Ale Elton potrafi jakoś ten kicz sprzedać nie wiem ja go odbieram pozytywnie a laleczki nie trawię nie mam nic w stosunku do jej piosenek bo nie znam, słyszałem ją tylko na grammy i wypadła bardzo dobrze od strony muzycznej ale ten kicz nie pasuje do muzyki. Niech "kiczuje" inaczejhomesick pisze:tancerz napisał:
Elton wypadł dostojnie
to ze Elton wypada dostojnie to bym polemizowala, to tez artysta w kiczu zanurzony po uszy.
Cytat:
a Ona jak jakaś laleczka kolorowa ...
dokladnie o to chodzilo w calym show.

Ja rozumiem słowo kicz jest pojęciem względnym dla mnie kicz kiczowi nie równy .
Ja naprawdę chciałbym poznać twórczość tej Pani ale kuurcze...;/ jak widze jak się ubiera to mnie taak odpycha że nie mam siły sięgnąć po jej utwory, ja wiem może jestem uprzedzony. Może robię błąd tak jak wielu ludzi nie znających MJ on tez bądź co bądź na pewno odrzuca potencjalnych słuchaczy swoim wyglądem i strojami. Powiedzmy, że to rzecz gustu. W mój gust akurat nie przypasowała. To jest jak z rozmową kwalifikacyjną o prace. Czytasz super CV jesteś 100% pewny, że zatrudnisz te osobę a tu przychodzi do was gościu ubrany za żebraka albo w stroju kąpielowym. Choćby nie wiem jak go chwalili powstaję niechęć do dalszego poznania potencjalnego pracownika. Mam tak z Lady Gagą. Może kiedyś sięgnę po Jej piosenki głębiej jak zmieni image jak na razie mam wielki Haos w Jej osobie nie potrafię jej przy szufladkować do jakiejkolwiek skali ubraniowej