a moze chcesz isc z nami (dobrzi, badsusie, solange ) na próby do Flash moba ?:) ja po tych próbach jadę do centrum na Gospel :)moon_song pisze:Mój pociąg przyjeżdża przed 13, ale spoko... Jakiś obiadek, jakiś spacerek może po Starym Mieście i pewnie jakiś biforek przed, może w HRC...??billiejean89 pisze:ja jeszcze potwierdze moją obecność. na 60 % bede, ale nie obiecuje. moon_song o której będziesz w W-wie 20-stego?
Warszawa zaprasza na lokalne zloty
- billiejean89

No też pytaniebilliejean89 pisze:a moze chcesz isc z nami (dobrzi, badsusie, solange ) na próby do Flash moba ?:) ja po tych próbach jadę do centrum na Gospel :)moon_song pisze:Mój pociąg przyjeżdża przed 13, ale spoko... Jakiś obiadek, jakiś spacerek może po Starym Mieście i pewnie jakiś biforek przed, może w HRC...??billiejean89 pisze:ja jeszcze potwierdze moją obecność. na 60 % bede, ale nie obiecuje. moon_song o której będziesz w W-wie 20-stego?

Napisz mi na PW gdzie i o której :)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
If I saw You in heaven..."
No mówiłam mówiłam zebys zabral sie z nami. Przeciez mieszkamy blisko siebieroberto pisze:Sylwunia trzeba było mnie na siłe do tego autobusu w cisnąć hehe, ja na tym centralnym to do 5:30 urzędowalem, jadłem i balowałemSylwuniA pisze:Jakos trzeba bylo dotrzec .W domu bylam z siostrą o 5. Ah ciezka podroz.![]()
![]()

PS.mam nadzieje ze niedługo zobaczymy te Twoje Kotki

- billiejean89
- billiejean89
- billiejean89
badsusie , E2 , roberto dzięki za spotkanie, było bardzo sympatycznie :) oby więcej takich meetingów :) ale następnym razem wracam wcześniej, bo mój ostatni autobus do domu spóźnił się dzis 30 min! ;/ myslałam , że zamarzne :D to do następnego :) badsusie muszę zdobyc jutro, tzn dzisiaj ta figurę :)

- billiejean89
to prawda, było baaaardzo fajnie :) oby więcej takich spotkań :D dzięki wielkie wszystkim za spotkanie :) mieliśmy farta , że spotkaliśmy te wspaniałe anioły z Harlem Gospel Choir , czekam na zdjęcia :)dobrzi pisze:wielkie dzięki dziewczyny za dzisiejsze spotkanko after gospel :) Estrella Ty to wiesz kiedy sie zmyc! no kurde.. ;] nie ma to jak Hard rock! ha!
do nastepnego! :)
następny przystanek - MJ CONCERTS :) ja chcę trzy pod rząd :D najpierw BAD, DANGEROUS I HIStory :D no i mam nadzieję , że w końcu pójdziemy na łyzwy :D badsusiedobrzi utrwalajcie thriller dance :D do zobaczenia, mam nadzieję , że jeszcze w tym roku :)

Dziękować Dziewczęta :-D Dobrzi
miała dobry pomysł z tym Hard Rockiem :) Bez Ciebie by tych Aniołów nie było! Estrella
, po co tak wcześnie wyszłaś, no? ;p billiejean89
, badsusie
i moon_song
Do następnego (oby wkrótce)!
I tańcować i thrillerować ładnie po domu z Mike'iem, żeby w styczniu pokazać, na co nas stać
Dziękuję serdecznie, Kochane!

I tańcować i thrillerować ładnie po domu z Mike'iem, żeby w styczniu pokazać, na co nas stać

Dziękuję serdecznie, Kochane!
Ostatnio zmieniony pn, 21 gru 2009, 12:11 przez Solange, łącznie zmieniany 1 raz.

Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.