damy radę!

Chciałabym się zorientować ile osób będzie chętnych. Zapraszam wszystkich z Wrocławia i okolic! Górnej granicy wieku nie ma. Dolna? 10 lat?:)
WROCŁAW! PORA NA NAS :cool:
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me

They say I'm goin' crazy...
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

Tak, to poczekajcie na mnie do 2012... dopiero wtedy skończę Liceum w Głogowie :-)
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

invincible_girl ;) pisze:Tak, to poczekajcie na mnie do 2012... dopiero wtedy skończę Liceum w Głogowie :-)
To zmień sobie datę urodzin bo wprowadzasz wszystkich w błąd, 26 lat ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Piszę się na to. Lecz mam pytanie do organizatorki, czy jest możliwość gdybym była co 2 tygodnie na spotkaniach, i próbach? Niestety nie mieszkam we Wrocławiu, i nie mam możliwości być co tydzień.
Ostatnio zmieniony czw, 17 cze 2010, 18:39 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
kamilkaratu

Post autor: kamilkaratu »

Ja też z chęcią wzięłabym w tym udział, Basiu. Jestem pewna że uda się nam to zorganizować.
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

baśka_MJ4ever mam nadzieje, że uda Ci się to wszystko zorganizować ;-) na prawde świetna sprawa-wiem bo jestem członkiem zespołu
MJ Cracow Dance Team ,których oczywiście tu i teraz pragne pozdrowić a jutro wyściskać. :hug: Wspólne tańczenie układów Michaela, atmosfera na próbach i co najlepsze późniejsze występy w różnych miejscach oraz reakcje ludzi na nasz taniec i charakteryzację-bezcenne :-) kto wie,może kiedyś Wrocław z Krakowem stworzy wspólny projekt taneczny? nenene
także trzymam kciuki! :dance:
baśka_MJ4ever

madisson koniecznie:) może akurat w 25.06 zorganizujemy PRAWDZIWY flash-mob gdzieś np. w Warszawie lub, tak bliskiej nam-fanom, Łodzi :knuje: Byłoby nieziemsko...widowiskowo...:)

invincible_girl ;) zobaczymy ile osób się zgłosi i w miarę demokratycznie wspólnie podejmiemy decyzję. :-)

Bardzo się cieszę, że już pierwszego dnia jest odzew i są chętni :) ale...licze na więcej nenene popytajcie swoich znajomych fanów...:)

Pamiętam jak na pierwszym spotkaniu na Solnym przyszedł jakiś facet i tak ślicznie MJowo zatańczył składając kwiaty...GDZIE ON JEST??!! Chcemy go :lal: o ile i on wyrazi chęć pomocy :)

rozi

Post autor: rozi »

tez chetnie bym wziela w tym udzial tylko ze nie umiem sie ruszac tak jakos w miare przyzwoicie
ale mam nadzieje ze powoli sie rozruszam i kiedys bede wymiatac :D
ale jezeli wszystko wypali to mysle ,ze sie mna i innymi ktorzy chca sie nauczyc zaopiekujecie ;)
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Fajny pomysł.
Ja bym bardzo chętnie się dołączyła, ale myślę, że z moimi pożal się Boże "zdolnościami" tanecznymi na takim poziomie, to nadaje się tylko do programu "Nie do wiary". :smiech:
Ale... Chętnie bym przychodziła popatrzeć chociaż, jak :dance:
:)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Basiu trzymam kciuki za Was. Z tego co czytam to wnioskuję, że i Corras w to się angażuje. Bardzo fajnie, bo mam w pamięci naszą rozmowę o FM we Wrocławiu. Takie wspólne tańczenie to naprawdę świetna sprawa. Miałam okazję obejrzeć to w Krakowie. Wierzę, że coś z tego będzie i uda się Wam.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
baśka_MJ4ever

Hej Miśki-Pyśki!! Trochę wiary w siebie!! Zaopiekuje się nami moja koleżanka Julka :) Jak dobrze pójdzie to może KTOŚ NAM JESZCZE POMOŻE :party:

ulaeska Man nadzieję, że na Ciebie tez możemy liczyć ;)

Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

madisson pisze:baśka_MJ4ever mam nadzieje, że uda Ci się to wszystko zorganizować ;-) na prawde świetna sprawa-wiem bo jestem członkiem zespołu
MJ Cracow Dance Team ,których oczywiście tu i teraz pragne pozdrowić a jutro wyściskać. :hug: Wspólne tańczenie układów Michaela, atmosfera na próbach i co najlepsze późniejsze występy w różnych miejscach oraz reakcje ludzi na nasz taniec i charakteryzację-bezcenne :-) kto wie,może kiedyś Wrocław z Krakowem stworzy wspólny projekt taneczny? nenene
także trzymam kciuki! :dance:
Dzięęęęki, madissonku :calus: no ja mam nadzieję, że będzie okazja się wyściskać, bo narazie o próbie sza... :smutek:

Tak, tak, organizujcie się i uczcie ładnie! Może kiedyś będziemy mieli okazję wyskoczyć razem na parkiet :-) tak, jak w kilka osób zrobiliśmy wczoraj, a właściwie już dzisiaj na Afterku po Thriller Live xD zatańczyliśmy "Beat it" i "Thrillera", ale tańcząca ekipa była dość mała, więc... do dzieła, czekamy na Was :mj:
Obrazek
Obrazek
baśka_MJ4ever

Dzięki Gosieq!! BARDZO dużo Wam kochani zawdzięczamy:) dgyby nie Wy zapewne zabrakło by mi zapału i siły do pracy japrosic

A Wy kochani Wrocławianie? Gdzie jesteście :knuje: ?? Czekam na większą liczbę zgłoszeń!! :dance:

cestunefille

Post autor: cestunefille »

No Baśka ja jestem ready w 100% biore tylko Dorote i jej zespół taneczny oraz moja koleanke pod pachę i lecim .. bedzie kupa śmiechu jak zaczne tańczyc hhahahaha ale co tam.. nawzajem sie poduczymy i damy rade xd juz sie nie moge doczekać .. strasznie za wami tęsknie troche głupio wyszło z tymi mikołajkami .. :nerwy: ale mam nadzieje ze mi wybaczycie .. ;*
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Awatar użytkownika
Corass

Post autor: Corass »

Yooo...
Założyłaś już wąteczek, to ja szybciutko robię stronkę internetową. :)
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
ODPOWIEDZ