Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

moon_song pisze:
billiejean89 pisze:ja jeszcze potwierdze moją obecność. na 60 % bede, ale nie obiecuje. moon_song o której będziesz w W-wie 20-stego?
Mój pociąg przyjeżdża przed 13, ale spoko... Jakiś obiadek, jakiś spacerek może po Starym Mieście i pewnie jakiś biforek przed, może w HRC...??
a moze chcesz isc z nami (dobrzi, badsusie, solange ) na próby do Flash moba ?:) ja po tych próbach jadę do centrum na Gospel :)
Obrazek
moon_song

Post autor: moon_song »

billiejean89 pisze:
moon_song pisze:
billiejean89 pisze:ja jeszcze potwierdze moją obecność. na 60 % bede, ale nie obiecuje. moon_song o której będziesz w W-wie 20-stego?
Mój pociąg przyjeżdża przed 13, ale spoko... Jakiś obiadek, jakiś spacerek może po Starym Mieście i pewnie jakiś biforek przed, może w HRC...??
a moze chcesz isc z nami (dobrzi, badsusie, solange ) na próby do Flash moba ?:) ja po tych próbach jadę do centrum na Gospel :)
No też pytanie ;-)
Napisz mi na PW gdzie i o której :)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

roberto pisze:
SylwuniA pisze:Jakos trzeba bylo dotrzec .W domu bylam z siostrą o 5. Ah ciezka podroz.
Sylwunia trzeba było mnie na siłe do tego autobusu w cisnąć hehe, ja na tym centralnym to do 5:30 urzędowalem, jadłem i balowałem :party: :siesta:
No mówiłam mówiłam zebys zabral sie z nami. Przeciez mieszkamy blisko siebie ;-) byłbyś duzo wczesniej w domu :) ale uparłes sie ze nie jedziesz tym autobusem hehe.Moze bysmy z Toba zostały i przekąsiły coś ale ja byłam taka zmeczona :P :P :P. Ja tez byłam bardzo głodna po imprezie.W domu odrazu dorwałam sie do jedzenia :-)
PS.mam nadzieje ze niedługo zobaczymy te Twoje Kotki :happy:
:mj:
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

dobra, kto będzie w sobotę :)? razem z badsusie wpadłysmy na genialny pomysł pójścia na lodowisko pod Złotymi Tarasami :) kto do nas dołącza?:D
Obrazek
roberto

Post autor: roberto »

ja już łyżwy zakładam ;-) to o której mam być na miejscu :jachce:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
billiejean89

roberto pisze:ja już łyżwy zakładam ;-) to o której mam być na miejscu :jachce:
to jednak chcesz? a mowiłes ze nie umiesz jezdzic :D hehehe
Obrazek
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

To jutro o godzinie 18.00 spotykamy się przy głównym wejściu do złotych tarasów, oczwiście w środku :). Mam nadzieje,ze nikt sie nie spóźni. Do zobaczenia.
roberto

dziewczyny to ja przyjdę w łyżwach ok :smiech:
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

Chciałabym zobaczyc Twoje piruety:P:P:Phehehehe
roberto

dobra ludzie niech przyjdzie jak najwięcej osób to pogadamy sobie w jakimś fajnym miejscu i poustalamy parę szczegółow np. o sylwku :party:
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Szkoda że nie moge wybrac sie z Wami na to lodowisko :smutek: :smutek: . Ale mam nadzieje ze bedzie jeszcze inna okazja.Ja z Ola i z siostra bedziemy czekac.Potem napiszcie co tam robiliscie :-) :) Miłego spotkania. Pozdrawiam ;-)
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

badsusie , E2 , roberto dzięki za spotkanie, było bardzo sympatycznie :) oby więcej takich meetingów :) ale następnym razem wracam wcześniej, bo mój ostatni autobus do domu spóźnił się dzis 30 min! ;/ myslałam , że zamarzne :D to do następnego :) badsusie muszę zdobyc jutro, tzn dzisiaj ta figurę :)
Obrazek
Awatar użytkownika
dobrzi

Post autor: dobrzi »

wielkie dzięki dziewczyny za dzisiejsze spotkanko after gospel :) Estrella Ty to wiesz kiedy sie zmyc! no kurde.. ;] nie ma to jak Hard rock! ha!

do nastepnego! :)
Awatar użytkownika
billiejean89

dobrzi pisze:wielkie dzięki dziewczyny za dzisiejsze spotkanko after gospel :) Estrella Ty to wiesz kiedy sie zmyc! no kurde.. ;] nie ma to jak Hard rock! ha!

do nastepnego! :)
to prawda, było baaaardzo fajnie :) oby więcej takich spotkań :D dzięki wielkie wszystkim za spotkanie :) mieliśmy farta , że spotkaliśmy te wspaniałe anioły z Harlem Gospel Choir , czekam na zdjęcia :)
następny przystanek - MJ CONCERTS :) ja chcę trzy pod rząd :D najpierw BAD, DANGEROUS I HIStory :D no i mam nadzieję , że w końcu pójdziemy na łyzwy :D badsusiedobrzi utrwalajcie thriller dance :D do zobaczenia, mam nadzieję , że jeszcze w tym roku :) :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

Dziękować Dziewczęta :-D Dobrzi :calus: miała dobry pomysł z tym Hard Rockiem :) Bez Ciebie by tych Aniołów nie było! Estrella :calus: , po co tak wcześnie wyszłaś, no? ;p billiejean89 :calus: , badsusie :calus: i moon_song :calus: Do następnego (oby wkrótce)!
I tańcować i thrillerować ładnie po domu z Mike'iem, żeby w styczniu pokazać, na co nas stać :mj:
Dziękuję serdecznie, Kochane!
Ostatnio zmieniony pn, 21 gru 2009, 12:11 przez Solange, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
ODPOWIEDZ