give_in_to_me pisze:Jeśli chcecie dowiedzieć się coś więcej o grupie tanecznej MJ Wrocław Dance Team, zapraszam do odwiedzania nas na:
http://www.mjwdt.pl
E-mail: kontakt@mjwdt.pl
Jak tylko zobaczyłam, że na całym świecie, u nas z resztą też posypały się flash-moby, zamarzyło mi się , żeby coś takiego i u nas zorganizować. Ale niestety, jednej osobie ciężko jest zająć się całym, wielkim przedsięwzięciem …Pomyślałam, że jest to w takim razie awykonalne i mój pomysł schowałam do szuflady.
Na szczęście któregoś pięknego dnia zobaczyłam jak to się pieknie organizuje MJKrakówDanceTeam i poczułam wolę walki ^^ Zabrałam się do roboty, bo wiem, że takie gadanie: ”fajnie by było, gdyby coś takiego powstało” zazwyczaj kończy się…niczym się nie kończy bo nawet się nic zaczyna xD
Zebrałam parę osób i wiem, że to ma sens. Bierzemy się do pracy! Martyna z pomocą kolegi tworzy stronę internetową, jesteśmy w trakcie negocjacji w sprawie darmowej sali treningowej(byłoby miło),
Chcielibyśmy zajmować się odtwarzaniem układów z teledysków, w przyszłości tworzeniem własnych do muzyki MJ. Idea jest piękna! Rozpowszechnianie twórczości Michaela i w pewnym sensie częściowe spełnienie naszych marzeń-by choć trochę tańczyć jak ON…
PROSZĘ POTRAKTUJCIE TEN TEMAT POWAŻNIE.
Wiem, że przez mój wiek zapewne będziecie podchodzić do tego sceptycznie…zupełnie niepotrzebnie. A jeśli nawet sądzicie, że jeśli zajmie się tym nieletnia, to nic z tego nie będzie to…pomóżcie nam kochani starsi fani? Razem na pewno damy radę!
Chciałabym się zorientować ile osób będzie chętnych. Zapraszam wszystkich z Wrocławia i okolic! Górnej granicy wieku nie ma. Dolna? 10 lat?:)
WROCŁAW! PORA NA NAS